Idealan scenario, bolji se ne moze smisliti...Monolog je napisao/la:Zamislite da danas Begović stane na gol Stoke City-ja i skine par zicera londonskih plavaca i tako donese titulu Manchesteru.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Idealan scenario, bolji se ne moze smisliti...Monolog je napisao/la:Zamislite da danas Begović stane na gol Stoke City-ja i skine par zicera londonskih plavaca i tako donese titulu Manchesteru.
jel brani begovic??? hajmo stoke,hajmo. Mozete vi to. Jaki ste ko NATOIsnar je napisao/la:Evo ga pocinje... idemo navijati za Stoke, nadam se da mogu napraviti probleme Chelseaju...
Na klupi je. Znači, uzdajte se u Sorensena.majestic24 je napisao/la:jel brani begovic??? hajmo stoke,hajmo. Mozete vi to. Jaki ste ko NATOIsnar je napisao/la:Evo ga pocinje... idemo navijati za Stoke, nadam se da mogu napraviti probleme Chelseaju...
Ne brani, ipak je Sorensen na golu...majestic24 je napisao/la:jel brani begovic??? hajmo stoke,hajmo. Mozete vi to. Jaki ste ko NATOIsnar je napisao/la:Evo ga pocinje... idemo navijati za Stoke, nadam se da mogu napraviti probleme Chelseaju...
Samo da drugi put nije iscup'o ruku Sorensenu... evo i Begovica...Devil je napisao/la:Nade trazite na drugom mestu,2:0 vec Kalou dva puta.
Rekoh da bi odlucivali sami o sebi, niko nista nije upisao...jose je napisao/la:A je li to vec upisana pobjeda protiv Sunderlanda? Je li ko išta njih pitao?
Ondje bi i VDS primio 5 golova...lejla je napisao/la:Za*eba vas BegovicJesam ja rekla da je on nas covjek
To ti je ono, ako osvojimo dobro i jest, a ako ne osvojimo kriv je Liverpool... pusti ti to, nije ovo nasa liga, silne pare su u pitanju da bi se pustale utakmice...majestic24 je napisao/la:Od titule nema nista. Ovi iz Liverpoola ce pustiti Chelseaju 100%.
Pustit ce im,oni vise gube ako mi osvojimo tituluIsnar je napisao/la:To ti je ono, ako osvojimo dobro i jest, a ako ne osvojimo kriv je Liverpool... pusti ti to, nije ovo nasa liga, silne pare su u pitanju da bi se pustale utakmice...majestic24 je napisao/la:Od titule nema nista. Ovi iz Liverpoola ce pustiti Chelseaju 100%.
Nema sanse da puste. I njima trebaju bodovi, a ipak su to profesionalni igraci i dat ce sve od sebe. Jedino bi Rafa mogo stavit rezerve, ali sumnjam, jer jos imaju kolike-tolike sanse za 4. mjesto. Slicna je situacija bila kad je Blackburn osvojio. Oni su igrali protiv Liverpoola, a mi protiv Hammersa i Liverpool je pobjedio (ili je bilo nerijeseno), ali United je odigro 0:0 i Roversi osvojili.majestic24 je napisao/la:Pustit ce im,oni vise gube ako mi osvojimo tituluIsnar je napisao/la:To ti je ono, ako osvojimo dobro i jest, a ako ne osvojimo kriv je Liverpool... pusti ti to, nije ovo nasa liga, silne pare su u pitanju da bi se pustale utakmice...majestic24 je napisao/la:Od titule nema nista. Ovi iz Liverpoola ce pustiti Chelseaju 100%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.