FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Ko ce biti konkurencija Zukanovicu na poziciji lijevog beka?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Pod pretpostavkom da dođe do transfera...Juan,Santon,Nagatomo,Danilo,Dodo.
Izbori
Izbori
- PaskalHens
- Kontakt:
Ne bih volio Zukana u Interu iz jednog razloga, a to je što ne bi bio standardan. A kad nisi standardan u svom klubu, onda si loš i u reprezentaciji. Po meni, kao čovjeku koji misli da je Zukan naš najbolji defanzivac u reprezentaciji, bolje da igra u manjem klubu i da bude nezamjeniv, nego da igra u recimo Interu i dobija 30 min ili sjedi na klupi.
A i realno, Santon i Dodo su od njega bolji na poziciji lijevog beka. Ostali nisu, al' ih ima puno, tako da bih više volio da ostane u Chievu i bude standardan.
A i realno, Santon i Dodo su od njega bolji na poziciji lijevog beka. Ostali nisu, al' ih ima puno, tako da bih više volio da ostane u Chievu i bude standardan.
Viva la France, as they say in Rome.
Mislim da se nece bas naigrati ako dodje do tog transfera. Ima tu i bekova i stopera samo ih bespotrebno gomilaju.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zukanovic
od toliko prosjecnih i ispod prosjecnih bekova oni dovode jos jednog, bolje da su M'Bayea ostavili, ili otkupili onog Donatia iz bayera cini mi se ako vec nece dovoditi nista kvalitetnije. Jos kad se ove bh trenercine natovare kako onu sve znaju
jedina mu je prednost sto je bosanac..
Jel ono Susic u svoje vrijeme bio sve dogovorio sa Interom i na kraju nista, pa eto mozda mu Zuka na ovaj nacin malo vrati za SP
Jel ono Susic u svoje vrijeme bio sve dogovorio sa Interom i na kraju nista, pa eto mozda mu Zuka na ovaj nacin malo vrati za SP
Mislim da su Hernanes i Miranda igrali skupa u Sao Paolu, i to nekoliko sezona. Kako god, ovo je odlican posao, dosao odlican igrac a isti dan otisao onaj cakijas u Basel.
Call the coroner!

Miranda:
Why did you choose Inter? “Because they are a great team with great players and I’m sure we will win soon. Simeone told me that Inter are a great team and I’m here to win.”
Izbori
Po vrijednosti:

Call the coroner!
Handanovic na odmoru u Krajini
kod Paje u Sanici..

- suptilnirocker21
- Kontakt:
Samo da javim da na temi Prognoza za sezonu 2015/16 imate link od web aplikacije za takmicenje pa ne bi bilo zgorega oni koji ce se takmiciti da se registruju cim prije da bi mogli provjeriti je li sve kako treba.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Pregovara sa Omladincem jbt. A mogao sam se i slSenegal je napisao/la:Handanovic na odmoru u Krajinikod Paje u Sanici..
embrace the chaos
MILAN – F.C. Internazionale is delighted to announce that it has completed the permanent signing of Jeison Murillo from Granada. The 23-year-old Colombian defender, who was part of Colombia’s Copa America squad this summer, has signed a five-year contract with the Nerazzurri.
Erick Thohir made the following statement welcoming the Colombian defender to the club: "Murillo has determination and talent. He’s a young player with great quality and we’re delighted to announce his arrival at the club. I know that Roberto Mancini will be able to get the best out of his abilities, while the fans are sure to love him and his never-say-die attitude. Forza Inter!"
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ne znam za vas al mi je ovo jedan od jacih mercata. Nema više onih bolida iz tamo nekih lijevih klubova, vec konacno normalna imena, normalni klubovi, nema gomilanja igraca...
Kad vidis koja se imena spominju u napadu nesto mi svedno tko ce doci od njih, jer se pogrijesit tesko moze i tako i ostale pozicije...
Kad vidis koja se imena spominju u napadu nesto mi svedno tko ce doci od njih, jer se pogrijesit tesko moze i tako i ostale pozicije...
Thohir otisao u London po JoJu
ponuda je izgleda posudba sa pravom otkupa od 20-22mil uz uvjet da odigra određeni broj utakmica (nesto slicno kao Santon).. kakva bi to navala bila Perisic-Jovetić-Icardi-Shaqiri
ponuda je izgleda posudba sa pravom otkupa od 20-22mil uz uvjet da odigra određeni broj utakmica (nesto slicno kao Santon).. kakva bi to navala bila Perisic-Jovetić-Icardi-Shaqiri
#SuningOUT
Otkud u London po Jovetića
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
U Londonu je iz privatnih razloga. Ausilio obavlja pregovore u Milanu sa agentom Jovetica
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- suptilnirocker21
- Kontakt:
ne znam zasto ali mislim da bi jovetic bio greska
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
Šta bi trebao biti taj vine?Meni to nikad neće pokrenut.Kao ni onaj vimeo i d nešto ili kako se već zovu.Svi na ovako neku foru.
Izbori
Izbori
Vjerovatno ti fali neki plugin na browseruSiamoNoi je napisao/la:Šta bi trebao biti taj vine?Meni to nikad neće pokrenut.Kao ni onaj vimeo i d nešto ili kako se već zovu.Svi na ovako neku foru.
Izbori
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.