HŠK Zrinjski - Europa
Re: HŠK Zrinjski - Europa
Gdje to jos imaju kvote, cuj 7, pa valja se lijepo obogatit sad, taman treba love za ljetovanja haha, Zrinjski ce ove armence pregazit ko plitak potok
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
WWIN online kladionica, imaš na ponudi već sadaAndroid je napisao/la:Gdje to jos imaju kvote, cuj 7, pa valja se lijepo obogatit sad, taman treba love za ljetovanja haha, Zrinjski ce ove armence pregazit ko plitak potok

Evo taman gledam, sjecam se da je ovako podcjenjivanje bilo i na Gabala-Siroki prosle godine, uglavnom, idem danas uplatiti na racun 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
Ma igrat na Zrinju dvicu ili minimum X2 nezz ovo računanje kvota ali koda su oni nezz šta zato im kladionicu otpuhat iako nevjerujem da će u ovim našim kl. biti ovolika.
https://www.wwin.com/default.aspx?t=-60 Ovdje imate na internetu na domaćina 1.42 treba iskoeristiti, i x2 odlična kvota Shirak Gyumri FC - Zrinjski Mostar 1.45 4,35 7,67 1,09 2,32
Zanimljivo 1x-1,09 dok x2 2,32
Zanimljivo 1x-1,09 dok x2 2,32
HŠK Zrinjski - Europa
Trpat na Zrinju **** me u šta ovi gledaju...
Na x2 2.32
I samo jako...
Na x2 2.32

I samo jako...
I have a dream
Ma ajde da se složim da su oni nekakvi favoriti ali ovoliko sigurno nisu.Nepoznanica i oni i mi i može biti svašta.Trpati i pokušati iskoristiti kvotu , nema nam druge.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Nogometaši Zrinjskog u četvrtak 2. srpnja igrat će prvu utakmicu u novoj sezoni. Zrinjski će nastupiti u prvom pretkolu Europske lige, a u prvoj utakmici gostovat će u dalekoj Armeniji.
Prvi susret protiv domaćeg Shiraka igrat će se u četvrtak u 15 i 30 po našem vremenu. Stadion u Gyumriju nema reflektore, pa je susret zakazan za 17.30 po lokalnom vremenu.
Gyumri je, inače, grad koji je na 1500 metara nadmorske visine, što će dodatno gostima iz Mostara, nenaviklima na takve uvjete, otežati posao u Armeniji.
UEFA tek treba odrediti suca za ovu utakmicu, a učinit će to danas ili sutra.
Prvi susret protiv domaćeg Shiraka igrat će se u četvrtak u 15 i 30 po našem vremenu. Stadion u Gyumriju nema reflektore, pa je susret zakazan za 17.30 po lokalnom vremenu.
Gyumri je, inače, grad koji je na 1500 metara nadmorske visine, što će dodatno gostima iz Mostara, nenaviklima na takve uvjete, otežati posao u Armeniji.
UEFA tek treba odrediti suca za ovu utakmicu, a učinit će to danas ili sutra.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
U četvrtak u 15:30 po našem, a 17:30 sati po lokalnom vremenu u Armeniji, nogometaši Zrinjskog će u prvom susretu prvog pretkola Europske lige snage odmjeriti s ekipom Shiraka.
Na put u Armeniju nogometaši, stručni stožer i vodstvo kluba kreću ujutro oko 5 sati autobusom za Sarajevo. Po dolasku na Sarajevski aerodrom slijedi check in za let TK 1022 za Istanbul. Dolazak u Tursku očekuje se u 11:45, a zatim slijedi presjedanje za let TK 382 za Tbilisi u 13:30, sa dolaskom u Tbilisi u 16:25 sati.
Slijedi carinska i sigurnosna kontrola, te transferom autobusom do grada Gyumri udaljenog oko 200 KM preko graničnog prijelaza Sadakhlo. Dolazak u Gyumri je u 21 sati.
Na put u Armeniju krenut će slijedeći nogometaši: Miloš Aćimović, Zvonimir Blaić, Ratko Dujković, Miloš Filipović, Daniel Graovac, Milan Muminović, Stevo Nikolić, Oliver Petrak, Anto Radeljić, Vučina Šćepanović, Deni Simeunović, Danijel Stojanović, Pero Stojkić, Ognjen Todorović, Miloš Žeravica, Ivo Zlatić, Goran Karačić i Marin Vranjić.
Tako su da spiska igrača koji su prijavljeni za utakmice u Europi otpali vratar Krešimir Bandić, stoper Stjepan Radeljić, napadač Krešimir Kordić, desno krilo Marin Galić, ozlijeđeni zadnji vezni Aleksandar Radulović, te krilni igrač Goran Zakarić koji se ozlijedio protiv Željezničara.
Poslije utakmice u Armeniji delegacija Zrinjskog će prenoćiti u Armeniji, a potom slijedi povratak u Mostar istom relacijom. Prema planu autobusom s igračima Zrinjskog trebao bi u gradu na Neretvi stići oko 22 sati.
16 sati putovanja... ufff... Znači na klupi nemamo rezervnog stopera (mladi Stjepan) i nema Kreše? Nema mi druge nego vjerovati Vinku na ovom izboru
Sretan put i odmorite se do utakmice i onda ozbiljno i odgovorno po pobjedu
SAMO JAKO 
Na put u Armeniju nogometaši, stručni stožer i vodstvo kluba kreću ujutro oko 5 sati autobusom za Sarajevo. Po dolasku na Sarajevski aerodrom slijedi check in za let TK 1022 za Istanbul. Dolazak u Tursku očekuje se u 11:45, a zatim slijedi presjedanje za let TK 382 za Tbilisi u 13:30, sa dolaskom u Tbilisi u 16:25 sati.
Slijedi carinska i sigurnosna kontrola, te transferom autobusom do grada Gyumri udaljenog oko 200 KM preko graničnog prijelaza Sadakhlo. Dolazak u Gyumri je u 21 sati.
Na put u Armeniju krenut će slijedeći nogometaši: Miloš Aćimović, Zvonimir Blaić, Ratko Dujković, Miloš Filipović, Daniel Graovac, Milan Muminović, Stevo Nikolić, Oliver Petrak, Anto Radeljić, Vučina Šćepanović, Deni Simeunović, Danijel Stojanović, Pero Stojkić, Ognjen Todorović, Miloš Žeravica, Ivo Zlatić, Goran Karačić i Marin Vranjić.
Tako su da spiska igrača koji su prijavljeni za utakmice u Europi otpali vratar Krešimir Bandić, stoper Stjepan Radeljić, napadač Krešimir Kordić, desno krilo Marin Galić, ozlijeđeni zadnji vezni Aleksandar Radulović, te krilni igrač Goran Zakarić koji se ozlijedio protiv Željezničara.
Poslije utakmice u Armeniji delegacija Zrinjskog će prenoćiti u Armeniji, a potom slijedi povratak u Mostar istom relacijom. Prema planu autobusom s igračima Zrinjskog trebao bi u gradu na Neretvi stići oko 22 sati.
16 sati putovanja... ufff... Znači na klupi nemamo rezervnog stopera (mladi Stjepan) i nema Kreše? Nema mi druge nego vjerovati Vinku na ovom izboru

- hskzmostar
- Kontakt:
Stopere mogu jos igrati Blaic i Stojkic a znamo na sto to lici!
Kad smo lani igrali protiv Sarajeva polufinale kupa,Stojkic stoper,Graovac desni bek,dobro smo i prosli sa 1:3!
Malo je neozbiljno biti sa 2 stopera od kojih je samo Graovac dobar ostali tj, drugi je mrtvi prosjek ali borbeni Antisa,mozda je trebalo Mevlju ostaviti meni onako nije bio los !

Kad smo lani igrali protiv Sarajeva polufinale kupa,Stojkic stoper,Graovac desni bek,dobro smo i prosli sa 1:3!

Malo je neozbiljno biti sa 2 stopera od kojih je samo Graovac dobar ostali tj, drugi je mrtvi prosjek ali borbeni Antisa,mozda je trebalo Mevlju ostaviti meni onako nije bio los !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Hahahskzmostar je napisao/la:Stopere mogu jos igrati Blaic i Stojkic a znamo na sto to lici!![]()
Kad smo lani igrali protiv Sarajeva polufinale kupa,Stojkic stoper,Graovac desni bek,dobro smo i prosli sa 1:3!![]()
![]()
![]()

Na kojem vi stadionu igrate domace utakmice ? Jel Bjeli Brijeg uslovan za ova predkola ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- hskzmostar
- Kontakt:
Ja mislim da BB moze do 3. pretkola ,4 ako bude Zenica ili Siroki ...tako nekako...Elegant je napisao/la:Na kojem vi stadionu igrate domace utakmice ? Jel Bjeli Brijeg uslovan za ova predkola ?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
mislim da vi ne mozete 3. igrati u Mostaruhskzmostar je napisao/la:Ja mislim da BB moze do 3. pretkola ,4 ako bude Zenica ili Siroki ...tako nekako...Elegant je napisao/la:Na kojem vi stadionu igrate domace utakmice ? Jel Bjeli Brijeg uslovan za ova predkola ?
-
1/2kolo možemo kući 3 bi igrali u ŠB vjerovatno ,a eventualno 4kolo u Zenici

Ukoliko predočite uefi jasne i konretne planove za modernizaciju stadiona mogu se sva tri pretkola igrati pod bb pa čak i grupne faze, mada doći do tog je trenutno fantazija.
-
- Kontakt:
Hoće li biti stream kakav??
Poslano sa mog HTC One X koristeći Tapatalk
- TarikCopra
- Kontakt:
I mene to interesuje. Volio bi gledat ovu utakmicu...robertugrenovic je napisao/la:Hoće li biti stream kakav
Sparta Rotterdam / FK Zeljeznicar <3
-
- Kontakt:
ako netko uopće snima utakmicu , onda ćemo naći..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.