FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 28 jun 2015, 09:02

Govedarica.mujic.ordagic..Bären jedan CE u buducnosti napraviti dobar transfer.
Ovo SA skahicem ode u ****...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 28 jun 2015, 11:31

http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... -na-kupres

Smrdi mi nesto za Piriju malo je rec .. Jeste, igrao je za mladu reprezentaciju ali mislim da nema sta vise odmarati, jos + poveo je 3 golmana (doduse 2 juniora) i kad/ako se Pirija pojavi bit ce 4 golmana .. Kako razgovaram s ekipom dosta vremena i o pripremama i igracima i novoj sezoni i tribini i svemu svi su skepticni sto se tice Pirije jer hoce momak da ide odavde vidi se to iz aviona :) I iznenadjenje sto Hodzica nije makar na pripreme poveo ali sta je tu je

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 jun 2015, 11:38

ziviniceMetropola je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... -na-kupres

Smrdi mi nesto za Piriju malo je rec .. Jeste, igrao je za mladu reprezentaciju ali mislim da nema sta vise odmarati, jos + poveo je 3 golmana (doduse 2 juniora) i kad/ako se Pirija pojavi bit ce 4 golmana .. Kako razgovaram s ekipom dosta vremena i o pripremama i igracima i novoj sezoni i tribini i svemu svi su skepticni sto se tice Pirije jer hoce momak da ide odavde vidi se to iz aviona :) I iznenadjenje sto Hodzica nije makar na pripreme poveo ali sta je tu je
Otisao na probu u jedan belgijski klub. Ako ostane bice to najveci Slobodin transfer poslije Husejnovica kako sam cuo. Samo sto ovaj put kes bi direktno isao u KASU KLUBA. Amin.

Btw Crnogorcem je struka ostala zadovoljna nakon drugog treninga tako da se ovo moglo i ocekivati...
075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2015, 11:45

Liga je takva neuredjena da nam se pojavljuju problemi iza paravana (Skahic), imamo problem koji je ostavljen od drugih uprava (Kostic)

A uz to izgleda koliko god pokusavao da sacuvas kostur ne mozes..

EDIT: Vidimo na spisku nema Pejakovica, vjerovatno nije zadovoljio

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 28 jun 2015, 11:57

TzBulevar87 je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... -na-kupres

Otisao na probu u jedan belgijski klub. Ako ostane bice to najveci Slobodin transfer poslije Husejnovica kako sam cuo. Samo sto ovaj put kes bi direktno isao u KASU KLUBA. Amin.

Btw Crnogorcem je struka ostala zadovoljna nakon drugog treninga tako da se ovo moglo i ocekivati...
Ako je istina iako bi bio veliki gubitak za nas reko' bih da je ovo jos jedan veliki korak u izgradnji ozbiljnog kluba.

Prvenstveno novac od transfera ide u klupsku kasu i bice proslijedjen i potrosen na adekvatan nacin ( na kapitalca nadam se :mrgreen: ) potom transfer van BiH, u Evropu i to ne Kazahstan, Moldavija, Azerbejdjan i ta buranija. :tokralju:
samo Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jun 2015, 11:59

I Bog zna kad cemo opet imati tako mladog i kvalitetnog golmana. :(
Ako je istina da je na probi, 100% da ce ih oduseviti. A tek naredne sezone smo mogli uzeti velike pare za njega.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 28 jun 2015, 12:01

Trenutno sigurno nije ni na kakvoj probi,jucer sam ga licno vidio na parkingu kod omege.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 jun 2015, 12:04

alex1991 je napisao/la:Trenutno sigurno nije ni na kakvoj probi,jucer sam ga licno vidio na parkingu kod omege.
Eto tako sam cuo jutros, a u prilog tome ide i cinjenica da nije otputovao na Kupres. Ne kazem da je otisao vec, al' vjerovatno ide u narednim danima...
075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2015, 12:09

Na kraju ce se vise zavrsiti tako sto cemo dobit raskid ugovora nego novac :rol:

i tu ih ja naguzim

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 28 jun 2015, 12:11

Koliko god pokusavao biti zadovoljan, ne mogu biti... Kostur nije sačuvan, po svemu sudeći Krpic ce ostati napadač, ako nam Krpic čini kostur tima teško nama. Otisao je standardni stoper (Zrnanovic) još uvjek nemamo zamjenu za njega. Skahic i Kostic jos uvjek ni na nebu ni na zemlji. Malo je bolja situacija u veznom redu, ali dovedeni igrači nisu pojačanja dok to ne dokažu na terenu. Kiso i Saric su bili kostur sredine terena, nisu se smjeli pustiti tek tako, posebno ne Kiso koji je odlicno zatvarao i desnog beka, koji nam je uz Bekica bio najslabija karika proljeća.

Nadam se da ce se ovo oko Skahica i Kostica nekako odigrat pozitivno za Slobodu i da ce Husref konačno staviti u prvih 11 Ahmetovica umjesto Krpica koji je tu zahvaljujuci menadzerskom guranju!

Ajde Azmire obraduj nas!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 28 jun 2015, 12:11

alex1991 je napisao/la:Trenutno sigurno nije ni na kakvoj probi,jucer sam ga licno vidio na parkingu kod omege.
Eto tako sam cuo jutros, a u prilog tome ide i cinjenica da nije otputovao na Kupres. Ne kazem da je otisao vec, al' vjerovatno ide u narednim danima...
Da nesto ima u toj prici sigurno ima,vidjet cemo u narednim danima,u slucaju odlaska to automatski povlaci cinjenicu da ovoj ekipi treba golman.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 jun 2015, 12:15

tuzlak1987 je napisao/la:Na kraju ce se vise zavrsiti tako sto cemo dobit raskid ugovora nego novac :rol:

i tu ih ja naguzim
:lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2015, 12:18

Sada je jasno sto je bio dobar prema nama zadnjih mjesec dana :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 jun 2015, 12:32

Zar Pirija nije sa mladom repkom? Pa su mu zato dali dodatnog odmora?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 28 jun 2015, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 jun 2015, 12:37

Batva je napisao/la:I Bog zna kad cemo opet imati tako mladog i kvalitetnog golmana. :(
Ako je istina da je na probi, 100% da ce ih oduseviti. A tek naredne sezone smo mogli uzeti velike pare za njega.
Ima ovaj junior Muminović, prošle godine odbio Dinamo, a znamo da Dinamo kupi talente :)

Do kad uopšte Pirić ima ugovor s nama, zna li neko ? Joj kad se sjetim kako nam se zimus posra pred nos zbog ovog slunte husare :facepalm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2015, 12:48

Potpisao Piric sa nama u januaru na 2,5 godina :)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 28 jun 2015, 12:52

Coraco je napisao/la:
Batva je napisao/la:I Bog zna kad cemo opet imati tako mladog i kvalitetnog golmana. :(
Ima ovaj junior Muminović, prošle godine odbio Dinamo, a znamo da Dinamo kupi talente :)

Do kad uopšte Pirić ima ugovor s nama, zna li neko ? Joj kad se sjetim kako nam se zimus posra pred nos zbog ovog slunte husare :facepalm:
Koliko me sjecanje sluzi mislim da je zimus produzio sa nama na 3 godine
Zadnja izmjena: merak, dana/u 28 jun 2015, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 jun 2015, 12:52

Ako mozemo dobit dobar kesh,sretno mu bilo....do 25. jula mi MORAMO RODIT 500 000 maraka...repovi iz decenijskog unistavanja Slobode ce nas jos neko vrijeme vuci nazad...nadam se da bi vec iduce sezone mogli prodat Govedaricu i Ordagica cime bi zatvorili dugove....KONACNO..

SVI PO SEZONSKE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jun 2015, 12:52

Pasha_car_aga je napisao/la: posebno ne Kiso koji je odlicno zatvarao i desnog beka,
De priznaj da si ovo ishitreno napisao?

@Coraco - Pirija ima, mislim, ugovor na 2 godine. E sad, koliko Sloboda dobija od moguceg transfera, to ne znam.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jun 2015, 13:02

Pirija je nas.bilo je na klupskoj
Produzio na tri godine jutros mi Kate covjek
Jedan Slobodan CE traziti 400 hiljada eura..minimum..
Eh sad..KO laze i Sta je TU pozadina...
Ali IMA jak ugovor uzecemo fine pare
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 7 gostiju.