Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
samo ti provociraj,znas da cita ovo,vidices kada dvoica osvanu tebi u inatstaragarda je napisao/la:Da sumiramo...Ibricic,Bilbija,Huseinovic,Zahirovic....Husicu ostavljamo nek probere..haha
I ja bih sve navedene, ali znamo da od toga nema nista, barem za sad. O kapitalcima mozda ako Evropu izborimo i dokazemo da smo ozbiljan klub sa ozbiljnim ambicijama. Do tad ce nam kapitalci biti Bilbija, Zeba i sl.staragarda je napisao/la:Ja bi prije volio vidjeti ZahirovicaDoeTz je napisao/la:Ibricic?Batva je napisao/la:
PS. O kakvim kapitalcima ovdje pricamo, imate li konkretna imena i zelje?
Gurat Ordagica, Piriju, Skahica i Govedaricu, sve su to mladi momci na kojima se klub moze graditi i para uzetSaltCityAttack je napisao/la:Ma ne treba kapitalac jedino to sto treba da razdrma narod ali igraci ove sto imamo je super ..ja bi gurao ova dva mlada reprezentativaca
fukarezv je napisao/la:Postoji li kakav bek kapitalac ???![]()
wobly92 je napisao/la:fukarezv je napisao/la:Postoji li kakav bek kapitalac ???![]()
Nije ferFrancescoTotti je napisao/la:Ako hocete dajemo vam mi Barica za kilu kafe i dvije kile banana?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Au, a ja se sve nadam bice nesto od ovog Bekicafukarezv je napisao/la:Nije ferFrancescoTotti je napisao/la:Ako hocete dajemo vam mi Barica za kilu kafe i dvije kile banana?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.mi smo vam igraca istog kvaliteta dali za dzaba,(mislim na Bekica
) a vi za ovog svog hocete banane i kafu
![]()
ma rijesit ce se to do pocetka prvensta....alne treba ulazit uopste u rizik i sta bi bilo kad bi bilo....CEKAMO KAPITALCABatva je napisao/la:A jeste se napalili, samo bahato, pisaj sirotinju, a sad strepit valja sta ce nam biti sa oba stopera.
Trebali smo Nusmira Fajica dovesti, sad se sjetih iz Maribora, ne znam jel jos tamo, ali ima sta ponuditi u nasoj ligi.
Stevanović...staragarda je napisao/la:Da sumiramo...Ibricic,Bilbija,Huseinovic,Zahirovic....Husicu ostavljamo nek probere..haha
Nije,otišao u Dinamo MinskBatva je napisao/la:A jeste se napalili, samo bahato, pisaj sirotinju, a sad strepit valja sta ce nam biti sa oba stopera.
Trebali smo Nusmira Fajica dovesti, sad se sjetih iz Maribora, ne znam jel jos tamo, ali ima sta ponuditi u nasoj ligi.