Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Bice da mu je Pjanic nasao klub a ne menadzer..

Prije oko 20 golovasuhakrpa je napisao/la:Odmah u prvoj sezoni bio zabio preko 15 golova u ligi.
Da hoce prec u Romu, pa nek zabije i 25Ajax je napisao/la:Prije oko 20 golovasuhakrpa je napisao/la:Odmah u prvoj sezoni bio zabio preko 15 golova u ligi.
I da nam donese dugo ocekivani skudetosuhakrpa je napisao/la:Da hoce prec u Romu, pa nek zabije i 25Ajax je napisao/la:Prije oko 20 golovasuhakrpa je napisao/la:Odmah u prvoj sezoni bio zabio preko 15 golova u ligi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Donijeće ako Juventusu oduzmu 30 bodova pred početak sezone, mada bi i tada bilo neizvjesno do zadnjeg kola
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Roma ako zeli uci u ozbiljnu utrku sa Juventusom onda mora i dovesti prava pojacanja. Sa polovnjacima tipa Doumbia, Ibarbo, Ljajic Juve ce ih opet ostavit 10-ak bodova, dok i ostali klubovi se dizu, poput Intera koji je ozbiljno krenuo u ovaj prijelazni rok.
Hajde blento jedan, ko da je vazno hocel osvojiti seria A il ne. Puno vise utakmica godisnje, status prvotimca, cijenjen u klubu od strane navijaca i igraca/trenera, svake hefte utakmica vise za gledanje, pare Zelji i stotinu drugih razloga zasto bi transfer u Romu bio nesto najbolje sto se desilo njemu a i nama u zadnje vrijeme.
Nece Roma osvojit nista... Ja budale
Nece Roma osvojit nista... Ja budale
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ne mora da znači, ako dovedu Džeku, onda im ja napad vrhunski, a to im je bila boljka prošlih sezona.Virtu4l je napisao/la:Donijeće ako Juventusu oduzmu 30 bodova pred početak sezone, mada bi i tada bilo neizvjesno do zadnjeg kola
Sa Džekom u formi i još nekim ključnim igračima, vjerujem da će se boriti za titulu.
A i Juventus nece biti isto dominantan kao prosle sezone jos dok im se novi igraci uigraju. A i veliki je plus za reprezentaciju da se uigra tandem Pjanic - Dzeko. Kao nekad Miske - DzekoHariTz je napisao/la:Ne mora da znači, ako dovedu Džeku, onda im ja napad vrhunski, a to im je bila boljka prošlih sezona.Virtu4l je napisao/la:Donijeće ako Juventusu oduzmu 30 bodova pred početak sezone, mada bi i tada bilo neizvjesno do zadnjeg kola
Sa Džekom u formi i još nekim ključnim igračima, vjerujem da će se boriti za titulu.
[youtube][/youtube]
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest nas i sve, nas je.
Ali nemojte zapocinjat price o titulama u Romi, razocarat cete se na kraju sezone kada budu 20 bodova iza
Ali nemojte zapocinjat price o titulama u Romi, razocarat cete se na kraju sezone kada budu 20 bodova iza
Niko ne prica o tituli Rome. Prvak bi trebao biti Juventus a Roma sa pravim Dzekom bi se borila za vrh i vjerovatno zavrsila kao druga i igrali bi ligu prvaka. Posto je Juventus finalista lige prvaka i klub koji je izbacio Reala nije lose. City moze samo da sanja nastup u ligi prvaka kao ovaj Juventusov prosle sezone. A sto se tice titula nece to City osvojiti pored onakvog Chelsea pa United ce biti jos jaci ove sezone nego prosle. Mozda i Arsenal iskoristi kiks protivnika.
Ima li vece razocarenje nego kad nas najbolji igrac utakmicu odgleda sa klupe, kad ga ubaci zadnjih 5 minuta da zadrzi vrijeme, kad ga izvede iz igre nakon nekih 60 minuta jer naravno, on je razlog za los rezultat.
Sjecam se kada sam na livescore pratio rezulatate Wolfsburga i ako vode 2-3 gola razlike, samo je bilo pitanje koliko je Dzeko zabio.
Onaj clanak o stvarima na koje mozes racunati da ce se desiti svake sedmice onog njemackog novinara.
Eh dani ponosa. Samo da igra nas Dijamant, a gdje i sta ce sve osvojiti je najmanje bitno. Osvaja titule u EPL ali smo se mi svi vise radovali osvajanju BL nego li ijedne titule u EPL.
Sjecam se kada sam na livescore pratio rezulatate Wolfsburga i ako vode 2-3 gola razlike, samo je bilo pitanje koliko je Dzeko zabio.
Onaj clanak o stvarima na koje mozes racunati da ce se desiti svake sedmice onog njemackog novinara.
Eh dani ponosa. Samo da igra nas Dijamant, a gdje i sta ce sve osvojiti je najmanje bitno. Osvaja titule u EPL ali smo se mi svi vise radovali osvajanju BL nego li ijedne titule u EPL.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Itekako bi Roma bila konkurentna Juventusu u borbi za titulu s Edinom u napadu...pa to je ono sto Vucici godinama fali, klasicni spic...
pogotovo ako uzmemo u obzir novi Juventus, bez Pirla, vjerovatno Teveza, Vidala, Pogbe...
Volio bih da Edin predje u Romu (ako ce pjanic ostati), razvali jednu sezonu, i potom opet sebi trasira put u nekog velikana...
pogotovo ako uzmemo u obzir novi Juventus, bez Pirla, vjerovatno Teveza, Vidala, Pogbe...
Volio bih da Edin predje u Romu (ako ce pjanic ostati), razvali jednu sezonu, i potom opet sebi trasira put u nekog velikana...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pricas kao da klubovi podapinju jedan drugome koji ce prije do Dzeke i njegovog potpisa...koliko je covjek zaglibio u City-u, i Catania bi mu dobro dosla, samo nek ide...Virtu4l je napisao/la:Ako je napokon odlučio da ide, volio bih da ostane u Engleskoj. Roma i Italijanska liga mi se ni malo ne sviđaju, odron od lige, Roma luzerski klub, Juve će da ih trpa narednih milion godina...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bez tih igraca koje si nabrojao Juve ce biti duplo slabiji jer Teveza i Vidala ne moze niko zamjeniti a Roma sa Dzekom bi mogla do titule jer ovo je zadnja sansa za Romu jer kad se dodatno pojacaju Inter i Milan onda opet titula ode u Milano.
Mada Juve je Juve i oni ce uvijek biti favoriti kakvu god ekipu da imaju a da su slabiji nego prosle sezone jesu.
Mada Juve je Juve i oni ce uvijek biti favoriti kakvu god ekipu da imaju a da su slabiji nego prosle sezone jesu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
daj, uozbilji se, već sad su jači, a lako moguće da će dovest' još nekogManuel je napisao/la:Mada Juve je Juve i oni ce uvijek biti favoriti kakvu god ekipu da imaju a da su slabiji nego prosle sezone jesu.
- AndreWilliams
- Kontakt:

-
Nerminovic
- Kontakt:
Da li je moguce, nece zar kod Pjanke 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, lakilone i 22 gosta.