Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]hifans je napisao/la:Ima li igdje snimak te emisije ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Meni isto jako kad je odmjeravao onu voditeljicu Arene Sport, onu plavku
i da je stavio u spojler mi bi to opet otvoriliuNbx je napisao/la:Stavi to u spolier, ima nas sto postimo
ElCartel11 je napisao/la:i da je stavio u spojler mi bi to opet otvoriliuNbx je napisao/la:Stavi to u spolier, ima nas sto postimo![]()
![]()
Tako da @Mrcho hajde kad si nas vec omrsio postavi jos koju slikicu da nas dokrajcis
Ja postim, a meni jaran posla sliku sise od cure što mu je poslala. Ne zna se ko je gori, ona, on ili ja.BitiSrcemVezan je napisao/la:što reće thec ne mrsi se pogledom šta vam je ba
Zezam se, da se malo podsjetimo one muke i traženja štopera.sarajlija je napisao/la:@ Belmin ja se nadam da se ne zezas kad ti kazem da su dva stopera potpisala mislim da to znas ?
Razocarao si me MrchoMrcho je napisao/la:Zastopo mi komp, sve mu.... Pa sa mobilnog vam pisem...
ElCartel11 je napisao/la:Razocarao si me MrchoMrcho je napisao/la:Zastopo mi komp, sve mu.... Pa sa mobilnog vam pisem...
Tako je!!! Ne mogu da shvatim one koji zele da nas najuspjesniji poslijeratni trener napusti i da se dovede neko drugi! DZENO LEGENDA!Sarajlijc@ je napisao/la:Dzeno legendo nasa volimo te!