Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
imali iz francuske karti za belgiju ili hoce li biti
mislim da netrebas da se brines,Tarik14 je napisao/la:Iako budemo bolje igrali moze se desiti da nam nedostane zavrsnica kao protiv Bugarske.
imamo mi igrace za zavrsnicu
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Imamo odlicne napadace ali osim Dzeke i Muslimovica ja mislim da drugi nisu bas idealni.
Ma imamo mi sve dobre igrace, kod nas nemoze ni jedan da nevalja, nas samo mogu dobiti ovi iz liga petice i niko vise, samo trebamo imati dobar savez da igracima naprave uslove i da ih znaju moralisati, a ne da se igraci brinu za sve, i da igraju i da se brinu i za sapvanje i za treniranje i za vizu, a igrace smo uvijek imali dobre i imamo ih sada pogotovo, a i ta odbrana ce se rijesiti do Belgije, igrat ce oni najbolji odbrambeni i eto nas u vrhu, 12 bodova nece ni biti lose iz 6 utakmica kvalifikacija, e onda cekati septembar i uzeti 6 bodova protiv Armenije 05.09. i Turske 09.09., eto 18 bodova, i onda u oktobru pobijediti estoniju 10.10. i cetiri dana kasnije pobijediti (remizirati) Spaniju i baraz akoBogda.
Uh sto bi valjalo da bude ovako, ja se zanio pravo pa sam otisao daleko.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Jarane ti se pravo zaletio.Polako ima jos dva mjeseca do tekme a ti vec na kraj kvalifikacija.Po tvom mi prvi u grupiamir je napisao/la:Ma imamo mi sve dobre igrace, kod nas nemoze ni jedan da nevalja, nas samo mogu dobiti ovi iz liga petice i niko vise, samo trebamo imati dobar savez da igracima naprave uslove i da ih znaju moralisati, a ne da se igraci brinu za sve, i da igraju i da se brinu i za sapvanje i za treniranje i za vizu, a igrace smo uvijek imali dobre i imamo ih sada pogotovo, a i ta odbrana ce se rijesiti do Belgije, igrat ce oni najbolji odbrambeni i eto nas u vrhu, 12 bodova nece ni biti lose iz 6 utakmica kvalifikacija, e onda cekati septembar i uzeti 6 bodova protiv Armenije 05.09. i Turske 09.09., eto 18 bodova, i onda u oktobru pobijediti estoniju 10.10. i cetiri dana kasnije pobijediti (remizirati) Spaniju i baraz akoBogda.

Jesam se zaletio pravo, ali sam napisao na kraju posta da sam otisao daleko, nekako mi puno cekati do oktobra pa rekoh da malo skratimAmmim je napisao/la:Jarane ti se pravo zaletio.Polako ima jos dva mjeseca do tekme a ti vec na kraj kvalifikacija.Po tvom mi prvi u grupiamir je napisao/la:Ma imamo mi sve dobre igrace, kod nas nemoze ni jedan da nevalja, nas samo mogu dobiti ovi iz liga petice i niko vise, samo trebamo imati dobar savez da igracima naprave uslove i da ih znaju moralisati, a ne da se igraci brinu za sve, i da igraju i da se brinu i za sapvanje i za treniranje i za vizu, a igrace smo uvijek imali dobre i imamo ih sada pogotovo, a i ta odbrana ce se rijesiti do Belgije, igrat ce oni najbolji odbrambeni i eto nas u vrhu, 12 bodova nece ni biti lose iz 6 utakmica kvalifikacija, e onda cekati septembar i uzeti 6 bodova protiv Armenije 05.09. i Turske 09.09., eto 18 bodova, i onda u oktobru pobijediti estoniju 10.10. i cetiri dana kasnije pobijediti (remizirati) Spaniju i baraz akoBogda.
Ma ne vidim ja tu nista lose reko malo da te pecnem.Kako ide s vizom za Belgiju.Nemoj da te nema 

Moramo ostati na zemlji ipak. 

ma sve je OK u vezi odgovora na moj post, a sto se tice vize, predat cu akoBogda u srijedu u **** papire pa valjda ce mi odobriti u ambasadi, bit ce me akoBogda u Genku.Ammim je napisao/la:Ma ne vidim ja tu nista lose reko malo da te pecnem.Kako ide s vizom za Belgiju.Nemoj da te nema
S obzirom da problemi oko ozljeda uvijek prate nasu reprezentaciju ja smatram da nebi bilo lose kada bi Belgijanci bili desetkovani mada ja sumljam da ce se to desiti. 

-
- Kontakt:
Ev juce gledam tekmu wolsburga nekako mi dzeko slabo igro,nadam se da nece taki biti protiv belgije NEDAJ SE VEDADE KRALJU
Bio je bolestan gripa cini mi se.U srijedu nije ni igrao u kupu.Bice on ok mene brine Muslimovic on se lako povrijedi.benjamin keran je napisao/la:Ev juce gledam tekmu wolsburga nekako mi dzeko slabo igro,nadam se da nece taki biti protiv belgije NEDAJ SE VEDADE KRALJU
Stigle karte !!!
I odmah se sve rasprodalo...Nema vise karti...
I odmah se sve rasprodalo...Nema vise karti...
Jeste i stiglo puno 1060 karti mater im **** mogli su nam jos manje dati

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
A staces kad onaj nas Munib nezna nijedan strani jezik, moze samo da suti i blene
dobro je pa smo i to dobili pored onog (p)usanovica
dobro je pa smo i to dobili pored onog (p)usanovica
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pozdrav, odavno pratim ovaj forum, pa rekoh da se i prijavim.
zar samo 1060 karata, kako nas je onda bilo 10 000 hiljada u belgiji
moj prvi post
zar samo 1060 karata, kako nas je onda bilo 10 000 hiljada u belgiji
moj prvi post
nema veze, mozete ioanko sami da kupujete karte na odredjenu tribinu, kad bi cekali na ovaj savez...
Ljudi neki se boje Belgije samo zato sto nas reprezentacija nije imala do sada znacajnih uspjeha...po mom misljenju mi nismo ni svjesni kako imamo jaku repku, jest da skripi u zadnjoj liniji ali zato vezni red i napad ubitacan...i mislim da bi trebala Belgija ta koja se treba plasit...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Da li neko zna kako ce ici prodaja karata? Hoce li biti na stadionu??
samo mostarski, samo bahato
ma ova tema treba da se zatvori...ma nalupacemo ih 3:0 ako Bog da 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.