Copa America-Chile 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Copa America-Chile 2015
Gotovo

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- alan_kardec
- Kontakt:
Roke dragi

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Donnie Darko
- Kontakt:
mudroDonnie Darko je napisao/la:Brazilu je bolje da namjerno izgubi večeras, ono jedan razlike jedva, možda na penale, nego da sa ovako jadnim sastavom idu na Argentinu. Još jedno poniženje u polufinalu bi bilo previše za Brazil.
Firmino & RobinhoSamo im onaj (re)Tardeli fali da upotpuni trio fantastiko u napadu.
lijepoDonnie Darko je napisao/la:ako barem dvojica ne prebace stadion nisam zadovoljan
Forster je napisao/la:Od ovakvih Brazilaca očekujem u najboljem slučaju 2-3 pogođena penala. Debili su to.
Momčina što zabi ova dva penala, rutinski
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda bi prosjecan SS forumas nakon kursa portugalskog vodio bolje Brazil i selektovao..
Brazil 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
E tako
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
sušić > dunga
Zao mi Robinha sa kakvim levatima mora covjek igrati ( : 
Šta će ti kurs Portugalskog, nije ni Švabo znao Japanski, samo ih pošalje u pm, tako bi i ja ovu Brazilčadtuzlak1987 je napisao/la:Mozda bi prosjecan SS forumas nakon kursa portugalskog vodio bolje Brazil i selektovao..
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Što volim kad pakaši ispadnu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Donnie Darko
- Kontakt:
slažem se 100%coelho41 je napisao/la:sušić > dunga
Na ovoj Copi 90% igrača ne zna izvest penal školski
Žao mi što je Brazil ispao jer je derbi s Argentinom ipak nešto posebno ali sami su krivi.
Thiago Silva igrač odluke, toliko iskustva i utakmica i još nikad nije naučio ''sakriti'' ruku u duelu.
Žao mi što je Brazil ispao jer je derbi s Argentinom ipak nešto posebno ali sami su krivi.
Thiago Silva igrač odluke, toliko iskustva i utakmica i još nikad nije naučio ''sakriti'' ruku u duelu.
Nevjerovatno je na sta je Brazil spao, i jos nevjerovatnije kad pogledas njihov igracki kadar prije 10 godina sa Ronaldinhom, Carlosom, Cafuom, Ronaldom, Kakom, Emersonom i ostalim igracinama i ovaj SMIJESNI sa nekim Firminhom, propalim Robinhom i ostalim poluigracima doslovno. Pa moze li se promijeniti ijedan trener osim ova aktuelna 3, da dovedu jednu klasu i da zovne prave igrace koji se nude?
Pa kako ce Neymar s 22 godine bit kapiten jedne takve selekcije ? Da me ne shvatite pogresno, Neymar ce ove godine vjerovatno biti u top 3 za zlatnu loptu, u buducnosti ce je osvojiti. Igracina je i zelim mu sve najbolje jer sam Barcin navijac. Ima i najbolju statistiku , ali covjek je jos dijete koji je tek zakoracio u Europski nogomet. Zar nema neko iskusniji , neki AUTORITET , neki ozbiljan nogometas ? Ne znam zasto je Thiago Silva predao traku Neymaru.
Sad mi je tek jasno zasto ih je onako Njemacka nakantala. Ljudi nisu na nivou ima 7-8 godina. Igraju zastarjeli , spori nogomet a i stvarno im je losa generacija igraca u poredjenju sa prijasnjim.
Pa kako ce Neymar s 22 godine bit kapiten jedne takve selekcije ? Da me ne shvatite pogresno, Neymar ce ove godine vjerovatno biti u top 3 za zlatnu loptu, u buducnosti ce je osvojiti. Igracina je i zelim mu sve najbolje jer sam Barcin navijac. Ima i najbolju statistiku , ali covjek je jos dijete koji je tek zakoracio u Europski nogomet. Zar nema neko iskusniji , neki AUTORITET , neki ozbiljan nogometas ? Ne znam zasto je Thiago Silva predao traku Neymaru.
Sad mi je tek jasno zasto ih je onako Njemacka nakantala. Ljudi nisu na nivou ima 7-8 godina. Igraju zastarjeli , spori nogomet a i stvarno im je losa generacija igraca u poredjenju sa prijasnjim.
27.10.2020
ljudi su u jednom trenutku, prije desetak godina, pokorili svijet fudbal u svim segmentima i kategorijama od U9 do U21 i seniorskim reprezentacijama što ženskim, tako i muškimleorey je napisao/la:Nevjerovatno je na sta je Brazil spao, i jos nevjerovatnije kad pogledas njihov igracki kadar prije 10 godina sa Ronaldinhom, Carlosom, Cafuom, Ronaldom, Kakom, Emersonom i ostalim igracinama i ovaj SMIJESNI sa nekim Firminhom, propalim Robinhom i ostalim poluigracima doslovno. Pa moze li se promijeniti ijedan trener osim ova aktuelna 3, da dovedu jednu klasu i da zovne prave igrace koji se nude?
i po mom skromnom mišljenju probudio im se onaj mentalitet brazilski; mi smo najbolji na svijetu kod nas novi ronaldinjo čeka iza ćoška.. i tako zapostavljena reprezentacija i rad s mlađim kategorijama dovodi do toga da im neymar bude kapiten s 22. godine, a u vršku napada čeka nikad nabrijaniji diego tardelli
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 28 jun 2015, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
Brazil zasluzeno pakuje kofere, pickasta igra ih je kostala, ne smijes sebi dopustiti takvu igru protiv jednog Paragvaja jbt. Dani ide sedmicu prije na odmor, lajkamo. 
Bio bih jako zadovoljan finalom Cile-Argentina, prije svega sto su najvise pokazali i sto mi Cile djeluje kao jedina ekipa koja bi se posteno potukla sa Argentinom.
Inace, cetiri argentinska trenera u polufinalu.
Bio bih jako zadovoljan finalom Cile-Argentina, prije svega sto su najvise pokazali i sto mi Cile djeluje kao jedina ekipa koja bi se posteno potukla sa Argentinom.
Inace, cetiri argentinska trenera u polufinalu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@leorey ko zna možda ćemo u budućnosti gledati Guardiolu kako predvodi Brazil s klupe, a Simeone Argentinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.