pa eto, sve ti je jasno koliko je to neozbiljna selekcija kad im je problematicni i nezreli Neymar sa 22 godine kapiten i ubjedljivo glavna faca timaleorey je napisao/la:Nevjerovatno je na sta je Brazil spao, i jos nevjerovatnije kad pogledas njihov igracki kadar prije 10 godina sa Ronaldinhom, Carlosom, Cafuom, Ronaldom, Kakom, Emersonom i ostalim igracinama i ovaj SMIJESNI sa nekim Firminhom, propalim Robinhom i ostalim poluigracima doslovno. Pa moze li se promijeniti ijedan trener osim ova aktuelna 3, da dovedu jednu klasu i da zovne prave igrace koji se nude?
Pa kako ce Neymar s 22 godine bit kapiten jedne takve selekcije ? Da me ne shvatite pogresno, Neymar ce ove godine vjerovatno biti u top 3 za zlatnu loptu, u buducnosti ce je osvojiti. Igracina je i zelim mu sve najbolje jer sam Barcin navijac. Ima i najbolju statistiku , ali covjek je jos dijete koji je tek zakoracio u Europski nogomet. Zar nema neko iskusniji , neki AUTORITET , neki ozbiljan nogometas ? Ne znam zasto je Thiago Silva predao traku Neymaru.
Sad mi je tek jasno zasto ih je onako Njemacka nakantala. Ljudi nisu na nivou ima 7-8 godina. Igraju zastarjeli , spori nogomet a i stvarno im je losa generacija igraca u poredjenju sa prijasnjim.
I ja sam navijac Barce, cijenim igracki i talentom maximalno Neymara - ali sad pricamo o Brazilu....ovo je cirkus od selekcije, a Dunga je prekucao i Safeta Sušića
Ova ekipa ne lici ni na što
Brazil je dotako samo dno