Ok, recimo da je to tako. Nije li onda malo licemjerno kada sljedbenici dotičnog druge počnu nazivati kompleksašima?Baader je napisao/la:Možda nije najljepše, ali malo ga prenijelo, šta ima veze, prenese sve nas ponekad. Malo alkohol, eventualno koja lajna i eto urnebesea.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma predaj se strumfe izgubio si boj...Virtu4l je napisao/la:Ok, recimo da je to tako. Nije li onda malo licemjerno kada sljedbenici dotičnog druge počnu nazivati kompleksašima?Baader je napisao/la:Možda nije najljepše, ali malo ga prenijelo, šta ima veze, prenese sve nas ponekad. Malo alkohol, eventualno koja lajna i eto urnebesea.
Dino osim što je sportski radnik, on je i navijac. Šta tek onda reci na ispade Amara Osima, samo što to on radi na drugaciji nacin. Što se tice ''kompleksaša'', tvoj avatar i tvoji postovi dovoljno govore.Virtu4l je napisao/la:To je stvarno fascinantno, oni bi konstantno prekrajali istoriju, posebno ovu skoriju, pola njih ne zna o čemu pričaju ali vide da je to neko iznad rekao i uzmu zdravo za gotovo.SarajlijaTM je napisao/la:Pa svakako je 90% pitarskih odgovora,teorija i istorije laz,mitomanija i ono sto njima odgovara.
Dobar dio njih kuka na moj avatar, a kad im odgovorim klipovima sa proslave, nastupom Dine Selimovića, iskusno zaobiđu moj post. Kao eto, trebali bi navijati za sve naše klubove u Evropi.
Ja za ovakvog kompleksaša ne mogu navijati,
Ovo je sramota za jednog sportskog radnika.
Das Ist Walter
Kokot izgleda završio sa popustom let za Maltu sa ovom aviokompanijom 
SRETAN BROJ - 1725
Onda vi bi sa ovom aviokompanijom guzovače na kraj svijeta a možda bi i reklamu snimili za njih sa vašim Puzijem u krupnom planupitic je napisao/la:Kokot izgleda završio sa popustom let za Maltu sa ovom aviokompanijom
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne treba nama ta aviokompanija mi već imamo svoju koju reklamiramo na dresovimaAjzea je napisao/la:Onda vi bi sa ovom aviokompanijom guzovače na kraj svijeta a možda bi i reklamu snimili za njih sa vašim Puzijem u krupnom planupitic je napisao/la:Kokot izgleda završio sa popustom let za Maltu sa ovom aviokompanijom
A nešto ste brzo stigli do Malte kao da ste putovali Space shuttle-Srbija. Izgleda Kokot sa čalama od 20 km dobre veze ima.
SRETAN BROJ - 1725
Kažem samo da ste se zajebali sa tim Turcima, možda vam i uduplaju cijene kad vide ko će zauzeti mjesto u njihovom avionu. Sklapanje ugovora sa ovima bi bio posao na kojem bi vam pozavidio kako ja tako i svaki navijač Želje. Vas bi ovi držali ko malo vode na dlanupitic je napisao/la:Ne treba nama ta aviokompanija mi već imamo svoju koju reklamiramo na dresovimaAjzea je napisao/la:Onda vi bi sa ovom aviokompanijom guzovače na kraj svijeta a možda bi i reklamu snimili za njih sa vašim Puzijem u krupnom planupitic je napisao/la:Kokot izgleda završio sa popustom let za Maltu sa ovom aviokompanijom![]()
A nešto ste brzo stigli do Malte kao da ste putovali Space shuttle-Srbija. Izgleda Kokot sa čalama od 20 km dobre veze ima.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Haj bgt ne rise . Kad bi malo skontao , vidis da je to za vrijeme proslave titule , malo ga alkohol ponio pa sta ? Jucer si mogao vidjeti ( a nisi) na emisiji na bht1 respekt Dine Selimovića prema vasem klubu . Pricate nesto o Puziji , 20 sekundi nakon sto je to pokazao dosao do juga i javno se izvinuo a to izvinjenje je popraćeno pljeskom na vasoj juznoj tribini.Vi ste prvi krenuli virsle ovo , virsle ono kad to pisete onda vam to pase , a cim krene ovaj video o Selimovicu,pa o mitomaniji javite se ko da ste zivotno ugrozeni. Tvoje postove nisam nikad ni citirao , dovoljno govori o tome tvoj avatar ustvari kakav si kompleksas.Ne znam sto se cudite kad vas Slobodini,Celikovi navijaci zezaju i ismijavaju.Virtu4l je napisao/la:To je stvarno fascinantno, oni bi konstantno prekrajali istoriju, posebno ovu skoriju, pola njih ne zna o čemu pričaju ali vide da je to neko iznad rekao i uzmu zdravo za gotovo.SarajlijaTM je napisao/la:Pa svakako je 90% pitarskih odgovora,teorija i istorije laz,mitomanija i ono sto njima odgovara.
Dobar dio njih kuka na moj avatar, a kad im odgovorim klipovima sa proslave, nastupom Dine Selimovića, iskusno zaobiđu moj post. Kao eto, trebali bi navijati za sve naše klubove u Evropi.
Ja za ovakvog kompleksaša ne mogu navijati,
Ovo je sramota za jednog sportskog radnika.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
E stvarno vidi papka idi ljubi golubove po Sebilju odapeli ti to malo mozga seljackog.Heller je napisao/la:
Dok Osim ne odapne, onda cete vidjet kako je na terenu izborit

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I ja da mu halalim što je on meni za ono rekao "pa eto izvinite" ? I nije samovoljno došao pred jug već na inicijativu mnogih iz svog a i iz našeg kluba. Eto vi bi nekom halalili da vas isprovocira na taj način, bi u al' u Nigdjezemskoj 
Ne volim pacove, ni letece ni hodajuce, trebo si to vec primjetit po postovimapile87 je napisao/la:E stvarno vidi papka idi ljubi golubove po Sebilju odapeli ti to malo mozga seljackog.Heller je napisao/la:
Dok Osim ne odapne, onda cete vidjet kako je na terenu izborit
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
@Ajzea
Kada Kokica ima veze sa ovom aviokompanijom neka vam našteli i da vam budu glavni sponzor pa da ih nalijepite na dresove šta je za njih 200 000 km ne pucate više na visoko kada je glavni sponzor u pitanju kao za vrijeme ere Amawa. Baš me interesuje jel Kokica imao najbolji sapare u ovom avionu? ma sigurno jeste, a i najvjerovatnije je bio povlašten za razliku od ostalih.
Kada Kokica ima veze sa ovom aviokompanijom neka vam našteli i da vam budu glavni sponzor pa da ih nalijepite na dresove šta je za njih 200 000 km ne pucate više na visoko kada je glavni sponzor u pitanju kao za vrijeme ere Amawa. Baš me interesuje jel Kokica imao najbolji sapare u ovom avionu? ma sigurno jeste, a i najvjerovatnije je bio povlašten za razliku od ostalih.
SRETAN BROJ - 1725
Rece neko ko je ocajnicki gore izvalio za Tonija. Hmmm...Virtu4l je napisao/la:To su ti očajnički pokušaji pitara da odgovore pa makar i dezinformacijom, nešto slično kao za Odovića, bez obzira što se ovaj drugi zove Momir Odović, pitari su zaključili da je to ista osoba. Jer pobogu, mora se stvoriti ekvivalent vještaku za fotošop, ako ga nema - izmislićemo ga.Heller je napisao/la:Yaya Toure je tad igro u Metalurgu i prelazio u Oly, toliko o tome
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa ko je rekao da mu halalite , on je ispao korektan i izvinuo se.Koliko vidim na videu vecina mu je pljeskala e sad ... Ma nije se ovo na tebe odnosilo , al eto vecina nasih koji navijaju za FK Sarajevo vam je pruzilo podrsku za evropske tekme , prvi ja , ali ne kontma stavljanje Lechovog grba na avatar , to iskreno nema objasnjenjeAjzea je napisao/la:I ja da mu halalim što je on meni za ono rekao "pa eto izvinite" ? I nije samovoljno došao pred jug već na inicijativu mnogih iz svog a i iz našeg kluba. Eto vi bi nekom halalili da vas isprovocira na taj način, bi u al' u Nigdjezemskoj
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ne daj se pokolebati to su ti jedini prijatelji kada dodjes u grad.Heller je napisao/la:Ne volim pacove, ni letece ni hodajuce, trebo si to vec primjetit po postovima
Druzim se s navijacicama Selje i navijacima Sarajeva valjda to tako hoda kod vaspile87 je napisao/la:Ne daj se pokolebati to su ti jedini prijatelji kada dodjes u grad.Heller je napisao/la:Ne volim pacove, ni letece ni hodajuce, trebo si to vec primjetit po postovima
Nullius in verba
Kod nas takve je-bu po parkovima.Heller je napisao/la:Druzim se s navijacicama Selje i navijacima Sarajeva valjda to tako hoda kod vas
Ko koga J**+? **** sebilj, ja vise volim na Bocanje otic 
Nullius in verba
- Probisvjet
- Kontakt:
Bravo pernati!pile87 je napisao/la:Kod nas takve je-bu po parkovima.Heller je napisao/la:Druzim se s navijacicama Selje i navijacima Sarajeva valjda to tako hoda kod vas
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 29 jun 2015, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Normalno iz onog smrada pobjeci malo i ja bi isto tako na tvom mjestu postupio.Heller je napisao/la:Ko koga ****? **** sebilj, ja vise volim na Bocanje otic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.