Ovi ljudi znaju šta rade, za razliku od onih nesretnika bivših.1922VFC1981 je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce tu biti problema,nasa djeca nasi ljudi![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?
Prkosni i Ponosni od 1922
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Cini mi se da je 10.7 izvlacenjeSipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?
#musvdg
1 jula je izvlačenje parova za PL.1922VFC1981 je napisao/la:Cini mi se da je 10.7 izvlacenjeSipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?![]()
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Tek 10. jula???1922VFC1981 je napisao/la:Cini mi se da je 10.7 izvlacenjeSipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?![]()
Pa to samo kod nas ima da je izvlacenje 15 dana prije pocetka prvenstva. Znaci ekipe koje gostuju imaju samo par dana da ugovore smjestaj u jeku turisticke sezone. Nadam se gostovanju protiv jedne od ekipa koje ce se boriti za opstanak. Kuku nama ako prvo kolo (25. juli) bude u Mostaru. Igrat ce se pod prskalicama
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
To puno bolje zvuci nego 10. juliAlemC85 je napisao/la:1 jula je izvlačenje parova za PL.1922VFC1981 je napisao/la:Cini mi se da je 10.7 izvlacenjeSipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?![]()
1 juli je izvlačenje parvo za PL. To je srijeda.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Moja greska.AlemC85 je napisao/la:1 juli je izvlačenje parvo za PL. To je srijeda.
#musvdg
Već od starta PL moramo dati doznanja svima da neće biti igara sa nama kao što neki hoće.1922VFC1981 je napisao/la:Moja greska.AlemC85 je napisao/la:1 juli je izvlačenje parvo za PL. To je srijeda.
Aleme imas pp
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:1 juli je izvlačenje parvo za PL. To je srijeda.
U petak žrijeb za novu sezonu i sastanak sa klubovima
Žrijebanje parova BH Telecom Premijer lige BiH (seniori) za takmičarsku 2015/2016. godinu biće obavljeno u petak 10. jula, u 14 sati, u hotelu Park u Vogošći.
Osim žrijeba biće održan sastanak sa predstavnicima klubova gdje će premijerligašima biti predstavljen Ugovor o sponzorstvu lige, kao i Propozicije o takmičenju BHT PL BiH i Kup-a BiH – sezona 2015/2016.
****.ba
Nemojte iznositi informacije za transfere javno. Imate pp, pa opletite.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I ja bih takodje zamolio raju da pisu samo one stvari koje ne mogu donijeti nikakve poteskoce novim ljudima nase uprave.Iako neko misli kako ne mozemo na taj nacin stvoriti probleme ,ja bih ipak bio malo obzirniji prema tim ljudima.Forum cita mnogo ljudi ,a znamo da ih ima podosta sa losim namjerama prema rodjenima.Ponasajmo se svi odgovorno i na taj naci posaljimo poruku ljudima koji su zagrnuli rukave da nam pomognu i da nas konacno vrate na mjesto koje nam pripada u BH fudbalu.Sve bitnije informacije imate na nasem forumu i tamo pitajte sta vas interesuje.
Ovim putem bih se ujedno zahvalio novim clanovima nase uprave i porucujem im da u nama imaju punu podrsku i neka poznatim kanalima traze od nas sta im je potrebno u ovoj zajednickoj borbi za nas stari ,dobri Velez.Velez koji ce ponovo zariti i paliti gdje god da se pojavi aBd.
Samo jedna kratka informacija za one koji mozda nisu culi " sinoc je nasim Mostarom odjekivala pjesma Armije i negovjestila veliki povratak"
Mostar u srcu Velez do groba
Ovim putem bih se ujedno zahvalio novim clanovima nase uprave i porucujem im da u nama imaju punu podrsku i neka poznatim kanalima traze od nas sta im je potrebno u ovoj zajednickoj borbi za nas stari ,dobri Velez.Velez koji ce ponovo zariti i paliti gdje god da se pojavi aBd.
Samo jedna kratka informacija za one koji mozda nisu culi " sinoc je nasim Mostarom odjekivala pjesma Armije i negovjestila veliki povratak"
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
POTPISUJEM!rodjenisa je napisao/la:I ja bih takodje zamolio raju da pisu samo one stvari koje ne mogu donijeti nikakve poteskoce novim ljudima nase uprave.Iako neko misli kako ne mozemo na taj nacin stvoriti probleme ,ja bih ipak bio malo obzirniji prema tim ljudima.Forum cita mnogo ljudi ,a znamo da ih ima podosta sa losim namjerama prema rodjenima.Ponasajmo se svi odgovorno i na taj naci posaljimo poruku ljudima koji su zagrnuli rukave da nam pomognu i da nas konacno vrate na mjesto koje nam pripada u BH fudbalu.Sve bitnije informacije imate na nasem forumu i tamo pitajte sta vas interesuje.
Na našem forumu imate sve info, nemojte ovdje pisati javno. imate pp pa izvolite...
Kao KPJ za vrijeme Obznane!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Žrijebanje parova za narednu sezonu 2015/2016 će se održati 10. jula u 14 h u hotelu „Park“ u Vogošći. Osim toga, prisutni klubovi će biti obaviješteni o Propozicijama takmičenja za predstojeću sezonu. Početak takmičenja, odnosno 1. kolo je predviđen 25.7, dok bi se zadnje, 18.kolo u prvom dijelu prvenstva trebalo odigrati 5. i 6.12.
(fkvelez.ba)
(fkvelez.ba)
#musvdg
Rekao bih ,pozitiva zasnovana na realnim osnovama ,i to onaj umjereni ,kontrolisani optimizam ,sto mi se jos vise svidjaemil02in je napisao/la:Napokon malo pozitive i kod nas.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Zar me poslije svega niko neće na PP uputiti o čemu se radi. E moji Mostarci,ccc. 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Bas tako,dosta je bilo punjenja glava ljudi realno pricaju i bez ikakvih velikih govorarodjenisa je napisao/la:Rekao bih ,pozitiva zasnovana na realnim osnovama ,i to onaj umjereni ,kontrolisani optimizam ,sto mi se jos vise svidjaemil02in je napisao/la:Napokon malo pozitive i kod nas.
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.