Poslano sa mog GT-S7275R koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Najveci brat, jos ako Teletovic dodje- Lech je gotovHeller je napisao/la:**** je napisao/la:Otvorih 033 portal sad kad ono kaze,Alex Renfroe stigao u Sarajevo! Ko je sad reko ovaj pa jesul normalni vise:urnebes:![]()
daavvvnnnoooo sam ja reko uzivajte braco samo uzivajte nema vise cireva
Juka ako vam dodje uzecete Poljake na prekideSabinho je napisao/la:Najveci brat, jos ako Teletovic dodje- Lech je gotovHeller je napisao/la:**** je napisao/la:Otvorih 033 portal sad kad ono kaze,Alex Renfroe stigao u Sarajevo! Ko je sad reko ovaj pa jesul normalni vise:urnebes:![]()
![]()
![]()
Dzoni je napisao/la:messilla je napisao/la:Ovo je smijurija zivota mi
Messilla druze pojedi snickers.
Bolje?DANTES je napisao/la:sa teme Copa Amerika meč Kolumbija-Argentina
Dzoni je napisao/la:messilla je napisao/la:Ovo je smijurija zivota mi
Messilla druze pojedi snickers.
Je li poveo sa sobom Radoševića, Hammondsa i McCleana?Heller je napisao/la:**** je napisao/la:Otvorih 033 portal sad kad ono kaze,Alex Renfroe stigao u Sarajevo! Ko je sad reko ovaj pa jesul normalni vise:urnebes:![]()
Sheyi je napisao/la:Za nezaborav![]()
eusebio2 je napisao/la:enver joj poručuje "ovo je bosna!"eusebio2 je napisao/la:Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč
![]()
SGD53 je napisao/la:
Fali Zrinjskom koji tamnoputi igrač, trebali su angažovati koga iz Veleža![]()
![]()
![]()
Papastathopoulos je napisao/la:Manuel je napisao/la:Pa vise bih ja volio da dodje u Romu i da osvojimo titulu vise nego iko al ako ne dodje ko ga yebe realnobhfanatic14 je napisao/la:Hajde Dzeko hrakni manuela za kraj i kreni prema Rimu !!! Uzmi titulu u italiji + najbolji strijelac i to je to ! Steta da takav igrac na klupi sjedi..Cuj hrakni ccccc.
Evo i Porto ga hocemislim da je mislio na Pellegrinija
Manuel je napisao/la:Ahahahaah e yebaji ga ahahaha![]()
Chinaglia je napisao/la:čuo sam za dosta Sporova, al' za ovaj nikad, garant druga liga (daj bože)
Pismen i naslusan momakCrvena1981Armija je napisao/la:Jel idioti ili idijoti, pogledaj malo svoj avatarHeller je napisao/la:Nisam bolji odgovor ni očekivoCrvena1981Armija je napisao/la:Heller mogao bi i ti sa solinašem u osnovnu školu![]()
![]()
![]()
![]()
Tifoz je napisao/la:Jos kad vam navale turisti iz kalesije i istocne bosne na ćeten alvu i sok na mućenje dobro tanak metropola goriHeller je napisao/la:Za vas Metropola a ne GradTifoz je napisao/la: Mozda ste za zivinice srebrenik i banovice gradski ali za nas ste seoski vazda bili i ostali. Bez istorije trofeja navijaca bla bla bla![]()
a bjeri tamo šošonu
Tifoz je napisao/la:Ma poseri ti grad koji ima vise cca 20-30 milja stanovnika a jedina atrakcija kopanje čumura i soli. Bola nekad ste bar deterdzent imali. Sad sa njim ne mozes oprat ni fleku od gulaša![]()
![]()
Vidi onoga evropa lafo![]()
jednom cetvrtfinale i jednom osmina lafo
pa brato mozda smo trebali osvojit kup uefa. Dva osvojena kupa marsala tita ne finala. Najbolji ranking ijednog bh kluba u evropi sa 43 mjestom 1987/88 . Seljoberu iz Mramora proguglaj malo. Ja znam da je tv signal u tvoje selo nedavno ali nije sramota ne znati sramota se glupirati kao ti
don_burza je napisao/la:hodza hutbu prekinuo da kaze da dzeko igra
Ne moze bez Burze.Saurman je napisao/la:don_burza je napisao/la:hodza hutbu prekinuo da kaze da dzeko igra
Husika je napisao/la:Nije smijesno, ovo je sasvim korektan poredak kada se pogleda u ogledalu !!Sheyi je napisao/la:Alen Škoro je napisao/la:Krste Velkoski, Haris Duljević > Edin Višća.![]()
![]()
![]()
Saurman je napisao/la:don_burza je napisao/la:hodza hutbu prekinuo da kaze da dzeko igra