Sloboda Dita Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Sloboda Dita Tuzla
4/4 SLoboda-Zrinjski 65:64
hajde momci pobjedite.
hajde momci pobjedite.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
-
- Kontakt:
ojjj sloboda izgubi od zrinjskog..oj mama draga,ne mozes vjerovat..cccc...
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vecina navijaca slobode se smijala porazu bosne u mostaru....u slijedecem kolu im se desilo jos gore na svom terenu porazeni....
@Target, prijatelju ja zalim sto ih niste pobijedili, jer znam sta ti znaci ovaj klub....
@Target, prijatelju ja zalim sto ih niste pobijedili, jer znam sta ti znaci ovaj klub....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Staljinistička misao :"Mali ostaju mali ,ma koliko se trudili da budu veliki".Sloboda tek treba dječije bolesti da savlada da bi se nekad u budućnosti smatrala ekipom koja može pomrsiti račune favoritima.Zrinjski iz kola u kolo pokazuje zavidnu formu.Protiv Širokog vodstvo na poluvremenu i klempuša Bosni i Slobodi.Ko je sljedeći?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- slani grad
- Kontakt:
sljedeca je titula,strucnjakFRANK RIBERY je napisao/la:Staljinistička misao :"Mali ostaju mali ,ma koliko se trudili da budu veliki".Sloboda tek treba dječije bolesti da savlada da bi se nekad u budućnosti smatrala ekipom koja može pomrsiti račune favoritima.Zrinjski iz kola u kolo pokazuje zavidnu formu.Protiv Širokog vodstvo na poluvremenu i klempuša Bosni i Slobodi.Ko je sljedeći?

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Malo sam pretjero u par postova iznad.
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio, a posebno korisniku foruma pod nickom "dudlas74"!
Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio, a posebno korisniku foruma pod nickom "dudlas74"!
tuzlanska Sloboda
Jednostavno raspali smo se sta da kazem 29 izgubljenih lopti 12 smo vec na poluvremenu imali nismo se mogli prepoznati , izgleda razavljivanje igosa koji su nas pojeli jako je uticalo ili nesto drugo u pitanju 5 kontri 2 na jedan ne mozemo rijesiti ili lopta ispada ili udara od nogu u aut onda adamovic pronalazi odlicnim asistencijama albijanaca ovoga lopta udara u glavu ne moze da je uhvati i tako to .. Ali najzalivije 3 sekunde do kraja imamo napad za pobjedu i Hrnčić bukvalno daje loptu iz auta Ramljaku u ruke i gotovo ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
slani grad je napisao/la:sljedeca je titula,strucnjakFRANK RIBERY je napisao/la:Staljinistička misao :"Mali ostaju mali ,ma koliko se trudili da budu veliki".Sloboda tek treba dječije bolesti da savlada da bi se nekad u budućnosti smatrala ekipom koja može pomrsiti račune favoritima.Zrinjski iz kola u kolo pokazuje zavidnu formu.Protiv Širokog vodstvo na poluvremenu i klempuša Bosni i Slobodi.Ko je sljedeći?...frajer naso staljina citirat..oj j.e.b.o te kosarka i ko je izmisli....
...cek da i ja tebi odgovorim VELIKI...neobra se bostan dok sljive ne popadaju...jel dobro,ha
..ja likova svakakvih...i za ovog nenu....gdje ces bolan nebio poredit poraz Slobode i Bosne od zrinjskog...vi ste giganti po svemu za nas..nasa realnost je to usmrdzelo 3-4 mjesto i kako jos sta corava koka ubode ,dobro i jest....za nas i nije strasno kad nas uzme zrinja jer mi smo tu buranija sa njimau 5 deka al vi bolan sa budzetom,proracunom,igracima,iskustvom treba da ogulite ovog zrinju 40 razlike..i jos napisa covjek..NEKI SU SE SMIJALI PORAZU BOSNE....pa gdje se neces smijat..i dan danas kad se sjetim,smijesno mi...a sto se nas tice i nasih ambicija..mi smo vise za plakanje al et
Ja samo spominjem ono što se pričalo nakon pobjede nad Igokeom.Dajte Široki i Bosnu da se igramo.Ni NLB liga nije daleko i sličan shit.Ja likova svakakih majko moja mila..Onda vas je opalila takva euforija i onda ste prizemljeni.Meni se rad u Slobodi sviđa i mnogo je produktivniji nego šta se radi u Bosni.Ali para ipak nemamo bez obzira šta drugi mislil.Klub je pred kolapsom i nije ni sjena Bosne koja je u Uleb Cupu pravila zapažene rezultat.Sloboda je mlad tim , ali ipak bez ambicija da nešto više uradi .Nadam se da nećete izgubiti to 4. mjesto.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
FRANK RIBERY je napisao/la:slani grad je napisao/la:sljedeca je titula,strucnjakFRANK RIBERY je napisao/la:Staljinistička misao :"Mali ostaju mali ,ma koliko se trudili da budu veliki".Sloboda tek treba dječije bolesti da savlada da bi se nekad u budućnosti smatrala ekipom koja može pomrsiti račune favoritima.Zrinjski iz kola u kolo pokazuje zavidnu formu.Protiv Širokog vodstvo na poluvremenu i klempuša Bosni i Slobodi.Ko je sljedeći?...frajer naso staljina citirat..oj j.e.b.o te kosarka i ko je izmisli....
...cek da i ja tebi odgovorim VELIKI...neobra se bostan dok sljive ne popadaju...jel dobro,ha
..ja likova svakakvih...i za ovog nenu....gdje ces bolan nebio poredit poraz Slobode i Bosne od zrinjskog...vi ste giganti po svemu za nas..nasa realnost je to usmrdzelo 3-4 mjesto i kako jos sta corava koka ubode ,dobro i jest....za nas i nije strasno kad nas uzme zrinja jer mi smo tu buranija sa njimau 5 deka al vi bolan sa budzetom,proracunom,igracima,iskustvom treba da ogulite ovog zrinju 40 razlike..i jos napisa covjek..NEKI SU SE SMIJALI PORAZU BOSNE....pa gdje se neces smijat..i dan danas kad se sjetim,smijesno mi...a sto se nas tice i nasih ambicija..mi smo vise za plakanje al et
Ja samo spominjem ono što se pričalo nakon pobjede nad Igokeom.Dajte Široki i Bosnu da se igramo.Ni NLB liga nije daleko i sličan shit.Ja likova svakakih majko moja mila..Onda vas je opalila takva euforija i onda ste prizemljeni.Meni se rad u Slobodi sviđa i mnogo je produktivniji nego šta se radi u Bosni.Ali para ipak nemamo bez obzira šta drugi mislil.Klub je pred kolapsom i nije ni sjena Bosne koja je u Uleb Cupu pravila zapažene rezultat.Sloboda je mlad tim , ali ipak bez ambicija da nešto više uradi .Nadam se da nećete izgubiti to 4. mjesto.
A lijepo je sanjariti svi znaju ba koji je nama cilj i sve tako da nema potrebe da vi govorite znamo mi to i sami

A sa ovim buđetom ti nama govoris da smo bez ambicija pa znamo i mi sami to , vjerujk nam ne trebas nam ti govoriti a ljudi su se zazelili utakmica , promjena pa sta nekada je lijepo i sanjariti zazeliti se necega sto je nekada ovdje normala bila
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Ma da zavrse zadnji njima svaka cast ubjedljivo ekipa sa najmanjim budzetom i opet se bori odlicno i pravi mlade igrace samo tako momci naprijed
.

--Pametnij popusta--
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa ja upravo i žalim zbog tog.Ne treba zaboraviti da Sloboda do danas ima najbolji ostvaren plasman u NLB ligi od bosanskih klubova i ja sam na njih ponosan.Na žalost vremena se mijenjaju, ali vaša politika kad tad će vas vratiti u sami vrh.U to sam uvjeren.TaRgEt_ je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la: Ja samo spominjem ono što se pričalo nakon pobjede nad Igokeom.Dajte Široki i Bosnu da se igramo.Ni NLB liga nije daleko i sličan shit.Ja likova svakakih majko moja mila..Onda vas je opalila takva euforija i onda ste prizemljeni.Meni se rad u Slobodi sviđa i mnogo je produktivniji nego šta se radi u Bosni.Ali para ipak nemamo bez obzira šta drugi mislil.Klub je pred kolapsom i nije ni sjena Bosne koja je u Uleb Cupu pravila zapažene rezultat.Sloboda je mlad tim , ali ipak bez ambicija da nešto više uradi .Nadam se da nećete izgubiti to 4. mjesto.
A lijepo je sanjariti svi znaju ba koji je nama cilj i sve tako da nema potrebe da vi govorite znamo mi to i sami![]()
A sa ovim buđetom ti nama govoris da smo bez ambicija pa znamo i mi sami to , vjerujk nam ne trebas nam ti govoriti a ljudi su se zazelili utakmica , promjena pa sta nekada je lijepo i sanjariti zazeliti se necega sto je nekada ovdje normala bila
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sljedeca godina je nasa. Treba zadrzati postojeci kadar i uz jos nekoliko kvalitetnih pojacanja ni NLB liga ne bi bila uopste daleko. Ove godine se mozda i moglo nesto napraviti, ali neiskustvo je ucinilo svoje. Pokusati biti medju 4 najbolja, sto bi bio veoma dobar uspjeh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nemoj molim te....onda ce da vas zovu KK SS(Kosarkaski klub Slijedeca Sezonaomerbavarac je napisao/la:Sljedeca godina je nasa. Treba zadrzati postojeci kadar i uz jos nekoliko kvalitetnih pojacanja ni NLB liga ne bi bila uopste daleko. Ove godine se mozda i moglo nesto napraviti, ali neiskustvo je ucinilo svoje. Pokusati biti medju 4 najbolja, sto bi bio veoma dobar uspjeh.

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Da dovedeš i O'Nila
ti bi opet druga bila,
Da dovedeš i Buloka
nabiće vas opet stoka,
I da dodje Šiškauskas
**** vas Miša Tumbas,
Da dovedeš i Lebrona
ne bi mogla ti do trona.
ZAUVEK CE BITI ONA,
KK SLEDECA SEZONA!
da ne bude ovako
ti bi opet druga bila,
Da dovedeš i Buloka
nabiće vas opet stoka,
I da dodje Šiškauskas
**** vas Miša Tumbas,
Da dovedeš i Lebrona
ne bi mogla ti do trona.
ZAUVEK CE BITI ONA,
KK SLEDECA SEZONA!
da ne bude ovako

You are someone else I am still right here
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocigledno strah od konkurencije.neno#4 je napisao/la:nemoj molim te....onda ce da vas zovu KK SS(Kosarkaski klub Slijedeca Sezonaomerbavarac je napisao/la:Sljedeca godina je nasa. Treba zadrzati postojeci kadar i uz jos nekoliko kvalitetnih pojacanja ni NLB liga ne bi bila uopste daleko. Ove godine se mozda i moglo nesto napraviti, ali neiskustvo je ucinilo svoje. Pokusati biti medju 4 najbolja, sto bi bio veoma dobar uspjeh.![]()
![]()
![]()
), zna se ko ima ovaj nadimak.....realno mozda adamovic moze negdje da ode ovo ostalo jednostavno nema gdje...ono sto mene zabrinjava i sto odavno spominjem a to je da miky uopste ne pokazuje nista novo...svaku utakmicu sve vise i vise razocara....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
fera je napisao/la:Da dovedeš i O'Nila
ti bi opet druga bila,
Da dovedeš i Buloka
nabiće vas opet stoka,
I da dodje Šiškauskas
****će vas Miša Tumbas,
Da dovedeš i Lebrona
ne bi mogla ti do trona.
ZAUVEK CE BITI ONA,
KK SLEDECA SEZONA!
da ne bude ovako
Tako nece garant jbga nismo toliko losi jos kada bi od njih naplatili 600 hiljada km sto nam duguju gdje bi nam kraj bio ali nemas od cega

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
kako to moj prijatelj fera odmah izvadi iz arhivefera je napisao/la:Da dovedeš i O'Nila
ti bi opet druga bila,
Da dovedeš i Buloka
nabiće vas opet stoka,
I da dodje Šiškauskas
****će vas Miša Tumbas,
Da dovedeš i Lebrona
ne bi mogla ti do trona.
ZAUVEK CE BITI ONA,
KK SLEDECA SEZONA!
da ne bude ovako

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
upravo, nevidim nekog napretkaneno#4 je napisao/la:nemoj molim te....onda ce da vas zovu KK SS(Kosarkaski klub Slijedeca Sezonaomerbavarac je napisao/la:Sljedeca godina je nasa. Treba zadrzati postojeci kadar i uz jos nekoliko kvalitetnih pojacanja ni NLB liga ne bi bila uopste daleko. Ove godine se mozda i moglo nesto napraviti, ali neiskustvo je ucinilo svoje. Pokusati biti medju 4 najbolja, sto bi bio veoma dobar uspjeh.![]()
![]()
![]()
), zna se ko ima ovaj nadimak.....realno mozda adamovic moze negdje da ode ovo ostalo jednostavno nema gdje...ono sto mene zabrinjava i sto odavno spominjem a to je da miky uopste ne pokazuje nista novo...svaku utakmicu sve vise i vise razocara....
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Definitivno kod mikija je uocit veliki pad forme ne znam zbog cega i kako ali , umjesto da se dokazuje on kopni a i sut je pokvario nadam se da ce protiv Bosne odigrati kako on zna
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Ono protiv Zrinjskog stvarno nisam očekivao, mislio sam da ćemo ih desklasirati sa jedno 15-20 poena razlike... Ali ništa, mi popismo poraz i sami sebi komplikujemo stvari za plej of.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.