Kada sagledam sve u cijelini nekako mi Oda i momci uljevaju neko samopouzdanje i imam utisak da ćemo ove sezone biti još jači i uigraniji nego u ovom proljetnom dijelu . Konstantno se radi na posjedu lopte i po meni su rezultati već vidljivi i djelujemo mnogo sigurnije i jače .
Mislim da bi i Kokot mogao biti jako bitna karika u našoj igri jer mi djeluje mnogo spremniji nego u proljetnom dojelu i mogao bi iskoristiti svoje iskustvo da nam pomogne . Amir , Dženis , Baja i ostali prvotimci djeluju mi nekako stabilnije i zrelije a igra je na nekom većem nivou jer je protok lopte između linija nekako tečniji i sigurniji . " Pridošlice " je još uvijek teško ocijeniti jer se još uvijek aklimatizuju i primjetio sam da i Oda mnogo razgovara sa Blagojevićem i Livajom i pokušava ih što prije uklopiti u koncept igre . Diata , Thiago i Hodžurda su igrali za tim sa " klupe " i po meni Hodžurda djeluje jako siguno i sasvim pristojno je odradio sve danas i vrlo dobro se borio sa Bajom i Kokotom te vidno odskače uz Enisa ( koji je po meni jako dobar ) u tom drugom timu....
Diata i Thiago su bili jednostavno odsječeni i čovjek ne može ništa konkretno reći mada mi se lično čini da bi Diata prije mogao da se uklopi dok će brazilcu trebati više vremene zbog jezičke barijere ....
I za kraj ali ne najmanje bitno
Vedran Kjosevski je jedan rijetko viđen golmanski talenat ..........
Željo je religija i život ...
Nije to samo fudbal već stil življenja i ponašanja ...