FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Oploditelj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oploditelj » 28 jun 2015, 16:11

shaman7 je napisao/la:Poz drugovi, čestitke na jučerašnjoj pobjedi i puno sreće u nastavku. Zanima me Nemanja Bilbija. Svima nam je jasno kakav je to igrač , koliko može da pokaže, kakav kalibar, ali bi mi dobro došlo jedno detaljno objašnjenje, onako čisto s fudbalske strane koja je njegova prava pozicija, gdje se najbolje snalazi i slično. Ako prekidam neku bitnu diskusiju, može i na pp da ne zatrpavamo :) . HVala

Prednji vezni , i ni za zivu glavu ga ne stavljati u spic tj da mu to bude primarno. Onako kada dolazi iz drugog plana..i zabija.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jun 2015, 16:11

Mirele si to ti?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 28 jun 2015, 16:15

Mirelaaaa

kariisbek
Kontakt:

Post Postao/la kariisbek » 28 jun 2015, 16:17

Dolazi i dzek vilsir isto

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jun 2015, 16:19

HALO :oops: BA RAMAZAN JE
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 28 jun 2015, 16:19

Aaaa Dejana Talk Show gledajteee odmaaa

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 28 jun 2015, 16:20

Aerodromsko je napisao/la:Pjesma lokalnih navijaca u Jelahu :mrgreen: :urnebes:

štrumfove mrzimo
Bordo mi volimo
Šampione države
dobro nam došao.
Kažem ti, ko god da je došao na utakmicu a navija za želju i pozdravlja se sa onim koji navija za Sarajevo, obavezno ljudi pitaju "To doš'o malo gledat šampione" :mrgreen: I sam sam bio takav. :zviz:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 28 jun 2015, 16:25

EdoBa je napisao/la:Aaaa Dejana Talk Show gledajteee odmaaa
Mali je kralj. Zastopao mi mob nisam mogao snimiti.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 28 jun 2015, 16:27

Head je napisao/la:Dino i Benjo na BHT1 od 17:00 :D
Hvala ti za info.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jun 2015, 16:33

Prvo da pohvalim Ibraka zbog novih prinova,zna covjek sloziti pravu ekipu :thumbup:
Raduje da se i Alispahic vraca u zivot i mislim da ce on biti jedan veliki plus za Sarajevo osim ovih pojacanja.

Oko Delaca se nesto nateze,i jos uvijek je pitanje jel do njega ili do Chelsea.Matej ima dobru priliku da bude pozvan u repku,vec je na radaru strucnog staba repke i mislim da bi svojim povratkom u Sarajevo bio na korak od poziva.Avduka je zavrsio s repkom,Dujkovic je dobar ali ni Delac nije nista slabiji i sigurno bi bio jedan od onih koji bi konkurisali za repku.Ako ode negdje dalje,tesko da ce ga ko vise posmatrati i da ce biti pod radarom strucnog staba.Pozivom bi profitirao i on kao i Sarajevo zajedno sa "Rusima" :D

Sto se tice "mirela" vol 2,zamisli koji je to mentalni sklop koji dođe i psuje ljudima,galami,prosipa seljacluk,trazi paznju..kud ce veca kazna nego takav mentalni sklop.. kuknjava
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jun 2015, 16:42

shaman7 je napisao/la:Poz drugovi, čestitke na jučerašnjoj pobjedi i puno sreće u nastavku. Zanima me Nemanja Bilbija. Svima nam je jasno kakav je to igrač , koliko može da pokaže, kakav kalibar, ali bi mi dobro došlo jedno detaljno objašnjenje, onako čisto s fudbalske strane koja je njegova prava pozicija, gdje se najbolje snalazi i slično. Ako prekidam neku bitnu diskusiju, može i na pp da ne zatrpavamo :) . HVala
Najbolje mu lezi SS pozicija, znaci iza napadaca. Ovdje ne mislim na desetku (mada je i tu onako korektan), vec na laznu devetku. Zna biti zahvalan igrac na sredini terena kao CMF, ali najvise meda daje kao ta lazna devetka. Znaci ispred sebe da ima klasicnog spic napadaca, a iza sebe desetku, i on moze odlicno plivat po rubu sesnaesterca, i ubacivat se iz drugog plana na najistureniju poziciju, a za to ima itekakav filing.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 jun 2015, 16:44

mislim da ce Tatomirovic biti prodat ako dodje ikakva ponuda za njega, jer nama je Marko daleko veci prioritet od Ivana, i svaki trening i utakmica koju on odradi sa novim stoperima ce za njega ogromna stvar biti i sigurno je da su se iskusni stoperi doveli izmedju ostalog i zbog toga
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 28 jun 2015, 17:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 28 jun 2015, 16:52

arhimed89 je napisao/la:Prvo da pohvalim Ibraka zbog novih prinova,zna covjek sloziti pravu ekipu :thumbup:
Raduje da se i Alispahic vraca u zivot i mislim da ce on biti jedan veliki plus za Sarajevo osim ovih pojacanja.

Oko Delaca se nesto nateze,i jos uvijek je pitanje jel do njega ili do Chelsea.Matej ima dobru priliku da bude pozvan u repku,vec je na radaru strucnog staba repke i mislim da bi svojim povratkom u Sarajevo bio na korak od poziva.Avduka je zavrsio s repkom,Dujkovic je dobar ali ni Delac nije nista slabiji i sigurno bi bio jedan od onih koji bi konkurisali za repku.Ako ode negdje dalje,tesko da ce ga ko vise posmatrati i da ce biti pod radarom strucnog staba.Pozivom bi profitirao i on kao i Sarajevo zajedno sa "Rusima" :D

Sto se tice "mirela" vol 2,zamisli koji je to mentalni sklop koji dođe i psuje ljudima,galami,prosipa seljacluk,trazi paznju..kud ce veca kazna nego takav mentalni sklop.. kuknjava

Ne treba vise pricati...nije do Delaca jer on tacno zna sve ovo sto si ti napisao. Samo je do Chelsea , definitivno. Da se Delaca pita , bio bi na pripremama a usput uskoro bi stao na gol nase repke...sve on to zna

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 28 jun 2015, 17:00

Oploditelj je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Prvo da pohvalim Ibraka zbog novih prinova,zna covjek sloziti pravu ekipu :thumbup:

Oko Delaca se nesto nateze,i jos uvijek je pitanje jel do njega ili do Chelsea.Matej ima dobru priliku da bude pozvan u repku,vec je na radaru strucnog
Ne treba vise pricati...nije do Delaca jer on tacno zna sve ovo sto si ti napisao. Samo je do Chelsea , definitivno. Da se Delaca pita , bio bi na pripremama a usput uskoro bi stao na gol nase repke...sve on to zna
ja sam danas čuo ali ne znam koliko je istina , da se sa Delačem ipak pravi zaokret te da bi ipak mogao doći ponovo, daj bože da je istina :hmmmmm:
Mosa RajvoSa

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 28 jun 2015, 17:06

Delac bi rado ostao i duze od godinu. ;)
1946

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 28 jun 2015, 17:06

Evo Dine i Benje na BHT

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 28 jun 2015, 17:11

Produzena saradnja sa HAAD-om.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 28 jun 2015, 17:12

:silent:
Sabinho je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:slika

Znam da se vecina nece sloziti samnom sto sam izostavio Tatka, ali svi znamo da je on najbolje utakmice svoje u dresu Sarajeva odigrao na desnom Beku i da i nije neki stoper (trudio se jeste stvarno) pogotovo ako to nije ono sta nama sada treba.
Volio bi Puzigacu zamijeniti na lijevom beku ali ne sa Almirom Bekicem jer mu to nije pozicija, ali sta znam ja, mozda bas tu na toj poziciji bljesne :D

A za pocetak bi Radovcu da prednost ispred Stojceva i Alispahica jer definitivno moze kvalitetno odigrati na toj poziciji, zna podvaliti loptu, veoma je okretan i moze napraviti visak u sekundi, svi znamo da moze i stojcev napraviti visak ali isto tako znamo da ga **** dodavanje i da uvijek dodir vise ima sa loptom. Sto se tice Alispahica ne znamo koliko je spreman i oporavljen, ali zna se sta se ocekuje od njega!!!!!!
Hmmm, po meni- zamijenio si 3 od 4 odbrambena igraca, i sa dva nova u zadnjoj liniji smo neuigrani a kamoli sa tri. Dalje, razdvojio si nas najjaci par u ekipi, dva igraca koja najbolje funkcionisu jedan do drugog, Cimirot-Radovac. :think:
Ja sam ovo sastavi onako kako bi trebalo biti kada se uigraju naravno, stim da vjerujem da Radovac puno vise moze dati ofanzivnije i da bi cak i Cimi imao vise koristi od njega tu ispred sebe gdje bi na njihovu uigranost i razumjevanje u igri vise prostora otvarali jedan drugom, dok bi garavi brat defanzivni dio bolje odradjivao od Samira. Opet kazem ovo je neko moje gledanje i ne moram biti u pravu :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jun 2015, 17:14

Drago mi je sto je produzena saradnja sa Haadom :thumbup:
Jedva cekam da vidim nove dresove

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 jun 2015, 17:18

Kaze Dino da bi Harmony ukoliko potpise bio najvece pojacanje :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: plisek, Proximic i 16 gostiju.