Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Asmir Begović

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jun 2015, 00:25

Virtu4l je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Yebo majku fol bi vi odbili 5miliona godišnje i igranje u jednom od najboljih ekipa i u LP :rol: kako da ne ;)
Igranje? Ti i ja savršeno dobro znamo koliko bi se naigrao u Chelsea. Miki Maus kup i prve runde FA kupa.
tu si u ekipi, 99% golmana bi sve dalo za tu situaciju, jbg po meni bolje na klupu chelsea nego što se spominje da bude prvi golman ville, a izgleda da i on tako razmišlja ;)

10-tak nastupa godisnje, mozda i vise zavisno od nedaj boze povrede tibe, 5 miliona godisnje budala je ako odbije :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la jasmin10 » 30 jun 2015, 00:25

Korak naprijed nije sjedenje na klupi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2015, 00:29

Meni je to stvarno teško shvatiti, obzirom na reputaciju Begovića. Nisu tu finansije nešto pretjerano bitne, jer golmani traju dosta duže nego igrači.

Prije svega ne mogu da vjerujem da nema drugih ponuda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Asmir Begović

Post Postao/la Goalgetter » 30 jun 2015, 00:29

Eh, da Liverpool nije uzeo Mignoleta prosle sezone nego Begovica...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 30 jun 2015, 00:30

Istina da bi u Celziju bio rezerva Belgijancu, ali Asmir je borac i vjerujem da bi se zestoko borio za svoju sansu. U redu je to sto mi zelimo da on konstantno brani kako bi bio u formi kada igra reprezentacija, ali moramo shvatiti i Asmira. Biti prvi golman u Stokeu cijelu karijeru i nije neki podvig. Na kraju karijere bi imao samo onaj gol sto je zabio protiv Southamptona. Ovako ce sigurno braniti barem neke utakmice u LP, sanse za neki trofej mu rastu 100%, a i plata ce mu biti duplo veca.

kobe24
Kontakt:

Re: Odg: Asmir Begović

Post Postao/la kobe24 » 30 jun 2015, 00:31

JoseMourinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Yebo majku fol bi vi odbili 5miliona godišnje i igranje u jednom od najboljih ekipa i u LP :rol: kako da ne ;)
Igranje? Ti i ja savršeno dobro znamo koliko bi se naigrao u Chelsea. Miki Maus kup i prve runde FA kupa.
tu si u ekipi, 99% golmana bi sve dalo za tu situaciju, jbg po meni bolje na klupu chelsea nego što se spominje da bude prvi golman ville, a izgleda da i on tako razmišlja ;)

10-tak nastupa godisnje, mozda i vise zavisno od nedaj boze povrede tibe, 5 miliona godisnje budala je ako odbije :mrgreen:
Ne mogu da vjerujem da tako razmisljas! Yebo te 10 utakmica, covjek je u najboljim igrackim godinama. Drugo da ima 35+ godina, pa dosao u Celzi da bude rezerva. Ako su oni jedini interesant, ostanak u Stouku je daleko bolja solucija.
Ja u njemu vidim najrazumnijeg i najinteligentnijeg reprezentativca, nadam se da me nece razuvjeriti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 jun 2015, 00:32

Kako nije korak naprijed, sa tribine Stoke na klupu Chelsea? :zviz:
Ali ozbiljno, njegove opcije su ostanak u Stoke ili Chelsea, ovo drugo sto se pisalo (Roma, United) su bile patke jer ocigledno nije doslo do punuda.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jun 2015, 00:32

Virtu4l je napisao/la:Meni je to stvarno teško shvatiti, obzirom na reputaciju Begovića. Nisu tu finansije nešto pretjerano bitne, jer golmani traju dosta duže nego igrači.

Prije svega ne mogu da vjerujem da nema drugih ponuda.
očigledno mi imamo krivu sliku, al jbg ima tu i druga strana gdje nema baš ekipa da traže golmane, sad kad skontam od ovih jačih možda jedino roma, bila je ta opcija utd/totteham al jbg ne ode de gea nigdje, i ja bih ga volio vidjeti gdje da brani a da je jača ekipa, al et ni ovo nije idealno ali nije ni toliko loše kao što se predstavlja da če zaboraviti branit :D

ma pare su uvijek bitne pogotovo kad je razlika dupla sigurno jer villa/stoke ne mogu parirati plati koju mu daje chelsea sigurno ;)

Chinaglia
Kontakt:

Re: AW: Asmir Begović

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2015, 00:33

Goalgetter je napisao/la:Eh, da Liverpool nije uzeo Mignoleta prosle sezone nego Begovica...
Mignolet je imao odličnu sezonu u Sunderlandu, al' isto tako su mogli uzet' Begovića, ne vjerujem da je bilo koji od njih dvojice imao prednost, nego, eto tako, na eci peci pec :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2015, 00:34

Ovo što ja pričam nema veze sa reprezentacijom. Ne mogu shvatiti da jedan golman u najboljim godinama, koji je već dugo među najboljima u ligi poput Engleske - svjesno odabere klupu.

Godinama činiš čuda, pun qrac clean sheetova, i onda ti se sezona svede na treninge i svaki vikend 90 minuta sjediš na klupi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2015, 00:35

eh, jeste mu izbor, ostanak u Stokeu, Aston Villa ili klupa u Chelseaju

normalno da će u Chelsea

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 30 jun 2015, 01:40

Znaci njemu ce biti vrhunac karijere i svi ce ga pamtim po golu Southamptonu, a ovako kao drugi golman i s vise trofeja ce ga ljudi vise pamtim? Dajte ljudi budite normalni, biti drugi golman vrhunske ekipe ne znaci NISTA!! Evo i Pinto bio drugi golman Barcelone pa? Nikog ne boli taki za njim, eno ga posto raper niko ga ne je*e ni 1%, za par godina googlat cemo da se sjetimo kako se zvao drugi golman Barcelone s onom cudnom kosom..

Begovic ako je pametan nece u Chelsea, al sve mi mirise da ce otici, pare su pare...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jun 2015, 02:33

5 miliona godisnje ljudi nije sala. Begovic jos nije zaradio novac ni priblizan tome. Bit ce utakmica i za njega. Ako mu je Stoke jedina opcija bolje da ide pa i u Chealsea. Ipak tko zna sta se jos ovdje moze dogoditi. Neka nama njega pa taman da i u Leotaru branio. A mozda natjera ove kokosare u saveze da pizovu Suljica u repku. Idi iz Stokea Asmire nema tu vise nista za tebe.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 30 jun 2015, 02:48

Lik je karakterno jak i brzo bi se nametnuo. Mozda Celsi proda belgijanca na kraju sezone i uzme dobre pare. Kako god, Celsi je izazov za svakog fudbalera i tamo nema sta da izgubi. Cjena mu nece pasti za jednu sezonu. Moze i on da potrazi novu sredinu nakon jedne sezone. Za te pare ga ne dovode da sjedi na klupi, vec da igra u kupovima i vreba priliku da zauzme mjesto u prvih 11.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2015, 03:28

Niti ce on izbaciti Kurtoju, a jos manje da ce ga prodati. :kafa:

Ja nisam za ovo, bolje igrati redovno u Stoki i Vili nego grijati klupu 90% utakmica sezone, a ako postoji interes vecih klubova poput Rome ili Totenhema, to bi bilo odlicno. Nadam se da ce Asmir biti pametan, bar mi on ne djeluje kao neko ko bi pristao grijati klupu radi novca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 jun 2015, 03:34

Nece valjda ove zrele golmanske godine da protraci hoblajuci klupu. Ne treba se zavaravati da ce igrati pored Kurtoe. Odigrat ce plafon 10 tekmi od 55-60 i to je to. Sve zavisi sta mu je prioritet, ako je novac onda nek se uhljebi i nek ne kuka kasnije. Ako nije onda mu je slab rezon jer ocigledno da se nece naigrati tamo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 30 jun 2015, 08:30

Sto vise para dobije u ugovoru, veci procenat menadzeru. Sto vise novca bude u transferu, veci procenat menadzeru, ili je to u pitanju ili je on stvarno toliko glup da u najboljim godinama ide truhnuti na klupi.

Mi izgleda u reprezentaciji nemamo fudbalere, nego biznismene.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jun 2015, 08:40

Ode Asmir u Celzi.Pare su cudo.Ipak izgleda da je odlucio da je bolje da bude drugi golman u Celziju nego prvi u Romi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 jun 2015, 08:41

Fasinantno...stvarno fasinantno ako se odluci da ide u Chelsea da brani u Carling Cupu...
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 jun 2015, 09:00

Manuel je napisao/la:Ode Asmir u Celzi.Pare su cudo.Ipak izgleda da je odlucio da je bolje da bude drugi golman u Celziju nego prvi u Romi.
pises kao da je imao na stolu ponudu rome, razmotrio je, odbio i odlucio potpisati za chelsea.

JEDINO sto trenutno moze birati je stoke i borba za jedinicu sa butlandom koji ce vjerovatno biti forsiran jerbo je domaci igrac, ili aston villa koja je fenjeras i kojoj vjerovatno slijedi grcevita borba za opstanak nakon sto prodaju bentekea i jos par igraca, ili chelsea kao jedna od najboljih evropskih ekipa u kojoj bi imao ulogu drugog golmana.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Skojevska i 26 gostiju.