Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A de ti je budet za njuBosniacum Lilium je napisao/la:Yeboti obitelj kakva je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ado76 je napisao/la:A de ti je budet za njuBosniacum Lilium je napisao/la:Yeboti obitelj kakva je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Ceka se odgovor simona,al isto se ceka odgovor i milosamiky_hz je napisao/la:Simon jos uvijek nije otpisan,tu je vrti se...ceka nas jos uvijek sto se kaze.
Izlizala se bojaHead je napisao/la:Zasto joj je samo nokat na srednjaku narandjast a ostali zuti
Nije buraz velika je greška naša njegov odlazak ali mi moramo dalje Bilbija je dobar igrač vidjet če te.shaman7 je napisao/la:Jel puno za Bilbiju 100 milja maraka za sezonu ? Koju cifru je kod vas imao?
kad cujem tu rijec pohotni odmah se sjetim Ajfela i njegove smokviceRule_hz je napisao/la:zar smo tako pohotni cim pogledamo
Ma kakav Kova vidis da se ozbiljno prica,ko jos o tim stvarima mislimanning18 je napisao/la:Ja ne upratih, je li Kova potpisao novi ugovor, posto mu je isticao sad nekad?
Rule_hz je napisao/la:zar smo tako pohotni cim pogledamo
[youtube][/youtube]hifans je napisao/la:Ima li igdje snimak te emisije ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Meni isto jako kad je odmjeravao onu voditeljicu Arene Sport, onu plavku
"Gospodine Uscuplicu, sada Sarajevo igra u Bijeljini, ne možete računati na Benku a nije tako lako golove davati"BitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]hifans je napisao/la:Ima li igdje snimak te emisije ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Meni isto jako kad je odmjeravao onu voditeljicu Arene Sport, onu plavku
Sabinho je napisao/la:uNbx je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bordo10, PeppermintSA, pjankesarajevo, SamoDaKazeem, sekac i 57 gostiju.