Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Ali koji su pacenici ovi sa Juventusove teme sa svojom pricom kako Vidal zivi za klub?!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Isti smo bili i mi donedavno, do pocetka rasprodaje, nemojte pricat bezveze.
Jos jedan od milion njih...Lakazet za 21 mil funti, opet ta magicna cifra
Jos jedan od milion njih...Lakazet za 21 mil funti, opet ta magicna cifra
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.
Smijesno mi je sve ovo zadnjih dana, dovest ce na kraju nekog totalno lijevog lika, po mogucnosti na posudbu.
Što glumiš da si ozbiljan ?bega_afc je napisao/la:Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.![]()
![]()
![]()
Smijesno mi je sve ovo zadnjih dana, dovest ce na kraju nekog totalno lijevog lika, po mogucnosti na posudbu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Što glumiš da si ozbiljan ?bega_afc je napisao/la:Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.![]()
![]()
![]()
Sanogo ce biti kao novi igrac.bega_afc je napisao/la:Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.![]()
![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
On i Park Cu-Jong. Pod uslovom da je ovaj drugi naravno odradio vojni rok.Greivis je napisao/la:Sanogo ce biti kao novi igrac.bega_afc je napisao/la:Procito sam da ga Lion nudi za ove pare.Greivis je napisao/la:Ma nece njega Lyon pustit, a svakako je nepotreban pored spica Sancheza.![]()
![]()
![]()
Lukas Podolski has flown to Turkey to discuss a move to Galatasaray.
The contracts of Abou Diaby and Mikel Arteta expires tomorrow
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sjajne vijesti, Diaby je vec i previse dobio od Arsenala a traktora nogom u dupe i zabraniti mu prilazak stadionu na najmanje sto metara, Turcima ako treba i platiti da uzmu fals robu iz Njemacke. Ova tri igraca to su tri solidne plate, Podolski ima oko 100k sedmicno, Arteta 70-80 a Diaby oko 60k, dakle za te pare se mogu platiti dva sjajna igraca ili jedan ali ono bas da mu damo veliku platu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arteta će dobit' novi jednogodišnji ugovor. Barem se tako pričalo
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Zasto bi mu davali novi ugovor, parmak beskorisni obicni koji btw igra na poziciji gdje ionako imamo viska igraca a pri tome je jos i mator? Valjda ako su mu kontali dati novi ugovor dali bi mu ga dosada ne bi dosao do dva dana do isteka ovog.
Ozil, Wislhere, Ramsey, Cazorla, Rosicky, Coqelin, Flamini, to su sve igraci sredine terena koji jos imaju ugovore a ovde nisam nabrojao i krila koji se takodjer vode vise kao igraci sredine nego kao napadaci i one mlade igrace poput Crowleya i Bielika koji ce sigurno cekati sansu u kupovima i koji ce tu ku??c Arteta, ne znam ni sta ce Rosicky samoprozvana legenda kluba
ali hjade bio je vjerovatno koristan za Cecha neka smeta jos godinu dana ionko bio je dobar igrac i imao je dobrih partija i u poznim godinama.
Ozil, Wislhere, Ramsey, Cazorla, Rosicky, Coqelin, Flamini, to su sve igraci sredine terena koji jos imaju ugovore a ovde nisam nabrojao i krila koji se takodjer vode vise kao igraci sredine nego kao napadaci i one mlade igrace poput Crowleya i Bielika koji ce sigurno cekati sansu u kupovima i koji ce tu ku??c Arteta, ne znam ni sta ce Rosicky samoprozvana legenda kluba
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 29 jun 2015, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Telegraph says Lyon is offering Lacazette at £21m.
Ko koga vise hebe ovdje... Ma Wenger ce suknut opet s nekim ludim pojacanjem ( moze bit dobro i lose )
Ko koga vise hebe ovdje... Ma Wenger ce suknut opet s nekim ludim pojacanjem ( moze bit dobro i lose )
-
BigBigBang
- Kontakt:
Malo je to keša za Lacazettea, neće pričati ispod 40 mil. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Što kaže Bata Stojković 'Pamtit ću ovaj dan dok sam živ'When Arsène Wenger spoke to me about his ambitions for this club, and how he saw me as part of this team, the decision was clear
Petr Cech
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
- Schneiderlin
- Kontakt:
Petr Cech agrees to join Arsenal

konačno klasa na golu,a ne razne lude i patuljci
sad odo zaliti dolazak institucije od golmana
VOAJEROLJUPCI NA APARATIMA

konačno klasa na golu,a ne razne lude i patuljci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.