FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

suntu jeu
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la suntu jeu » 25 apr 2010, 22:20

gollum je napisao/la:
I, bez obzira kakvo sudjenje da je bilo, bez obzira na to da li je bio penai ili ne, nije mi jasno kako je moguce da sudija iz Trebinja sudi u Banja Luci. Iako, to bih mozda i "prozvakao", ali kad vidim ime ovog Branka Sipke, zeludac mi se okrene. Branko Sipka, koji je inace iz Prijedora, i koji je imao bezbroj sramotnih odluka i koji je mali milion puta bio pomocni u Banja Luci, i veceras je obavljao tu ulogu. :?

Nema to veze. Da je sudio Sabahudin Žujo na pare ne bi ostao imun.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 apr 2010, 22:22

Dakle, ja sam u predinfarktnom stanju. Onoliko prilika imamo a ne mozemo da uvalimo jedan pisljivi gol...oj zivote!

Bio sam na Istoku, u liniji sesnaesterca i penal je cist! Kao sto sam rekao da onaj protiv Slavije nije postojao, tako sad mirne duse pisem da ovaj jeste. Jedino ako povlacenje za dres nije za penal?! Naravno, nije to bio ragbi zahvat, ali je bilo dovoljno da Stevanovic padne. A znamo da napadaci rijetko ne koriste takve prilike.
Da nam je sudija navlacio svirao bi ranije ocigledno igranje rukom onog mesara iz Travnika.

Inace, Travnik je najodvratnija ekipa koju sam vidio. Ono izlezavanje je sramota! Pa meni, ovako matorom, je doslo da ostavim dijete, preskocim ogradu i prebijem onu bagru koja je lijegala na svaki kontakt!

Atmosfera na stadionu odavno nije bila bolja. Lesinarima (osim ulijetanja na kraju), cijelom Istoku i Zapadu svaka cast!

Tri boda su u dzepu a kome je krivo nek' se zali Nijazu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 25 apr 2010, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 apr 2010, 22:22

Najvise me raduje dobra igra Borca,pogotovo u drugom poluvremenu i prije i nakon iskljucenja,a jos vise me raduje izvanredna podrska citavog stadiona,ne pamtim u zadnje vrijeme ovako nesto.

A sudjenje je naravno bilo domacinsko,nazalost,pretpostavljam da je i na Grbavici tako,a siguran sam da ce nas vec za sedam dana na Tusnju docekati isto,ali ko na syebe sve zajedno kad trpimo to godinama.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 25 apr 2010, 22:22

Ton1 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
Ton1 je napisao/la:Prvak će biti ko do kraja namjesti više utakmica i tu se priča završava.Ja kao navijač Sarajeva bih volio da ih Borac namjesti više a štrumfićima sad kao fol ne valja ovakva liga, da nije smiješno bilo bi tužno.
Sta se ti javljas..idi na koridu tu su tvoji,oni...sami protiv svih ;)
Ma samo da vi ne uzmete titulu pa nek nijaz muda svoja pojede od muke.Izvucite maksimum svoj ove godine jer ko zna kad ćete poslije ove sezone ponovo bljesnuti , možda nekad u 2023.Ili ti ipak i dalje vjeruješ da vam je takva uprava kakva jeste rješenje za klub na duže staze.Lijep pozdrav nećemo ljudima kvariti temu.
Naš cilj za ovu godinu je ostvaren,a to je Evropa. Sada nas pustite da se nadamo nekim titulama,a viama preostaje slušanje ostatak vaših utakmica preko BH radia jer će vam izuzeti stadion a Evropu možete samo sanjati.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 25 apr 2010, 22:24

Ma dobro čestitam na pobjedi, sad necu pricati jel bio penal ili nije regularan, u svakom slucaju tekma je zavrsena pobjedom Borca. Samo mi žao obih kvazinavijača nanajeva, nemaju sta raditi pa poceli ulijetati na teren heheh, za nepovjerovati, došli ovdje pametovati, kontaju moze sve nazor. Penal u 94-oj, hmmm, kako je to regularno, da vam iskreno kazem imam osjecaj da je Borac kojim slucajem fulio penal, bilo bi isto kao juce u Zenici!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 25 apr 2010, 22:25

drop je napisao/la:Borac - Široki 3:2(88' penal)
Olimpik - Borac 1:2(83')
Borac - Laktaši 1:0(90')
Borac - Čelik 2:1(93')
ŽELJEZNIČAR - Borac(45' autogol, 93')
Borac - Travnik (94' penal)

Razmislite malo o ovome.
Igraju ko švabe, ne predaju se :mrgreen:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 25 apr 2010, 22:25

Ko je bio na istoku, čini mi se da je zapad bio odlično popunjen, ipak je nedelja dan za fudbal, podjsjetilo me na vrijem od prije dvadesetak godina...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 25 apr 2010, 22:26

ja iskreno ne navijam ni za zelju ni za borac al nevidim razlog tolke sikiracije ko ce biti prvak..zar je to bitno u ovakoj drzavi...u ovakvoj ligi...u ovakvom savezu...koliko stvari se radi a mi to nikad necemo saznati...koliko se toga potkupljuje i prodaje. samo neki vide interes u svemu ovom a mi obicni navijaci smo samo objekat vrsenja te radnje...i na kraju bit ce prvak onaj ko ima vise para...i zeljo i borac kupuju bodove ( primjer rudara iz prijedora) al na kraju ja mislim da ce zelju ukopat 90minut na grbavici i gol borca....

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 apr 2010, 22:27

Ton1 je napisao/la:Prvak će biti ko do kraja namjesti više utakmica i tu se priča završava.Ja kao navijač Sarajeva bih volio da ih Borac namjesti više a štrumfićima sad kao fol ne valja ovakva liga, da nije smiješno bilo bi tužno.
Idi lomi klupe...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 apr 2010, 22:27

Tatamata igrači Travnika se valjaju otkad igraju premijer ligu, poznato je da oni ne igraju fudbal uopšte. Sramota je da im ne možete uvaliti gol ili dva, još sa igračem više. Što se tiče penala ne bih ništa govorio dok ne pogledam na pregledu, ako uopšte bude.
Ovaj što govori da se mi pojedosmo što ste vi dobili Travnika, nigdje veze, ja sam očekivao 3 komada u njihovoj mreži najmanje, pa evo sad vidim da niste sposobni za to, što me jako raduje zbog predstojećih naših utakmica.
Nadam se da ćete nakon pregleda biti realni.
Pozdrav.

I dokle će simpatizer vrijeđati sve ljude koji napišu nešto na ovoj temi, a nisu navijači borca, on ne podliježe sankcijama?

Dosad smo bili stoka,glupani, evo sad gamad, dalje??? :evil:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 25 apr 2010, 22:28

u Sarajevu ima vise navijaca Borca nego u BL,ljudi za 1o min napisase 4 stranice :D :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 22:28

Razmislite malo o ovome.
''Zona sumraka'' :lol: :shock: :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 22:31

harishp je napisao/la:

Razmislite malo o ovome.
Još su veceras imali igraca više pošto je sudija iskljucio jednog igraca Travnika, ali ni to nije pomoglo da zabiju gol u 90 minuta igre vec se morao svirati penal u 94.minutu.
Sve pošteno ;)
Zadnja izmjena: drop, dana/u 25 apr 2010, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 apr 2010, 22:32

Jos nesto.

Prvo pouvrijeme smo odigrali mlohavo, ali ono sto UVIJEK zelim da vidim desilo se u 2. poluvremenu. Od nasih igraca hocu da vidim volju, hocu agresivnost! Veceras su pokazali da mogu. Zasto to stalno ne rade? Nekad nece lopta, ali volja se mora pokazati!

@tanzla
Mene Nijaz cuva. :lol:
Ne vrijedjam one koji su za normalnu komunikaciju, vec samo gamad koja provocira.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 25 apr 2010, 22:32

drop je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Razmislite malo o ovome.
Još su veceras imali igraca više pošto je sudija iskljucio jednog igraca Travnika, ali ni to nije pomoglo da zabiju fol u 90 minuta igre vec je se morao svirati penal u 94.minutu.
Sve pošteno ;)
Ko o čemu, qurva o poštenju :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 25 apr 2010, 22:34

Upravo tako.
Grandmaster.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 22:34

Kako se zove ovaj sudija iz Trebinja koji vam je veceras dosudio penal u 94 minutu??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 apr 2010, 22:35

drop je napisao/la:Kako se zove ovaj sudija iz Trebinja koji vam je veceras dosudio penal u 94 minutu??
Vukasović, inače po njihovoj priči Nijazov čovjek :P

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 25 apr 2010, 22:36

drop je napisao/la:Kako se zove ovaj sudija iz Trebinja koji vam je veceras dosudio penal u 94 minutu??
Vukasovic....onaj sto ga pitari prozvase da je nas sudija :mrgreen:
1921-2011

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 25 apr 2010, 22:36

cija je ovo tema Borca ili Zeljeznicara da nisam zalutao :?

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.