FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jaludovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svaka čast za momke.
Razmišljat ću na glas: Mislim da bi klub mogao angažirati momke od ove sezone i naravno plačati ih, a da oni rade posao kao i do sada. Naravno da umjesto 1921 bude ŽeljoTV i da se video uploaduje na Željin oficijelni yt kanal. Uz ove mečeve da se svake sedmice uradi jedan intervju sa našim seniorom, juniorom, trenerom, bivšim igračem ili eventualno simpatizerom.
Razmišljat ću na glas: Mislim da bi klub mogao angažirati momke od ove sezone i naravno plačati ih, a da oni rade posao kao i do sada. Naravno da umjesto 1921 bude ŽeljoTV i da se video uploaduje na Željin oficijelni yt kanal. Uz ove mečeve da se svake sedmice uradi jedan intervju sa našim seniorom, juniorom, trenerom, bivšim igračem ili eventualno simpatizerom.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Gredic ne da prijenos sa Malte....
???DANDY je napisao/la:Gredic ne da prijenos sa Malte....
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ma drug ko da ih placa..vidis da ne mogu skuckati za osnovne stvari nazalostjaludovolimte je napisao/la:Svaka čast za momke.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Okurazio se i on basDANDY je napisao/la:Gredic ne da prijenos sa Malte....

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Što se tiče streama, nije baš lako npr. 1921.tv da to radi jer prava prenosa se krše, a najmanje želimo da nam kakva tužba na vrata dođe, svakako se ulaže i vremena i novca, a zarade nema, ali draže nam je pročitati pohvale nego bilo šta. Sve za Želju i Željovce.
Naklon do poda za tebe i ekipuIpee je napisao/la:Što se tiče streama, nije baš lako npr. 1921.tv da to radi jer prava prenosa se krše, a najmanje želimo da nam kakva tužba na vrata dođe, svakako se ulaže i vremena i novca, a zarade nema, ali draže nam je pročitati pohvale nego bilo šta. Sve za Želju i Željovce.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma ovih par kao oni furaju nesto.
Nego treba pohvaliti ove momke 1921 i svaka im cast trude se momci, koliko su placeni ne smijem ni pomisliti. Ali su svijetla tacka nema sta. Bravo momci.
A za ove pametnjakovice niko nije rekao da klub radi prijenos, nego da se sastanu s FACE Tv - om, porazgovaraju kao sto drugi klubovi rade. Logicno je da ako niko ne radi prijenos na Malti da ga mi ne mozemo ni imati. Ja pisem o drugim stvarima.

A za ove pametnjakovice niko nije rekao da klub radi prijenos, nego da se sastanu s FACE Tv - om, porazgovaraju kao sto drugi klubovi rade. Logicno je da ako niko ne radi prijenos na Malti da ga mi ne mozemo ni imati. Ja pisem o drugim stvarima.
KHAJ PRICE
Ipee je napisao/la:Što se tiče streama, nije baš lako npr. 1921.tv da to radi jer prava prenosa se krše, a najmanje želimo da nam kakva tužba na vrata dođe, svakako se ulaže i vremena i novca, a zarade nema, ali draže nam je pročitati pohvale nego bilo šta. Sve za Želju i Željovce.

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Samogrbavica...
Valjas budalastinje.Zbog cea ce se sastati zivota ti,?Zbog gostujuce utakmice u kojoj nemaju ama bas nikakve ingerencije.Koji vam je vise qrac sa tim crnjacenjem.....
Valjas budalastinje.Zbog cea ce se sastati zivota ti,?Zbog gostujuce utakmice u kojoj nemaju ama bas nikakve ingerencije.Koji vam je vise qrac sa tim crnjacenjem.....
pusti pitara na miru taj je davno pročitanDANDY je napisao/la:Samogrbavica...
- manijakgotti
- Kontakt:
svaka cast za ekipu 1921,dobri vam oni salovi i majiceDolina je napisao/la:Ipee je napisao/la:Što se tiče streama, nije baš lako npr. 1921.tv da to radi jer prava prenosa se krše, a najmanje želimo da nam kakva tužba na vrata dođe, svakako se ulaže i vremena i novca, a zarade nema, ali draže nam je pročitati pohvale nego bilo šta. Sve za Želju i Željovce.

- samogrbavica
- Kontakt:
Pa valjda da klub pokusa dogovoriti s ljudima iz Balzama da probaju da dobijemo sve sto treba ne tako skupo. (Odnosno face tv)Npr
Sta tu ima lose i sta je tu crnjacene majke ti.
Pa ovdje moras razmisljati kao dvije osobe ili si budala. Pa brate ima org, bio forum s clanskim niko slovo nije napisao a ovdje svi nabudjeni i fol sukaju nekome. Ko me se ne svida sta pisem samo preskoci i to je to.
Ko da Gedica i Siljka boli neka stvar sta ja ovdje pisem...mislim pretjerujete...
Sta tu ima lose i sta je tu crnjacene majke ti.
Pa ovdje moras razmisljati kao dvije osobe ili si budala. Pa brate ima org, bio forum s clanskim niko slovo nije napisao a ovdje svi nabudjeni i fol sukaju nekome. Ko me se ne svida sta pisem samo preskoci i to je to.
Ko da Gedica i Siljka boli neka stvar sta ja ovdje pisem...mislim pretjerujete...
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 28 jun 2015, 02:02, ukupno mijenjano 2 puta.
KHAJ PRICE
Legende steIpee je napisao/la:Što se tiče streama, nije baš lako npr. 1921.tv da to radi jer prava prenosa se krše, a najmanje želimo da nam kakva tužba na vrata dođe, svakako se ulaže i vremena i novca, a zarade nema, ali draže nam je pročitati pohvale nego bilo šta. Sve za Želju i Željovce.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jedno treba naglasiti ekipa 1921.ba je ista ekipa sa sajta manijaci.ba.Isti su preinacili u 1921.ba
Dje ce s Ipetom starom mafijom... Nego Ipe jesul ti zivi salovi sto sam ti prodo 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- manijakgotti
- Kontakt:
Kad smo kod šalova neki dan je sal sa kobrom bio na prodaju,trebale momku pare
Danas nam je divan dan, divan dan našem Zoki rođendan 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ajmooo ZokiiiiiiAjzea je napisao/la:Danas nam je divan dan, divan dan našem Zoki rođendan
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- samogrbavica
- Kontakt:
Srđan Stanić napustio je Željezničar kao slobodan igrač, a svoju karijeru nastavit će u FK Olimpicu.
Za popularne 'Manijake' jako čudan potez uprave kluba, jer su svi očekivali transfer kapitena u neki inostrani klub.
A kada se proširila informacije da je Stanić potpisao za Olimpic, tada puno stvari nije bilo jasno.
Činjenica je, univerzalac sa Grbavice jedan je od rijetkih koji su svaku utakmicu ostavljali srce na teren, a potez uprave I stručnog štaba Željezničara na kraju svega nije bio za pohvalu.
Milomir Odović, trener koji je Željezničar iz ničega vratio u borbu za titulu i koji se pokazao kao pravi potez za višestrukog prvaka BiH, zahvalio se Staniću na 'saradnji' i poželio mu puno sreće dalje, baš kao što je to uradio i u Slaviji gdje je Stanić počeo karijeru.
Kapiten, borac i igrač koji je istinski volio Željezničar uslijed povrede i trenutka kada mu je podrška i potpora kluba najviše trebala, dobio je nogu.
Da li se u Željezničaru nekom pravi mjesto za igranje da bi došlo do prodaje i kako je moguće da se preko noći zaboravi sve što je jedan igrač uradio za klub, nejasno je, a ovaj fudbaler koji je bio na korak od igranja za repreznetaciju svoju karijeru nastavit će u Olimpicu.
NIsam ja ovo pisao da ne pomisli neko.
Za popularne 'Manijake' jako čudan potez uprave kluba, jer su svi očekivali transfer kapitena u neki inostrani klub.
A kada se proširila informacije da je Stanić potpisao za Olimpic, tada puno stvari nije bilo jasno.
Činjenica je, univerzalac sa Grbavice jedan je od rijetkih koji su svaku utakmicu ostavljali srce na teren, a potez uprave I stručnog štaba Željezničara na kraju svega nije bio za pohvalu.
Milomir Odović, trener koji je Željezničar iz ničega vratio u borbu za titulu i koji se pokazao kao pravi potez za višestrukog prvaka BiH, zahvalio se Staniću na 'saradnji' i poželio mu puno sreće dalje, baš kao što je to uradio i u Slaviji gdje je Stanić počeo karijeru.
Kapiten, borac i igrač koji je istinski volio Željezničar uslijed povrede i trenutka kada mu je podrška i potpora kluba najviše trebala, dobio je nogu.
Da li se u Željezničaru nekom pravi mjesto za igranje da bi došlo do prodaje i kako je moguće da se preko noći zaboravi sve što je jedan igrač uradio za klub, nejasno je, a ovaj fudbaler koji je bio na korak od igranja za repreznetaciju svoju karijeru nastavit će u Olimpicu.
NIsam ja ovo pisao da ne pomisli neko.
KHAJ PRICE