PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Sabinho
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sabinho » 29 jun 2015, 00:56

Heller je napisao/la:Joj koja je tema u ovom trenutku luđa Sloboda il Sarajevo, mi prizivamo Stevanovića ovi Krasića :rol:
Imate realne sanse da ga dovedete. Zao mi je momka inace. Za Krasica je neko provalio i jbg. Inace nemamo svi taj luksuz da nam Yaya Toure ne zadovolji ukuse struke na probi. :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 jun 2015, 00:57

Sabinho je napisao/la:
Heller je napisao/la:Joj koja je tema u ovom trenutku luđa Sloboda il Sarajevo, mi prizivamo Stevanovića ovi Krasića :rol:
Imate realne sanse da ga dovedete. Zao mi je momka inace. Za Krasica je neko provalio i jbg. Inace nemamo svi taj luksuz da nam Yaya Toure ne zadovolji ukuse struke na probi. :opaopa:
:urnebes: :urnebes: :bow:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 jun 2015, 00:58

Sabinho je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jun 2015, 00:59

Yaya Toure je tad igro u Metalurgu i prelazio u Oly, toliko o tome
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 jun 2015, 01:00

Sabinho je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 29 jun 2015, 01:27

Sabinho je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: Da bude i ja in :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 jun 2015, 07:45

rigotina je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Gdje je pastrmka virtuoz? Imam za njega poruku od Ibre.
bio jucer na treningu u vrapcicima, pjeske se vraca, bit ce ujutro vamo vjerovatno
Nema ga jos, mozda treba prijaviti nestanak? :?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 29 jun 2015, 09:36

Heller je napisao/la:
rigotina je napisao/la:komentari navijaca klubova koji ne igraju europska natjecanja na klubove koji igraju europska natjecanja trebala bi se kažnjavati banom.
komentari navijaca klubova koji nemaju historiju na klubove koji imaju historiju trebali bi se kažnjavati banom.
:urnebes: :clap:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2015, 09:53

Heller je napisao/la:Yaya Toure je tad igro u Metalurgu i prelazio u Oly, toliko o tome
To su ti očajnički pokušaji pitara da odgovore pa makar i dezinformacijom, nešto slično kao za Odovića, bez obzira što se ovaj drugi zove Momir Odović, pitari su zaključili da je to ista osoba. Jer pobogu, mora se stvoriti ekvivalent vještaku za fotošop, ako ga nema - izmislićemo ga.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 jun 2015, 10:11

Komentari tipa vas igrac je cetnik, balija il ustasa kaznjavati banom !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jun 2015, 10:12

Pa svakako je 90% pitarskih odgovora,teorija i istorije laz,mitomanija i ono sto njima odgovara. Uz podrsku žetona iz tuzle,sve idu za njima i beee,beeee,beeeee....

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 29 jun 2015, 10:18

SarajlijaTM je napisao/la:Pa svakako je 90% pitarskih odgovora,teorija i istorije laz,mitomanija i ono sto njima odgovara. Uz podrsku žetona iz tuzle,sve idu za njima i beee,beeee,beeeee....
Nego kakav si ti kompleksas?
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 29 jun 2015, 10:18

SarajlijaTM je napisao/la:Pa svakako je 90% pitarskih odgovora,teorija i istorije laz,mitomanija i ono sto njima odgovara. Uz podrsku žetona iz tuzle,sve idu za njima i beee,beeee,beeeee....
slika
Samo Sarajevo

SarajlijaTM

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jun 2015, 10:20

Aerodromsko je napisao/la:
Nego kakav si ti kompleksas?
Ti se bas mene nadovezao?

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 29 jun 2015, 10:20

Sabinho je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :rol:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 jun 2015, 10:22

Virtu4l je napisao/la:
Heller je napisao/la:Yaya Toure je tad igro u Metalurgu i prelazio u Oly, toliko o tome
To su ti očajnički pokušaji pitara da odgovore pa makar i dezinformacijom, nešto slično kao za Odovića, bez obzira što se ovaj drugi zove Momir Odović, pitari su zaključili da je to ista osoba. Jer pobogu, mora se stvoriti ekvivalent vještaku za fotošop, ako ga nema - izmislićemo ga.
Nije to rijedak slučaj, valjda im je to glavno oružje u samoodbrani iako to oružje moraju koristiti zbog sebe samih. Desi im se Luca Toni, hajd izmisli Tourea, desi im se Ljupko Petrović odjednom Milomir postaje neko ko je sa brda gađao, provociraju nas za bombu a ne spominju Red Point, Zoran je četnik jer je digao tri prsta a "Puzi" nam zabi gol i tri prsta u zrak, na Grbavici, Manijaci bombaši i kriminalci a željno iščekuju povratak ubice na sjever te mu dižu parole podrške. Poenta je, svi imamo neke svoje bubice ali glupo je zanemarivati svoje a uz to nekom njegove nabijati na nos kako bi eto, uzdigao sebe i nahranio neku bolesnu potrebu mozga :roll:

[youtube][/youtube]
kanarinac 2:32 :wave:
Trebalo mu je ruku odsjeći ;)
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 29 jun 2015, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2015, 10:26

SarajlijaTM je napisao/la:Pa svakako je 90% pitarskih odgovora,teorija i istorije laz,mitomanija i ono sto njima odgovara.
To je stvarno fascinantno, oni bi konstantno prekrajali istoriju, posebno ovu skoriju, pola njih ne zna o čemu pričaju ali vide da je to neko iznad rekao i uzmu zdravo za gotovo.

Dobar dio njih kuka na moj avatar, a kad im odgovorim klipovima sa proslave, nastupom Dine Selimovića, iskusno zaobiđu moj post. Kao eto, trebali bi navijati za sve naše klubove u Evropi.

Ja za ovakvog kompleksaša ne mogu navijati,
[youtube][/youtube]
Ovo je sramota za jednog sportskog radnika.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 jun 2015, 10:49

Virtu4l je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Pa svakako je 90% pitarskih odgovora,teorija i istorije laz,mitomanija i ono sto njima odgovara.
To je stvarno fascinantno, oni bi konstantno prekrajali istoriju, posebno ovu skoriju, pola njih ne zna o čemu pričaju ali vide da je to neko iznad rekao i uzmu zdravo za gotovo.
Rekose prvaci mitova na forumu!
Virtu4l je napisao/la: Ja za ovakvog kompleksaša ne mogu navijati,
Nije fazon navijanja, nekad jednostavno trebas postovati tudje.
Virtu4l je napisao/la: Dobar dio njih kuka na moj avatar, a kad im odgovorim klipovima sa proslave, nastupom Dine Selimovića, iskusno zaobiđu moj post. Kao eto, trebali bi navijati za sve naše klubove u Evropi.

Ja za ovakvog kompleksaša ne mogu navijati,
[youtube][/youtube]
Slazem se da neke stvari Dini nisu bile potrebne ali u ovoj situaciji ga mogu razumjeti, ponijelo covjeka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2015, 10:56

hilmo je napisao/la:Nije fazon navijanja, nekag jednostavno trebas postovati tudje.
Slazem se da neke stvari Dini nisu bile potrebne ali u ovoj situaciji ga mogu razumjeti, ponijelo covjeka.
Malo si kontradiktoran. Trebam da ga razumijem jer ga je 'ponijelo' i trebao bih poštovati tuđe, u ovom slučaju njegovo? Iako on ne poštuje moje, i to iznosi javno gdje god stigne?

Nagledao sam se mnogo rivaliteta i dobre zajebancije, kako mi volimo reći 'prcanja', ali na ovakvo ponašanje čelnika jednog kluba još nisam naišao.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 29 jun 2015, 10:57

Virtu4l je napisao/la: Ja za ovakvog kompleksaša ne mogu navijati,
[youtube][/youtube]

Možda nije najljepše, ali malo ga prenijelo, šta ima veze, prenese sve nas ponekad. Malo alkohol, eventualno koja lajna i eto urnebesea.

Simpatičan lik u svakom slučaju :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []