Copa America-Chile 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Copa America-Chile 2015
da vas podsjetim da je utakmica u 23:30 da ne bi ko čekao pola dva džaba 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- samogrbavica
- Kontakt:
Nisam bas upratio ali sad sam na Tv-u cuo da osim Nejmara, Brazilu jos neko fali?
KHAJ PRICE
Paraguay: Justo Villar; Bruno Valdez, Paulo da Silva, Paulo Aguilar e Ivan Piris; González, Victor Cáceres, Eduardo Aranda e Edgar Benítez; Nelson Valdez e Roque Santa Cruz
Brazil: Jefferson, Daniel Alves, Thiago Silva, Miranda e Filipe Luís; Fernandinho, Elias, Willian e Philippe Coutinho; Roberto Firmino e Robinho
Brazil: Jefferson, Daniel Alves, Thiago Silva, Miranda e Filipe Luís; Fernandinho, Elias, Willian e Philippe Coutinho; Roberto Firmino e Robinho
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Brazilu je bolje da namjerno izgubi večeras, ono jedan razlike jedva, možda na penale, nego da sa ovako jadnim sastavom idu na Argentinu. Još jedno poniženje u polufinalu bi bilo previše za Brazil.
Firmino & Robinho
Samo im onaj (re)Tardeli fali da upotpuni trio fantastiko u napadu.
Firmino & Robinho
Ne znam zasto imam osjećaj da će Brazil odigrat najbolju utakmicu na turniru.Nadamo se ipak šamaranju od strane Paragvajaca.
Izbori
Izbori
Ma nije los Robinho,kakvi jos panjeva ima

Odličan šut bivšeg stanovnika Meazze.
Izbori
Izbori
Eto vam Robinho 
Uvali ga injo xD
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ova Copa je bas smor natjecanje.
Ocekivao sam atraktivan nogomet i dobro navijanje, a dobio nista. Pola ekipa igra kao Heleni, a navijaci i stadioni qurcu ne valjaju.
EP razvaljuje ovo.
Ocekivao sam atraktivan nogomet i dobro navijanje, a dobio nista. Pola ekipa igra kao Heleni, a navijaci i stadioni qurcu ne valjaju.
EP razvaljuje ovo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A jbte kad je gol bio otisao sam na dvije minute popit vode.
Izbori
Izbori
opet Alves asistent 
Lillard je napisao/la:Ova Copa je bas smor natjecanje.
EP razvaljuje ovo.
Na svakoj utakmici se čuju samo navijači Čilea, bilo ko da igra.
A igrači se čuvaju za transfera xD
Daj link neko

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Isto da gledam nasu ligu,malo zakunjam,pa se trznem,pogledam malo,pa opet zakunjam i tako 45 minuta evo nekako vec prodje 
Sve se nadam da će ići nabolje, a ono sve nagore, a strah me ako propustim utakmicu da će baš to biti utakmica "stoljeća", puj sunce in južnoameričko
ovog Wiliana je sevap istuci mašicama preko leđa
kako frajer neoodgovorno igra
igra Brazil je generalno odbojna za gledati, nikakvog vica u igri, nikakvog plana igre, nikakvog sadržaja....samo se lopta udara i pišaj ga, nešto ce se desiti
igra Brazil je generalno odbojna za gledati, nikakvog vica u igri, nikakvog plana igre, nikakvog sadržaja....samo se lopta udara i pišaj ga, nešto ce se desiti
Brate daj stream vamolet3 je napisao/la:ovog Wiliana je sevap istuci mašicama preko leđakako frajer neoodgovorno igra
![]()
imaš li Arena Sport 1Rajaz je napisao/la:Brate daj stream vamolet3 je napisao/la:ovog Wiliana je sevap istuci mašicama preko leđakako frajer neoodgovorno igra
![]()
evo ovdje imaš linkove....ideš na dno, ovo Sopcast
http://mnogosporta.org/braziliya-paragv ... video.html
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.