Imas li neki link pa gledas ili po statistici procjenjujesRule_hz je napisao/la:taraba ovaj lech
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
http://ekstraklasa.tv/lech-poznan-atlan ... ywo/zmbsed
ocito da nisu uigrANI nasa ce ih sredina pojest na haSetu ovaj im ccrnjio kriminalan do bola sto su ga doveli
ocito da nisu uigrANI nasa ce ih sredina pojest na haSetu ovaj im ccrnjio kriminalan do bola sto su ga doveli
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 28 jun 2015, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
[quote="Rule_hz"]taraba ovaj lech[/quote
Pa tek je 5 min.utakmice.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Očes ti dati pola miliona za 1 godinu + bonusi?paulus je napisao/la:Sto li mi nismo onog Ibaneza ganjali meni nije jasno. U Dinamu je sasvim solidan bio a raskino ugovor , jel ga Zvezda potpisala ?
Sabrine mi moje!
amypitar je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:taraba ovaj lech[/quote
ja stojim iza svojih rijeci i prije 1o 15tqk stranica unazad nista posebno su glerdo sam ih i dok su ligu igrali
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Aerodromsko
- Kontakt:
1:0
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Hvala burazRule_hz je napisao/la:http://ekstraklasa.tv/lech-poznan-atlan ... ywo/zmbsed
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ibanez vjerovatno danas potpisuje, oko 250 000 evra godisnje...Mnogo je, pogotovo za uslove u kojima se nalazi Zvezda, ali eto i kakav takav kvalitet kosta...BosnianKingdom je napisao/la:Očes ti dati pola miliona za 1 godinu + bonusi?paulus je napisao/la:Sto li mi nismo onog Ibaneza ganjali meni nije jasno. U Dinamu je sasvim solidan bio a raskino ugovor , jel ga Zvezda potpisala ?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nije valjda da potpisuje na godinu dana samo?marconato je napisao/la:Ibanez vjerovatno danas potpisuje, oko 250 000 evra godisnje...Mnogo je, pogotovo za uslove u kojima se nalazi Zvezda, ali eto i kakav takav kvalitet kosta...BosnianKingdom je napisao/la:Očes ti dati pola miliona za 1 godinu + bonusi?paulus je napisao/la:Sto li mi nismo onog Ibaneza ganjali meni nije jasno. U Dinamu je sasvim solidan bio a raskino ugovor , jel ga Zvezda potpisala ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ne, to ce mu biti godisnja plata...Rooney88 je napisao/la: Nije valjda da potpisuje na godinu dana samo?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ma nema zvezda para ba al eto:)) pokajat ce se sto je i uopste otisao u bg
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pola miliona hahahahahahBosnianKingdom je napisao/la:Očes ti dati pola miliona za 1 godinu + bonusi?paulus je napisao/la:Sto li mi nismo onog Ibaneza ganjali meni nije jasno. U Dinamu je sasvim solidan bio a raskino ugovor , jel ga Zvezda potpisala ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Aerodromsko
- Kontakt:
2:0 Lech ali ovaj Atlantas je kriminalno los,katastrofa...moramo sacekati superkup izmjedju Lecha i Legie
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Ovi Litvanci su na nivou Prve Lige Federacije ako i toliko
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nema mozda Zvezda, ali ima drzavaRule_hz je napisao/la:ma nema zvezda para ba al eto:)) pokajat ce se sto je i uopste otisao u bg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.