Mene najvise strah našeg mentaliteta ili podcijenimo ili skinemo gaće.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A kontam gore od lani ne mozelazar je napisao/la:Na zidove sam zaboravio![]()
Mene najvise strah našeg mentaliteta ili podcijenimo ili skinemo gaće.
Zukanovic je 95% završio sve sa Interom i prelazi tamo, a mala je šansa da će Džeko ici negdje bar po prici njegovog menadžera.MIsija je napisao/la:Eto imat ce te lijepog novca na računu,malo zukanovic, malo dzeko jos sutra utakmica.poz iz tuzle
hahhaha bas me nasmija drug haha,ali u sustini bas ovako ce i da bude kad god bude dangerous attack mi cemo da skacemo i pitamo se sta li se desava hahahajaludovolimte je napisao/la:jooj sutra kad naši izdominiraju, u minuti 3 dangerous attacka
šta ćemo mi što smo na areniVirtu4l je napisao/la:Da vas napomenem da u 15:30 igramo protiv Federera, Sportklub.
Zar nije Redzepagić već u nekoliko navrata napomenuo da je Edinu lijepo u city-u i da ostaje. Pusti se suplje novinarske, Džeko vec 3 godine prelazi u Inter, Bayern, Liverpool, Dortmund gdje sve ne..delinjo je napisao/la:http://sport.ba/clanak/170391/transfer- ... z-engleske
kao sto sam i najavio par dana ali to je i znao svako ko poznaje Edina,sretno majstore i hvala ti na finansijskoj inekciji
Za to makar ima streamfedeltafrotta je napisao/la:šta ćemo mi što smo na areniVirtu4l je napisao/la:Da vas napomenem da u 15:30 igramo protiv Federera, Sportklub.
Trebalo bi biti i na PTPCfedeltafrotta je napisao/la:šta ćemo mi što smo na areniVirtu4l je napisao/la:Da vas napomenem da u 15:30 igramo protiv Federera, Sportklub.