2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Bjelica izgleda i definitivno potpisuje za Minnesotu, iako je bilo informacija da ce u neki drugi NBA tim.
Pa Klay je mladji.Kobe Bryant je napisao/la:Da mi treba za "one and done" od 10 puta uzeo bih Klay-a 9 prije Jimmy-a , a naravno za buducnost frashize Jimmy-aalemsa je napisao/la:nije lance al jest JimmyClutch je napisao/la:Lance bolji od Klaya
A Lance je bolji u odbrani od Klaya
Hornetsi mu nisu bili dobar fit, vidjet cemo u Clippama
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Klay Thompson tried to get into a club in LA last night, the bouncer told him to go wait in line

Sixers lied about Holiday injury, Sixers ordered to pay $3M to Pelicans
I snuck onto the floor of the NBA Draft and then convinced drunk people I was taken by the Utah Jazz with the 42nd pick. AMA./r/NBA OC
http://www.reddit.com/r/nba/comments/3b ... _and_then/

It's easier to claim to be the Utah Jazz draft pick than a champion from the Golden State Warriors
Sixers lied about Holiday injury, Sixers ordered to pay $3M to Pelicans
I snuck onto the floor of the NBA Draft and then convinced drunk people I was taken by the Utah Jazz with the 42nd pick. AMA./r/NBA OC
http://www.reddit.com/r/nba/comments/3b ... _and_then/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nadam se da ce Utah uspjeti uvaliti nekome Trey Burke-a i tako napraviti mjesta za Bryce Cotton kao backup-a Exumu
Veliki sam fan Cotton-a kao i Tim Frazier-a i drago m iej da su dobili kakvu takvu sansu da pokazu sta znaju,nadam se da ce uspjeti doci do backup rola u svojim ekipama..
Veliki sam fan Cotton-a kao i Tim Frazier-a i drago m iej da su dobili kakvu takvu sansu da pokazu sta znaju,nadam se da ce uspjeti doci do backup rola u svojim ekipama..
- invincible1921
- Kontakt:
Lance nije ni doso kako treba eo vec havarija u Clippersima
fraer je maler teski
=\_1921_/=
- Slatinash_7
- Kontakt:
Robert Upshaw ce igrati ljetnu ligu za LAL,zanimljivo ime i nadam se da ce dobiti ugovor za sezonu..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
http://www.sbnation.com/lookit/2015/6/2 ... -its-trash
bez obzira na stolicu sto se krije ispod...mogao je malo osjecaja da unese cccc
bez obzira na stolicu sto se krije ispod...mogao je malo osjecaja da unese cccc
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakvog osjećaja, nije da je u pitanju neki sveti dres. Momak samo spustio dres na stolicu, da ga nije trebao spustiti na sto prvo, smotat, poljubit i onda spustit na stolicu fino? 
Dobro nemoj sve bukvalno shvatati.....dres je bacio kao zadnje smece
Kings vice president of basketball operations Vlade Divac has pursued a possible deal that would include a bevvy of assets, including the Lakers' No. 2 pick in Thursday's NBA draft, rookies Julius Randle and Jordan Clarkson and other draft assets, league **** told Yahoo Sports. Sacramento also would want to unload the remainder of forward Carl Landry's two years, $13.5 million contract, league **** said.
Mark Heisler of Forbes reported the Lakers are still interested in Cousins and would trade D'Angelo Russell as part of a deal after drafting the Ohio State product with the second overall selection in the 2015 NBA draft.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nekako koliko god da je dobar trade Cousinsa za Lakerse toliko je i los jer gube pola tima. I to nisu losi igraci vec potencijalno dobri igraci i talentovani (Randle, Russell i Clarkson).
Ne znam, mislim da ovaj trade ne trebaju odraditi. Bolje im je pokupiti nekog solidnog na FA i ostaviti prostora Randleu i Russellu kao starterima.
Odlican bi bio i Chandler, samo da se nesto pokupi bez da izgubis ove mlade igrace jer Lakersi gube narednih godina neke pickove kako znam
Ne znam, mislim da ovaj trade ne trebaju odraditi. Bolje im je pokupiti nekog solidnog na FA i ostaviti prostora Randleu i Russellu kao starterima.
Odlican bi bio i Chandler, samo da se nesto pokupi bez da izgubis ove mlade igrace jer Lakersi gube narednih godina neke pickove kako znam
Ne bi dao ovoliko za Cousinsa nema sanse, ne radi se o Shaqu jbt
Bolje sacekat jos koji mjesec jer ce Cousins sigurno vremenom postat "nepodnosljiv) upravi Kingsa i bit ce prisiljeni trejdat ga. Eh samo kad bi uspjeli izvuc taj trade nekako al da ne damo Russella ...
- majestic24
- Kontakt:
Ma nema sanse da ce dati Russela.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja iskreno i ne znam kako Lakersi mogu napraviti taj trade bez da daju Russela. Jest' da je Sacramento u pitanju, ali opet.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Obzirom da je Vlade vaš čovjek, ne bi me čudilo kad bi oni vama na kraju poslali pikove i Cousinsa za ništa, nije da niste navikli na takve trejdoveEpidaurus je napisao/la:Eh samo kad bi uspjeli izvuc taj trade nekako al da ne damo Russella ...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma dobro, definitivno je tesko izvuc taj trade bez da se dadne D'Angello al opet postoji neka nada, ipak su Lakersi u pitanju (a znamo kakvih su sve tradeova uspjeli izvuc).
@Rio upravo to ocekujemo, nakon Westa da nam i Vlade uruci jedan pokloncic
@Rio upravo to ocekujemo, nakon Westa da nam i Vlade uruci jedan pokloncic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vasa jedina prednost je Karl, on je jedini valjda za trade Cousinsa. A mislim da nece sniziti zahtjeve jer nemaju nikakav pritisak do trade deadline jer covjek ima 3 godine ugovora jos..
Ponuda Lakersa je velikodusna, Kingsi su izgubili time sto je nisu prihvatili. Prvo imaju trenera i igraca koji nisu pricali od aprila. Imaju igraca koji cinka trenera po drustvenim mrezama..
Uz to su uzeli Cauley Steina. Trebali su prihvatiti trade prije te onda sami sebi odrediti koja 2 picka su potrebna Karlu. Mogli su imati Russell-Randle-Winslow za buducnost ili Clarkson-Winslow-Randle-Okafor ali eto
Ponuda Lakersa je velikodusna, Kingsi su izgubili time sto je nisu prihvatili. Prvo imaju trenera i igraca koji nisu pricali od aprila. Imaju igraca koji cinka trenera po drustvenim mrezama..
Uz to su uzeli Cauley Steina. Trebali su prihvatiti trade prije te onda sami sebi odrediti koja 2 picka su potrebna Karlu. Mogli su imati Russell-Randle-Winslow za buducnost ili Clarkson-Winslow-Randle-Okafor ali eto
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 jun 2015, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Russel moze postati dobar igrac a moze i biti bust kao dosta drugih pikova zadnjih godina.
Clarkson i Randle ce biti u najboljem slucaju prosjecni igraci kakvih ima mnogo u ligi.
Nije valjda da Kingsi ne mogu bolju ponudu dobiti.
Clarkson i Randle ce biti u najboljem slucaju prosjecni igraci kakvih ima mnogo u ligi.
Nije valjda da Kingsi ne mogu bolju ponudu dobiti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- IlCapitano
- Kontakt:
Meni nije jasno o čemu pričaju ovi kad kažu da je to previše. Govorimo o najboljem centru lige sa TRI godine ponajboljeg ugovora u ligi sa samo 24 godine. Daješ 3 igrača, ali niko Lakersima nije kriv što ne bi imali ništa više osim Boogieja i Kobeja.
Russell je tu jedini kao stvarno vrijedan dragulj. Randle dolazi nakon slomljene noge (znamo kako su to zajebane povrede za visoke igrače), bez 5 minuta odigranih u ligi, potpuna neizvjesnost kakav će biti. Clarkson je dobar, ali momak je igrao u užasnoj ekipi i imao potpune ovlasti sa loptom.
Opet, doveli bi najboljeg centra lige sa 3 godine ugovora. Nije to Love koji bi svakako otišao na kraju godine, Kingsi ovdje imaju sve u svojim rukama, nisu u nikakvoj frci da ga se odmah rješavaju.
I da ne govorimo o tome da bi dali takvog igrača u istu diviziju, i to ima svoju cijenu.
Russell je tu jedini kao stvarno vrijedan dragulj. Randle dolazi nakon slomljene noge (znamo kako su to zajebane povrede za visoke igrače), bez 5 minuta odigranih u ligi, potpuna neizvjesnost kakav će biti. Clarkson je dobar, ali momak je igrao u užasnoj ekipi i imao potpune ovlasti sa loptom.
Opet, doveli bi najboljeg centra lige sa 3 godine ugovora. Nije to Love koji bi svakako otišao na kraju godine, Kingsi ovdje imaju sve u svojim rukama, nisu u nikakvoj frci da ga se odmah rješavaju.
I da ne govorimo o tome da bi dali takvog igrača u istu diviziju, i to ima svoju cijenu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.