Sta hos ba nisu oni DivoviAerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
Da smo mi kojim slucajem dole gostovali minimum 1k
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Sta hos ba nisu oni DivoviAerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
Sine 1000 km udaljenosti i 500 KM se placa tako da je ovo odlicna cifraAerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
Aerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
a evo koliko je vasih bilo na Malti dole protiv Hiberniansajoker90 je napisao/la:Aerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
Bez zajebancije, kad pogledas cijenu i to je ok..
arelinho je napisao/la:Sine 1000 km udaljenosti i 500 KM se placa tako da je ovo odlicna cifraAerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
Aerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
FaraonTM je napisao/la:
Naravno mislim na našu ligu, pošto oni ne igraju Europu niti će je igrati u dogledno vrijeme
Dok Osim ne odapne, onda cete vidjet kako je na terenu izboritFaraonTM je napisao/la:Aerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad smo već kod broja navijača ne znam šta hoćeš, nas 70 ode na Maltu a Fukara po 50 na gostovanje![]()
Naravno mislim na našu ligu, pošto oni ne igraju Europu niti će je igrati u dogledno vrijeme
GracanicaAA je napisao/la:Sta hos ba nisu oni DivoviAerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da smo mi kojim slucajem dole gostovali minimum 1k

Heller je napisao/la:Dok Osim ne odapne, onda cete vidjet kako je na terenu izboritFaraonTM je napisao/la:Aerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad smo već kod broja navijača ne znam šta hoćeš, nas 70 ode na Maltu a Fukara po 50 na gostovanje![]()
brile je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Sta hos ba nisu oni DivoviAerodromsko je napisao/la:Plavi od sutra na Malti, bodrit će ih 70 navijača
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da smo mi kojim slucajem dole gostovali minimum 1kTo su te horde zla na malti protiv hiberniansa![]()
![]()
![]()
![]()
joj koja smo mi sila za vas
Fali jos 988 divova i bila bi vas milja![]()
![]()
![]()
![]()
Jer nismo sigurni koliko je Ferencvaros dobio utakmica kazne da igra pred praznim tribinama. Ako bude jedna ide se ako Bog d.aSabinho je napisao/la:70 za takvu utakmicu i toliki put je sasvim solidna cifra, budimo realni malo jbg.Sad, vidjeh neku noc da u slucaju da prodju i dobiju Madjare sto je vrlo moguce kao nece ici tamo, ne znam o cemu se radi. To bi vec bila sramota.
komentari navijaca klubova koji nemaju historiju na klubove koji imaju historiju trebali bi se kažnjavati banom.rigotina je napisao/la:komentari navijaca klubova koji ne igraju europska natjecanja na klubove koji igraju europska natjecanja trebala bi se kažnjavati banom.
Ja mislim da su im smanjili na jednu ?shzna je napisao/la:Nećemo ići tamo jer Mađari igraju 2 domaće pred praznim tribinama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.