Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Ajax » 28 jun 2015, 15:57

Ti mene ucio pa covjece tvoje misljenje je skoro uvijek razlicito od vecine. Prvo oko selektora pa sada i Begovica. Pa nekih igraca. Preko 80% nas ovdje govori da je bolje igrati makar za Stoke nego da sjedi u Chelsea-u a ti Chelsea pa Chelsea. Eto ispostovat ce njega Mourinho jer je dobar covjek. Kao sto je ispostovao Checha koji mu je toliko dobroga donio.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 jun 2015, 16:03

calcio je napisao/la:Kada je Ajax tek dosao na forum, morao sam ga uciti sta znace razne formacije u fudbalu.
A vidi ga sada, on kao nesto podyebava i ismijava, tctctc :crazy:

Naravno da je Casillas precjenjen, covjek ne zna uhvatili centarsut :eh: Cuj jedan od najboljih golmana svih vremena :rol:
Sjecas se naslova kako je Casiljas "bjezao" iz skole da bi branio za veliki Real !!
On je kao dijete branio u LP i to se ne smije zaboraviti, jeste sad da je doslo do zasicenja i da nije na nekom nivou ali obiljezio je jedan period Evropskog i Svjetskog fudabala...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 28 jun 2015, 16:17

Na stranu Smorinjove uspjehe, ali kao covjek je znao pokazati da zna biti i hinja i ismijavati ljude, znaci ima tu nesto i privatnoga tj. neprofesionalizma kojeg koristi. Sad kad je dosao u Chelsea, je li imao i prepucavanje sa Ronaldom, a nije rijeci rekao dok je bio u Realu? Te njegove prljave fazone ja ne volim, i to je razlog sto mi je uvijek bio antipatican. Takvo ponasanje nije za nekoga sa tom funkcijom.

Sto se licno tice Begovica, ako hoce korak naprijed, neka ide u Liverpool ili Everton, neka prica sa Juventusom, neka otvori neke dijaloge. U svakom slucaju, sta god da odluci, nadam se da zna sta radi i neka mu je sretno.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jun 2015, 16:18

Pametan je Begovic, on ce donijeti pravu odluku. U protivnom, ne bi ovoliko odugovlacio.

Citam danas, ovaj Goal.com / BIH objavio da Aston Villa dovodi Begovica za zamjenu Brad Guzana. :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 jun 2015, 16:21

Husika je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kada je Ajax tek dosao na forum, morao sam ga uciti sta znace razne formacije u fudbalu.
A vidi ga sada, on kao nesto podyebava i ismijava, tctctc :crazy:

Naravno da je Casillas precjenjen, covjek ne zna uhvatili centarsut :eh: Cuj jedan od najboljih golmana svih vremena :rol:
Sjecas se naslova kako je Casiljas "bjezao" iz skole da bi branio za veliki Real !!
On je kao dijete branio u LP i to se ne smije zaboraviti, jeste sad da je doslo do zasicenja i da nije na nekom nivou ali obiljezio je jedan period Evropskog i Svjetskog fudabala...
Ali je istovremeno bio maksimalno forsiran od strane Reala. U vremenu kada su sastavljali ekipu od samih zvijezda tipa Zidane, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, itd. Iker je bio "realovo dijete" i dobio status nezamjenjivog, ne zbog toga sto je bio tako dobar nego zbog toga sto bi za svakog trenera bilo samoubistvo skinuti ga sa gola. Nesto slicno kao Svajnstager u Bayernu, jos jedna svjetska klasa i krema svjetskog fudbala, mada niko ne zna zasto. Niti ima sut, niti ima brzinu, dribling, centarsut,...
@Ajaxe, Mourinho je maksimalno ispostovao Cecha kao sto bi malo koji drugi trener uradio. Prvo na taj nacin sto ga je pustio da ode (kao da Mou ne bi volio imati Cecha i Curtoisa u ekipi!) a kao drugo tako sto ga je pustio da ode i pojaca velikog konkurenta.

kariisbek
Kontakt:

Post Postao/la kariisbek » 28 jun 2015, 16:22

Tesko ce on pored cecha imat mjesta doists sreca pa kurtoa ide al ce h je mlad. Tedko trdlo

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 28 jun 2015, 16:25

Najbolje mu je da ostane u Engleskoj, pa makar i u Aston Vili. Konkurencija bi mu bio Given, stari lisac od kojeg moze dobiti poneki dobar savjet.
Aston Vila i nije toliko losa ekipa, koliko se ovdje predstavlja. U protekloj sezoni su bili desetkovani povredama kljucnih igraca, pa su zato bili u donjem dijelu tabele. I takvi su uspjeli igrati finale FA kupa.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 jun 2015, 16:32

@calcio jednostavno je ako potpise novi ugovor za Stoke on ce biti skoro sigurno prvi golman a Butland kojega si spominjao prije neki dan ce vjerovatno braniti kupove ili ce ga posuditi. Mogucnost da on izbaci Begovica iz prvog tima je po meni jako mala trenutno. I ovako ce braniti protiv svih najboljih Engleskih klubova. Ako prelazi u Chelsea branit ce protiv tih istih klubova i eto jos ligu prvaka. A tu mu je realno slicno mala sansa da on izbaci Courtoisa iz prvih 11 znaci skoro nikakva. Mourinho zeli dvojicu top golmana i to je njegov jedini interes.
Stoke je naravno bolji izbor od Ville. Osim ako mu Villa ponudi puno bolju platu onda je to vec malo komplikovanije.
Sto se tice reprezentacije najbolje je da brani standardno a ne povremeno kao sto bi to bilo u Chelsea-u.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 jun 2015, 19:28

"Cech provided the perfect safety net for Courtois last season, relieving Mourinho of any worries about that position.
He will expect a high-quality replacement for Cech - and the word is Stoke City's Asmir Begovic is the name attracting his attention" ovo je s BBC sporta, sto se mene tiče BILD sport i BBC sport su mi dva najpouzdanija izvora..

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 29 jun 2015, 20:09

Stigla ponuda iz Chelsija 8.4 miliona eura. Stoke nece nista ispod 11.5. Duplo veca plata.

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -City.html

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 29 jun 2015, 21:49

Valjda nece u Chelsea :(
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 jun 2015, 21:52

NE Begovicu !!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 29 jun 2015, 22:03

Ja mislim da nas Asmir nece nikad pristat da bude rezerva i da nece prihvatiti ponudu.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jun 2015, 22:45

Sama da ga bolja finansijska ponuda - plata ne povuce u Chelsea ipak na kraju.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 29 jun 2015, 23:13

E, pa vidjet cemo sta mu je vaznije... ali nije se valda umislio kako u repki nema ozbiljnu konkurenciju da slobodno moze poletjeti za parama..?
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 29 jun 2015, 23:15

Bilo gdje samo ne na klupu

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Asmir Begović

Post Postao/la JoseMourinho » 29 jun 2015, 23:44

Yebo majku fol bi vi odbili 5miliona godišnje i igranje u jednom od najboljih ekipa i u LP :rol: kako da ne ;)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 jun 2015, 00:10

Naravno da niko ne bi odbio igranje, ali on će biti klupa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 jun 2015, 00:17

Curtois je odlican golman ali nije ni Asmir los. Klupa, da, ali ne mora znaciti. U svakom slucaju mislim da bi to bio korak naprijed u njegovoj karijeri. Veliki klub, plata veca naravno, sanse za titule, itd.

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: Asmir Begović

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2015, 00:21

JoseMourinho je napisao/la:Yebo majku fol bi vi odbili 5miliona godišnje i igranje u jednom od najboljih ekipa i u LP :rol: kako da ne ;)
Igranje? Ti i ja savršeno dobro znamo koliko bi se naigrao u Chelsea. Miki Maus kup i prve runde FA kupa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, HariTz, legendarnadruga, Serha i 42 gosta.