То " јесте ", - га не %, ? га $. $ се & % ? $ га - - " а на & сезоне & - " $ $, $ су ? & " $ " су ? " " ? " $ $ " овај. & ' " " у & " & ? $ ' " $tatamata je napisao/la:Ma dovoljno je samo reci da nam je trener moron,to pokriva sve...Samo ne shvatam kako je moguce da toliko ima srece,stalno neke pobjede na guzove...Bas me zanima sta ce biti kad ga sreca napusti.? 2 - ? je napisao/la: Не ' " то " & " " " нервозу, јер ' јасну " " ". & $ су % " у $ - " $ $ ? " " & & " " ?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Re: FK Borac - Banja Luka
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
evo proljepsava se vrijeme nadam se da cemo pristojno popuniti tribine
Sljedeće bespotrebno prepucavanje rezultiraće banom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
', " " у праву $ " & $ - се $ " " " $ - " препуцавање
ево $ ' " /, стварно је "
" ово & " ? ?, $ пут ' $ " " - ' " $
& не ' &, $ ' ово

" ја се $ $ - се " ".& ? je napisao/la:evo proljepsava se vrijeme nadam se da cemo pristojno popuniti tribine
ево $ ' " /, стварно је "
" ово & " ? ?, $ пут ' $ " " - ' " $

& не ' &, $ ' ово

Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 25 apr 2010, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
Svi na stadion,vrijeme odlicno 

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
-
- Kontakt:
Veceras ce vas trener da vidi kako se igra pravi bunker u gostima? 2 - ? je napisao/la:Не ' " то " & " " " нервозу, јер ' јасну " " ". & $ су % " у $ - " $ $ ? " " & & " " ?tatamata je napisao/la:Stize strasna ekipa Travnika na Gradski,sta cemo sad?!Ala braco,na sta smo spali,zajedno sa Zeljeznicarom smo prvi na tabeli,dolaze nam mesari u goste,i mi strahujemo...

-
- Kontakt:
mislim da je jasno da Borac sa ovakvom igrom ne moze biti prvak...da se ovako muci svaku utakmicu..moze proci 2-3 utakmice ali poslije nece moci... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- nikad_izvini
- Kontakt:
Samo pošteno momci, pozdrav Šlageru 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
"igraj dok Borac ne pobijedi"
Eh sada misevi da vas cujem, ko namjesta utakmice ?

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- kosewsko hill
- Kontakt:
hajd polahko, ne serite prije neg vidimo šta se sve dešavalo na utakmici...bez snimke možemo samo reći da je fakat sumnjivo suđenje1921 je napisao/la:"igraj dok Borac ne pobijedi"

Željo - My first love!!!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Nemoj tako... Nijaz namjetsa... oni ni ne znaju za pojam "namjestanje"...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- alan ford 26
- Kontakt:
hehehe, jel moze pitanje, al da dobijem iskren odgovor? Jel vas stid sto se vi borite za titulu i jel stvarno mislite da na ovaj nacin mozete do iste? Et nije provokacija, al da nije smijesno bilo bi zalosno, sreca pa smo navikli na ovakve stvari u ovoj ligi
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma likovi na poluvremenu zvali nijaza da im namjesti tekmu.

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
.....doduse i zeljo je imao "regularan" oenal protiv slavije...neki su vec zaboravili....samo sto vama svira na vrijeme ne ceka 90-ti min....alan ford 26 je napisao/la:hehehe, jel moze pitanje, al da dobijem iskren odgovor? Jel vas stid sto se vi borite za titulu i jel stvarno mislite da na ovaj nacin mozete do iste? Et nije provokacija, al da nije smijesno bilo bi zalosno, sreca pa smo navikli na ovakve stvari u ovoj ligi
Nema vise :P
niste vi za sampiona
- nikad_izvini
- Kontakt:
Isto kao Borcu protiv Slavija gdje se ne svira čist penalflash je napisao/la:.....doduse i zeljo je imao "regularan" oenal protiv slavije...neki su vec zaboravili....samo sto vama svira na vrijeme ne ceka 90-ti min....alan ford 26 je napisao/la:hehehe, jel moze pitanje, al da dobijem iskren odgovor? Jel vas stid sto se vi borite za titulu i jel stvarno mislite da na ovaj nacin mozete do iste? Et nije provokacija, al da nije smijesno bilo bi zalosno, sreca pa smo navikli na ovakve stvari u ovoj ligi

Samo pošteno Šlageru

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
SVAKA ČAST NA POŠTENOJ POBJEDI PO KO ZNA KOJI PUT OVE SEZONE

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.