AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 28 jun 2015, 20:21

Abdenour blizu prelaska u West Ham, možemo se i sa njim pozdraviti.
Forza Milan!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jun 2015, 20:35

Maestro21 je napisao/la:Abdenour blizu prelaska u West Ham, možemo se i sa njim pozdraviti.
Abdennour's agent: "Barcelona? They are one of the interested parties, like Milan, Inter, Juventus & Liverpool."
Kakv WH? Zbog cega u WH? Ponudi 20 miliona i rijesi stvar sto prije!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 jun 2015, 22:39

Čitam da trazite AMF-a.
Imate već Susa u ekipi.Momak je i u Liverpoolu tušen na krilu i nije imao mjesta na svojoj prirodnoj poziciji a to je klasična 10-ka.
Vrlo, vrlo kvalitetno igra tu poziciju i volio bih ga vidjeti da za vas uveže par mečeva baš tu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 jun 2015, 23:19

Kad ugledah bradu,gdje nam je onaj francobaresi,opet se negdje izgubio :D

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jun 2015, 23:37

UrbyEmanuelson je napisao/la:Kad ugledah bradu,gdje nam je onaj francobaresi,opet se negdje izgubio :D
zar nije _forzamilan_ francobaresi :mrgreen:

Mislim da bi Milan trebao malo u shoping krenuti u PSG, City, Real, Chelsea, Utd, ...

npr. City dovodi Fabinha. To znaci da imaju desnog beka viska. Zabaleta ili Sagna? Mogu se dovesti po nizoj cijeni pogotovo zato sto je jedan od njih viska. Kolarov isto na izlasku. Problem jeste plata ali mislim da bi ga Sinisa nagovori da to malo smanji.

Ogbonna isto na izlasku a bolji nego vecina ako ne i bolji od svih stopera koje Milan ima. Za 10 mil to je prakticno dzabe.

Trebalo bi se probati dovesti Cabayea iz PSG-a. Ionako ne igra puno a u Milanu bi bio u prvoj postavi. Rabiot hoce da ide. Zasto pustiti da to Roma uzme? 10 miliona i vas je.

Abdennour..isprsis je..pljusnes 20 mil..oduvas konkurenciju i dovedes igraca...

Real i Milan su uvijek imali dobre odnose...Mislim da Celo i sada moze srediti neku posudbu kvalitetnog igraca koji bi pomogao Milanu jako...(Illaramendi npr)

Chicarito iz UTD..zasto ne? Posudba kakva..a odlican igrac...

par posudbi i par kupovina bi ovo bilo i skuckao bi Milan sa ovim igracima jako fin tim ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 28 jun 2015, 23:43

IlPrincipino je napisao/la:
UrbyEmanuelson je napisao/la:Kad ugledah bradu,gdje nam je onaj francobaresi,opet se negdje izgubio :D
zar nije _forzamilan_ francobaresi :mrgreen:

Mislim da bi Milan trebao malo u shoping krenuti u PSG, City, Real, Chelsea, Utd, ...

npr. City dovodi Fabinha. To znaci da imaju desnog beka viska. Zabaleta ili Sagna? Mogu se dovesti po nizoj cijeni pogotovo zato sto je jedan od njih viska. Kolarov isto na izlasku. Problem jeste plata ali mislim da bi ga Sinisa nagovori da to malo smanji.

Ogbonna isto na izlasku a bolji nego vecina ako ne i bolji od svih stopera koje Milan ima. Za 10 mil to je prakticno dzabe.

Trebalo bi se probati dovesti Cabayea iz PSG-a. Ionako ne igra puno a u Milanu bi bio u prvoj postavi. Rabiot hoce da ide. Zasto pustiti da to Roma uzme? 10 miliona i vas je.

Abdennour..isprsis je..pljusnes 20 mil..oduvas konkurenciju i dovedes igraca...

Real i Milan su uvijek imali dobre odnose...Mislim da Celo i sada moze srediti neku posudbu kvalitetnog igraca koji bi pomogao Milanu jako...(Illaramendi npr)

Chicarito iz UTD..zasto ne? Posudba kakva..a odlican igrac...

par posudbi i par kupovina bi ovo bilo i skuckao bi Milan sa ovim igracima jako fin tim ;)
Sve to stoji i tako bi i bilo da se mi nesto pitamo..ponekad imam osjecaj da bi bolje mi potrosili ovaj novac i doveli kvalitetnije igrace, ali jbg tako je kako je nama ostaje da se nadamo da ce npr doci kvalitetni igraci... ja bi npr iz Monaca ganjao Kurzawu i Abdennour igraci za koje vrijedi dati pare a imao bi igrace za buducnost plus vec imaju iskustvo igranja u LP..pa za njih 2 vrijedi dati 40-50miliona plus par tih pozajmica i mogla bi se sezona dobro izgurati.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 28 jun 2015, 23:45

slika

Još kad skontaš da su tu bili na klupi Krespo, Rui Costa, Pipo..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jun 2015, 23:49

Trebao si na tu sliku dodati ko sada igra na kojoj poziciji umjesto ovih igraca :damn:
Champion1 je napisao/la:Sve to stoji i tako bi i bilo da se mi nesto pitamo..ponekad imam osjecaj da bi bolje mi potrosili ovaj novac i doveli kvalitetnije igrace, ali jbg tako je kako je nama ostaje da se nadamo da ce npr doci kvalitetni igraci... ja bi npr iz Monaca ganjao Kurzawu i Abdennour igraci za koje vrijedi dati pare a imao bi igrace za buducnost plus vec imaju iskustvo igranja u LP..pa za njih 2 vrijedi dati 40-50miliona plus par tih pozajmica i mogla bi se sezona dobro izgurati.
Ono sto je bitno jeste da Milan ove sezone izbori Europu. A kada kazem Europu mislim na LP. A za LP su potrebna pojacanja i konsolidovanje tima. Kada si u LP lakse je i dovesti nekoga igraca.

Samo treba malo mozak ukljuciti. Mislim na ove u upravi. Mislim da ih sj.ebalo to sto konacno imaju para pa ne znaju kako da to trose i na sto...posto su navikli obicno dovesti tri igraca iz Genove, jednog iz Atalante i zavrsiti sve to sa nekim istrosenim starcem iz nekog veceg europskog kluba...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 jun 2015, 09:40

Albertazzi could be included in the deal for Baselli, according to GdS. Galliani will meet with Atalanta's sporting director in a few days.
Ovaj me podsjeca na Polia i na situaciji sa Polijem. Previse takvih igraca Milan ima. Perspektivan Baselli jeste ali da li je toliko perspektivan da bude jedan od igraca koji ce nositi Milanovu sredinu u buducnosti, ne bih bas rekao.

Bertolacci stigao u Milano

slika
Bertolacci: "I'm happy to be a Milan player - it was my objective. The €20m price tag? I don't feel any pressure because of that. I have always wanted to join Milan, and I can't wait to begin. I have always told Galliani that I wanted to come to Milan. Milan was always my first choice. I have already spoken with Mihajlovic. There is a lot of desire and enthusiasm to bring Milan back to the top."
Izgleda mi kao da ima 27-28 godina...

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 29 jun 2015, 12:16

Pisao sam neki dan slicnu formaicju :) ako bi doveli Witsela volio bi da to ovako nekako izgleda, ali se postavlja pitanje tog kreatora igre i stoperi posto po meni nemamo ni jednog kvalitetnog kamoli 2.

----------- Lopez------------
Abate----?------?------Antoneli
---------De Jong----------
Witsel-------------Bertoloci
------------?------
----Bacca-EL Saravi/Menez-----

Klupa: De Siljo,Palleta,Rami,Ely,Bonaventura,Montolivo,Poli,Suso,Menez,Niang,Mastour (ostalo bi sve rasprodao)

‪#‎LEquipe‬ reports that Milan have offered €20m for Monaco's Tunisian defender Aymen Abdennour (25).

‪#‎IIGiornale‬ izvještava da će Zaccardo, Albertazzi, Muntari, Nocerino, Rami i Alex napustiti Milan ovog ljeta.

Zenit je spreman spustiti svoju cijenu za Axela Witsela. (oni su tražili €40m) ‪#‎Gazzeta‬

Speaking of Albertazzi, ‪#‎GdS‬ reports that Milan could include him in the deal to get Baselli from Atalanta.

‪#‎CorSera‬ reports that if PSG do not renew Zlatan's contract, Milan will launch a bid for the big Swede.

Danas će se održati zvanično predstavljanje Bacce, dok će medicinske testove uraditi u Kolumbiji. ‪#‎Gazzeta‬

‪#‎CorSera‬ reports that Milan are in no hurry to sign Adriano as he will join in January even if Milan can't find an agreement with Shakhtar.

‪#‎LaRepubblica‬ reports that Mihajlovic has called Roma defender Alessio Romagnoli whom he coached at Sampdoria last season.

‪#‎SportItalia‬ reports that Milan have blocked Mauri for weeks now and he will sign on July 1st when he's officially a free agent.

‪#‎GdS‬ reports that Mexes is likely to renew his contract with Milan, but only after a significant pay cut.

Atalanta are interested in signing Nocerino [MilanNews].

Koliko samo nagadjanja :lol:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jun 2015, 13:35

"Bacca želi da poruči kako ne treba ništa tvrditi dok ne bude zvanično i definitivno je u pravu. Mnoge je igrače Milan već “predstavio”, pa ni jedan nije u klubu. Jasno, mislimo na Jacksona Martineza, Axela Witsella, Imbulu, Zlatana Ibrahimovića…"
Al ko se sve danas bavi novinarstvom
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jun 2015, 16:24

jakog li pojačanja, usrat ću se od sreće...

slika

Abdenur nas odbio jer ne želi igrati u Italiji, od Witsela se navodno odustalo radi prevelikog novca itd. Šta je sljedeće? :facepalm:

Adriano bi kao mogao preći jer preferira Milan, al' bih malo razmislio o tome do kraja merkata jer njegovo dovođenje znači da nemamo pravo više kupovati non-EU igrače.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 29 jun 2015, 18:45

Spominje se Romagnoli kao pojačanje u zadnjoj liniji. Bio bih najsretniji kad bi njega doveli.

OFFICIAL: Milan have signed AC Monza 18-year-old midfielder Matteo Pessina on a contract till June 2019.

Talentovani playmaker/trequatrista. Inter je već imao dogovoreno sa njim sa istom ponudom kao i našom ali je odabrao nas. 1997 je rođen i pojačat će Brocchijevu primaveru

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 30 jun 2015, 00:32

GdS: Roma want €30m for Romagnoli, and Milan could decide to include El Shaarawy in the deal for the 20-year-old central defender.
:crazy: :damn:
Sky reports that Galliani asked Roma for Romagnoli earlier today. Roma replied that they want €30m.
Milan are also trying to sign Aymeric Laporte, according to Sky.His buy-out clause is set at €50m.
Milan offered Muntari in exchange for Kevin-Prince Boateng, but Schalke 04 aren't interested in that proposal. [Sky]

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 30 jun 2015, 00:38

Bonera will sign a 1-year contract extension tomorrow (Tuesday), according to Sky.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap: :clap: :clap: :salut: :salut: :salut: :bow: :bow: :bow:
GdS reports that Milan are considering Laporte, Romagnoli and Moreno for the central defence.
:lol:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 jun 2015, 00:41

Pa zar Boateng nije slobodan igrac? Muntari ni mati njegova vise nece, **** treba otpustiti pa koliko god mu morali isplatiti.

A Laportu i Romanjolija mozemo zaboraviti. Eto odjednom, od toliko kvalitetnih defanzivaca, oni odmah nasli one od 50mil., a jednog Silvu su dali daleko jeftinije. Glupani nenadjebivi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 30 jun 2015, 00:58

IlPrincipino je napisao/la:
Bonera will sign a 1-year contract extension tomorrow (Tuesday), according to Sky.
A daaaj :crazy: Samo to ne :thumbdown: :puke: :puke:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 jun 2015, 01:07

Romangoli 30m? :o

Laporte 50m? :shock:

Pa brate fudbal definitivno ide u qurac, pa možeš li danas kupiti igrača a da ne platiš 20 miliona :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2015, 01:09

Obilo nam se o glavu oko neigranje Evrope, pa skoro niko nece da dodje u pm :urnebes:

Abdenur ne zeli, Romagnoli i Laporte su vrlo dobri i mladi stoperi, ali ni oni ne zele ovdje plus su pretplaceni. Ostaje jedino Silva ili nesto blize nama, Glik/Maksimovic :crazy: treceg izbora ne vidim.

U sredini nista novo, dovest ce se jos jedan veznjak i kapak, nema vise. Jos ako Saravi bude igrao atm, tek ce to biti ono bas ekstra :facepalm:
Da se ja pitam, doveo bih Rabiota/Cabayea (gledam na one za koje imamo sanse dovesti ih) plus neki ofanzivac tipa Pastorea, al' jok, kontaju rijesili problem sredine sa Bertolacijem pa baci sad sve pare na napadace. :facepalm:

Ajde sto igraci ne zele ovdje pa ce se morati malo jace zapeti, al' sto su i oni generalno glupi i sto se sve ocito radi neplanski i na brzinu, to je najveci problem. Steta, taman kad smo se docepali para... :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 30 jun 2015, 01:11

Sad kad su svi pročuli da Milan ima para, cijene igrača idu gore ... koliko muzike toliko duplo para
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []