Naš najluđi prelazni rok u ko zna koliko godina unazad.

To se vidi iz više primjera.
Prvo, Rajković. Nakon završetka prošle sezone bila je priča da ga traže Briž i Lion, cijena oko milion i po. Kad je počelo u-20 sp, Kokeza tvrdi da Rajković ostaje još godinu dana kod nas, nakon njegovih dobrih odbrana na Novom Zelandu i plasmana Srbije u finale, Terzić izlazi sa pričom kako Rajka treba prodati jer je sad pravi momenat, pojavio se Milan koji nudi neke fine novce, već smo mu našli i zamjenu u vidu Šaranova i onda juče pročitam da naš kapiten potpisuje novi ugovor sa nama u ponedjeljak.

Mislim, super stvar za ekipu ako nam ostane najbolji mladi golman na svijetu, ali se ja pitam ko tu koga da izvinete yebe? Taj pakleni dvojac Kokeza-Terzić, jel oni uopšte rade u istoj upravi, viđaju li se na poslu, razmjenjuju li mišljenja, razgovaraju li...?
Drugo, lijevi bek. Anđelković, slažemo se, bolje da nije ni dolazio. Jako loš je bio čitavu polusezonu i treba mu naći zamjenu. Naravno, prvi pik je Rodić ko i u nekoliko prethodnih prelaznih rokova, slično ko i Luković i Ninković. U spekulisanju se bilo došlo dotle da samo što ga nismo doveli, u jednom trenutku čak se pominjala opcija da dovedemo i Rodića i Antonova koji je bio odličan na NZ (uz pomoć kakvih vudu trikova). I onda zatišje par dana pa Ibanjez, bivši bek Dinama, hoće-neće, traži veliku platu, neke garancije, bio sa Terzićem na našoj utakmici protiv Karpata, potpisujemo ga, gotovo je i onda na scenu opet dolazi Rodić, odjednom smo opet zainteresovani za njega.

Nadam se da ima istine u tome.
Treće, Matos. Jedan od prvih igrača koji se sa nama dovodio u vezu u ovom prelaznom roku, Cigani uglavnom bili protiv, ovakav je, onakav je.... Terzić presjeca izjavom da Matos nema kvaliteta za nas. Nakon dvije-tri sedmice mi se opet vratismo na Matosa

, i evo po svemu sudeći, smo ga i potpisali. Sad oddjednom ima kvalitet za Zvezdu.
Otišli su Lazić, Martinović, Đorđević, Onjilo, Lazović... to je ono onako iz glave što znam.
Došli su, za sada, jedino Rendulić na stoperskom mjestu i Izraelac Vered na krilu kao zamjena za Lazovića. Rendulića nisam nešto pratio, ali ljudi koji jesu kažu da je bio dobar u Čuki ovih pola godine, dokaz za to je i izbor u najboljih 11 jsl. Došao za DŽ. Vjerujem da će biti pojačanje, sad sa kim će igrati u paru pitanje je. Vered čitavu dosadašnju karijeru proveo u Izraelu, mogao bi biti pojačanje, kao i Rendulić, došao kao slobodan igrač.
Dobra stvar je što, bar još uvijek, niko od naših mladih igrača nije prodat. Tu su svi (dobro ajde, Jović djelimično

). Postoji veliko interesovanje za Rajkovića, ali eto, kako sad stvari stoje, on ostaje kod nas. Za Jovanovića koji je u finalu sp, imao odličnu rolu ulaskom sa klupe, navodno je zainteresovan Spartak Moskva. Ove sezone očekujem još bolje partije od sviju njih (ako se ne prodaju) i mnogo veću minutažu za Grujića, jer po svemu sudeći, Kovačević nakon Kairata odlazi. Ako niko od mladih igrača ne bude prodat, uprava od mene ima veliki plus. Sa druge strane, svi znamo kakva je finansijska situacija i teško da ćemo ih sviju sačuvati. Još jedno dijete iz Zvezdine škole se polako nameće prvom timu, Dušan Živković koji je oduševio na pripremama. Kad smo već kod mladih igrača, plus ide upravi jer se najavljuje mnogo ozbiljiniji rad sa mlađim kategorijama u klubu. Neki potezi su već povučeni, potpisani su ugovori o saradnji sa velikim brojem škola fudbala po čitavoj Srbiji, na čelo omladinske škole je doveden Dragan Mladenović. Najavljena su i ulaganja od milion evra, poboljšavanje infrastrukture i te stvari.
I još što se tiče transfera, osim ovih igrača koje smo doveli, povezujemo se sa još kamaru nekih imena. Eto taj Matos iz NP, navodno je već i završen, Ibanjez je blizu, ali sad je opet Rodić u opticaju, taj neki Portugalac Vijera koji je igrao u Rusiji, pa neki Mareko, najbolji strijelac druge portugalske lige, pa neki Silvinjo iz Brazila, Zdjelar, Ivanić, Gaćinović, Srnić, Plavšić....
Vjerujem da će u toku današnjeg dana neke dileme da se razriješe.
Povezivali su nas sa preko 20 igrača, a do kraja prelaznog roka, cifra će se uduplati, ne sumnjam u to.
Malo me je neprijatno iznenadila ona Grofova izjava od prekjuče. Mislim, sve je on u pravu, ali sve to su nama opštepoznate stvari koje su kod nas viđane i ranije, nedostatak keša i usljed toga kašnjenje sa pojačanjima, ali vjerujem da je sve i on sam to znao i prije nego što je došao kod nas, i nije mi jasno što je imao potrebu da izlazi u javnost sa takvom izjavom. Po meni, klasična alibi izjava iz više razloga.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović