PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Vi ste se još 46-te deklarisali a 87-e i potvrdili 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Vi ste u prirodi za vrijeme svake utakmice iza Juga ima čak i stabala, raslinja, manjih glodara itd.pile87 je napisao/la:Sta ce tamo kod nas ne ide tamo ni kad je cas u prirodi.Heller je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
jedini dodir sa tuzlankama mu teta na biletarnici kad je išo na panonsko sa školom
![]()
![]()
![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
A sto nebi bilo stabala jel ih oko Koseva nema ?pitic je napisao/la:
Vi ste u prirodi za vrijeme svake utakmice iza Juga ima čak i stabala, raslinja, manjih glodara itd.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pitic pokusava da provali, hajd jos jednom probaj i dosta za danas

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
[youtube][/youtube]pitic je napisao/la:Vi ste u prirodi za vrijeme svake utakmice iza Juga ima čak i stabala, raslinja, manjih glodara itd.pile87 je napisao/la:Sta ce tamo kod nas ne ide tamo ni kad je cas u prirodi.Heller je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
jedini dodir sa tuzlankama mu teta na biletarnici kad je išo na panonsko sa školom
![]()
![]()
![]()
![]()
Pile priča kako mu je na Jugu
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sad bih mu ja nešto rekao šta ima oko Koševa al' hajde da me ne napadnu kako se ne znam zayebavati prešutit ćupile87 je napisao/la:A sto nebi bilo stabala jel ih oko Koseva nema ?pitic je napisao/la:
Vi ste u prirodi za vrijeme svake utakmice iza Juga ima čak i stabala, raslinja, manjih glodara itd.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako ti je ovo najbolje sto znas mene je stid tvoga stida.Heller je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Pile priča kako mu je na Jugu
hahahahaha i ja bas gledam, heler da ti nisi iz tuzle ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Bio sam ubjedjenja da si u zivotu vidio velike gradove. Ne mislim na TV i internet. Ostavljam te u zabludi.pile87 je napisao/la:Ne ja mi dovedemo brazilca i damo mu zaduzenje da tare ove hadalje koji dodju u sarajevo da ih istambura u parku.Da ne zaborave dan kada su pobjegli od smrada i dosli da vide veliki grad.Heller je napisao/la:Istom ih pile i ovakvi ko pile J***![]()
![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bila je ovo dobra tema dok je bilo likova s kojim se moglo komentarisat, a ne likovi kojim je fond riječi i iq ograničen ko balkon, sad ce pile uletit s pricom o cetnicima i ratu, vjerovatno im cetnici zabranjuju cupanje korova 
Nullius in verba
Džaba ne možeš dokazati prave se čoravi. Gledaj ljepote i zelenila kada ne trebaš uopšte ići u park samo ovde raspališ roštilj i po klipi udariš. Jednostavno ugodno sa korisnim sve na jednom mjestu zelenilo i priroda, fudbal, roštilj, navijanje sve na jednom mjestu. I oni nekome govore o prirodi.joker90 je napisao/la:Izletiste Grbavica, ne mora pile ici u Tuzlu na izlet u prirodu ko sto kaze, samo skokne na tekmu svog tima..
SRETAN BROJ - 1725
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo mi izgleda nesto kao botanicka basta rijetkog hercegovackog bilja, krsa i kamena. Sigurno im pastrmka botanicar donio rasad i sjeme. On je inace poznati osjemenjivac.joker90 je napisao/la:
Izletiste Grbavica, ne mora pile ici u Tuzlu na izlet u prirodu ko sto kaze, samo skokne na tekmu svog tima..
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 29 jun 2015, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Bila je ovo dobra tema dok je bilo likova s kojim se moglo komentarisat, a ne likovi kojim je fond riječi i iq ograničen ko balkon, sad ce pile uletit s pricom o cetnicima i ratu, vjerovatno im cetnici zabranjuju cupanje korova
ZZ
Rastel zara tu? Treba mi za caja.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Priznaj lijepo koja je tvoja basta ispod stadiona Kosevo prema Baramajoker90 je napisao/la:Izletiste Grbavica, ne mora pile ici u Tuzlu na izlet u prirodu ko sto kaze, samo skokne na tekmu svog tima..
Čuvaju korov kad Brajlović dovede goveda na ispašu
Nullius in verba
Pola buDJeta moraju dati da se ovo sve počupa i posiječe kako treba.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.