Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.
Što glumiš da si ozbiljan ?bega_afc je napisao/la:Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.![]()
![]()
![]()
Smijesno mi je sve ovo zadnjih dana, dovest ce na kraju nekog totalno lijevog lika, po mogucnosti na posudbu.
topnik1 je napisao/la:Što glumiš da si ozbiljan ?bega_afc je napisao/la:Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.![]()
![]()
![]()
Smijesno mi je sve ovo zadnjih dana, dovest ce na kraju nekog totalno lijevog lika, po mogucnosti na posudbu.
Sanogo ce biti kao novi igrac.bega_afc je napisao/la:Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.![]()
![]()
![]()
On i Park Cu-Jong. Pod uslovom da je ovaj drugi naravno odradio vojni rok.Greivis je napisao/la:Sanogo ce biti kao novi igrac.bega_afc je napisao/la:Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.![]()
![]()
![]()
Lukas Podolski has flown to Turkey to discuss a move to Galatasaray.
The contracts of Abou Diaby and Mikel Arteta expires tomorrow
Što kaže Bata Stojković 'Pamtit ću ovaj dan dok sam živ'When Arsène Wenger spoke to me about his ambitions for this club, and how he saw me as part of this team, the decision was clear
Petr Cech
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.