A možda je ovo samo ispitivanje situacije kao pred onu utakmicu sa Krdifom kad su stavili drama skupe katre pa ih sutradan pojeftinili.THEC je napisao/la:ma po meni ne treba nikakvih poskupljenja da bude, jer ok klub raste ali gradjani su bgmi u sve tezoj situaciji i jednostavno nema nikakve logike za poskupljenja, klub nece profitirati nesto puno od tih lupam 10 km vise za godisnje a nekome dosta znaci to, a kao drugo ne znam zasto nema polugodisnjih karata, garatnujem da bi to daleko bolje islo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
I meni je to palo na pamet, da je ovo proba neka.hilmo je napisao/la:A možda je ovo samo ispitivanje situacije kao pred onu utakmicu sa Krdifom kad su stavili drama skupe katre pa ih sutradan pojeftinili.THEC je napisao/la:ma po meni ne treba nikakvih poskupljenja da bude, jer ok klub raste ali gradjani su bgmi u sve tezoj situaciji i jednostavno nema nikakve logike za poskupljenja, klub nece profitirati nesto puno od tih lupam 10 km vise za godisnje a nekome dosta znaci to, a kao drugo ne znam zasto nema polugodisnjih karata, garatnujem da bi to daleko bolje islo

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: FK Sarajevo
Bolesnik Sarajeva će nekako izdvojiti, ali nije zonfa na ovom vaktu poskupljivati, ionako su nam karte najskuplje u državi 

Mosa RajvoSa
Ma ne kontam majke mi ajde da su prije karte bile JEFTINE pa dasad povecaju, nego povecaju za 10 maraka a samo zivac izvlače... niđe veze s vezom, katastrofalne odluke i protiv slobode i sada za godsinje i inace sto se t ice učaznica... neki Bgm zaboravljaju da zive u zemlji gdje je plata 600 maraka u "boljim firmama"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Članarina u FK Sarajevo iznosi 20 KM. Cijena od 25 KM u online shopu www.fanshop.fcsarajevo.ba ukljucuje dostavu. Pozdrav.THEC je napisao/la:ovo je bez clanske, a clanska je sad 25 KM u fanshopu a u klubu 20 KM
http://www.fcsarajevo.ba/bs/ja-sam-sarajevo
Re: Odg: FK Sarajevo
Razumljivo je da sa boljim rezultatima idu i skuplje karte, ali u ovim momentima se treba gledati situacija u državi, a ona je daleko od dobre.
Vecina onih koji dolaze na utakmice su ucenici, studenti, nezaposleni ili oni koji imaju platu manju od federalnog prosjeka.
Ovu sezonu smo trebali oboriti rekord po prodatim godišnjim a glavni uslov bi trebao biti da one ostanu na nivou prošlogodišnjih.
Vecina onih koji dolaze na utakmice su ucenici, studenti, nezaposleni ili oni koji imaju platu manju od federalnog prosjeka.
Ovu sezonu smo trebali oboriti rekord po prodatim godišnjim a glavni uslov bi trebao biti da one ostanu na nivou prošlogodišnjih.
valja namiriti silne "gratis" ulaznice koje podjele "raji" ... mojne da ko replicira da nije tako jer sam svojim ocima gledao kako se dijele iste... ito ljudima koji mjesecno zarađuju 10-20 milja maraka i vise... a sirotinju opali po ušimahilmo je napisao/la:Razumljivo je da sa boljim rezultatima idu i skuplje karte, ali u ovim momentima se treba gledati situacija u državi, a ona je daleko od dobre.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
U ovakvoj besparici povećavati cijene je suludo i krajnje bezobrazno. Taj koji je to odlučio nema trunke osjećaja za svoju okolinu niti je svjestan gdje živi i u kakvoj situaciji je dobra većina ljudi u ovoj zemlji, a tako i većina fanatika koji dolaze gledati svoj voljeni klub!!!
HARAM VAM BILA SVAKA MARKA KOJU TRAŽITE VIŠE!!!!
HARAM VAM BILA SVAKA MARKA KOJU TRAŽITE VIŠE!!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 29 jun 2015, 02:40, ukupno mijenjano 2 puta.
E ovo je vec zalosno ako je istina..Pantelija je napisao/la:valja namiriti silne "gratis" ulaznice koje podjele "raji" ... mojne da ko replicira da nije tako jer sam svojim ocima gledao kako se dijele iste... ito ljudima koji mjesecno zarađuju 10-20 milja maraka i vise... a sirotinju opali po ušimahilmo je napisao/la:Razumljivo je da sa boljim rezultatima idu i skuplje karte, ali u ovim momentima se treba gledati situacija u državi, a ona je daleko od dobre.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sjever je, realno, povoljan..istok da je duplo skuplji od sjevera, bilo bi mjera. A Zapad onda 80 da bude. Ovako je to malo prenapuhano.. Ako budem kupovao, bice Zapad, mada dosad nisam kupovao godisnju, isao sam od utakmice do utakmice. I da, da imaju polugodisnje, bilo bi ekstra..samo mislim da zbog nejednakog broja utakmica u polusezoni, to ide malo teze..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
zato ja kazem kad su vec odlucili ovo, polugodisnje bi bila odlicna stvar, jer idu sad i evropske utakmice a s godisnjim ne mozes uci nego mroas kupovati posebno karte i imas dosta raje koja ne moze izvaliti petobu za sjever odmah a da ne pricam o drugim tribinama, dje moras stoju dati, no uvedes polugodisnje pored ovih godisnjih pa onda neka kupuje ko sta moze priustiti u tom trenutku
Pyro is not a crime !
ajde digli su 10 maraka nisu szoju.
Kad sam placo 40 km godissnjuni gledo Melunovica Radulovica Zlatkovica, vala mogu dat i 50 da gledam Cimirota, Benku, Dulju, Stjepanova, Harmonija...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad sam placo 40 km godissnjuni gledo Melunovica Radulovica Zlatkovica, vala mogu dat i 50 da gledam Cimirota, Benku, Dulju, Stjepanova, Harmonija...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Danasnja emisija
http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/opusten ... 8-06-2015/
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/opusten ... 8-06-2015/
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Postoje dvije strane medalje
Sa jedne strane poskupljene od 10 KM odnosno 66-67 feninga po karti i nije puno
Sa druge strane ovo sto je Pantelija pomenuo(mada tu ima ono da sponzori i partneri dobiju odredeni broj karti za svaku utakicu) i sto nije u redu. Npr cesto asm ja, ali znam i nekoliko drugih koji uvijek dovedu nekog novog na utakmicu i uredno se kupi ta karta ili sam je placao u potpunosti ili dijelom.
Uvijek mi se gradilo to sto "poznate" osobe ili ti neki likovi se qrce ad mogu sredit karte i ono sto je tuzno PROLAZI.
VECU PROMOCIJU RADE OBICNI NAVIJACI.
A da tu dodamo i to da su se sjetili da poskupe ali da li ce se sjetiti da ociste stolice ili i dalje ljudi moraju nositi ili kupiti novine da bi sjeli. Ja sam mjenjao tribine i bilo me je na svakoj i uvjek je bio taj problem i mozda jedan od jacih koji utice na posjetu, osim na sjeveru gdje se i ne sjedi.
Sa jedne strane poskupljene od 10 KM odnosno 66-67 feninga po karti i nije puno
Sa druge strane ovo sto je Pantelija pomenuo(mada tu ima ono da sponzori i partneri dobiju odredeni broj karti za svaku utakicu) i sto nije u redu. Npr cesto asm ja, ali znam i nekoliko drugih koji uvijek dovedu nekog novog na utakmicu i uredno se kupi ta karta ili sam je placao u potpunosti ili dijelom.
Uvijek mi se gradilo to sto "poznate" osobe ili ti neki likovi se qrce ad mogu sredit karte i ono sto je tuzno PROLAZI.
VECU PROMOCIJU RADE OBICNI NAVIJACI.
A da tu dodamo i to da su se sjetili da poskupe ali da li ce se sjetiti da ociste stolice ili i dalje ljudi moraju nositi ili kupiti novine da bi sjeli. Ja sam mjenjao tribine i bilo me je na svakoj i uvjek je bio taj problem i mozda jedan od jacih koji utice na posjetu, osim na sjeveru gdje se i ne sjedi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Cijene ce sigurno rasti svake dvije godine po dvije ili tri marke. Ako cemo igrati svake godine grupnu fazu LP i EL, onda nije problem, ali ako cu gledat ovu nasu ligu za te pare, onda je veliki problem. Neka uprava razgranici malo, za penzionere i za omladinu do 22 godine, mi koji smo preko i koji radimo ovo je uredu, a ko ne radi Bgm nije. Znam kako je!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ove bi cjene bile korektne kad bi imali novi stadionkinosvra je napisao/la:Izaberi svoju šampionsku tribinu! Od srijede, 1. jula tekuće godine, u prodaji su sezonske ulaznice za domaće utakmice Fudbalskog kluba Sarajevo u sklopu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2015/16, po sljedećim cijenama:
. Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 30 KM,
. Tribina "Istok" - 70 KM,
. Tribina "Zapad" - 90 KM,
. Tribina "Zapad Galerija" - 200 KM,
. Tribina "BORDO VIP" - 400 KM.
*cijene za aktivne članove

Sta hocu reci, realno nemas uslove na stadionu zbog kojih placas vako visoke cijene.. Bar da je natkrivena tribina, pa inekako..
Jer nedobog, sta od 15 utakmica, bude 10 utakmica na hasetu ono bas kisovito il ruzno vrijeme, prohladno.. Vala, rijetko ce se ko odluciti za dolazak na utakmicu po tim vremenskim uslovima..
Al etoo, trebamo i mi shvatiti da vise ne gledamo Haskica, vec BENKU.. da ne gledamo Sunjevarica, vec Cimirota.. da ne gledamo Jevtica vec Alispahica.. da ne gladamo Bandovica, vec Delaca.. itd itd
Svugdje je normalno, da ti kvalitet donosi vise gledalaca, a vise gledalaca ti donosi profit..
I jedna i druga strana imaju opravdanje da traze niske/visoke cijene karata..
Gledam ovaj teren na Otoci, isto njiva uzorana. Juce djeca neka igrala. Sta ce biti sa Kosevom poslije Olimpika i Zelje jos ako bude kise, onda ce tesko nasi to sredit.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ne brine mene Olimpic i Željo, koliko me brine MerlinAmca007 je napisao/la:Gledam ovaj teren na Otoci, isto njiva uzorana. Juce djeca neka igrala. Sta ce biti sa Kosevom poslije Olimpika i Zelje jos ako bude kise, onda ce tesko nasi to sredit.

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: insimadop, JavierBosnia i 43 gosta.