FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 25 apr 2010, 22:53

tatamata je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Zeljovac na vasoj temi je to "malo" drugacije vidio. Popricaj malo sa njim! ;)
Uzeo si mi rijec iz usta,sad sam to krenuo pisati.
Zao mi covjeka, sad ce po njemu "udarati" kao copor bijesnih pasa.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 apr 2010, 22:54

kuga1234 je napisao/la:ja iskreno ne navijam ni za zelju ni za borac al nevidim razlog tolke sikiracije ko ce biti prvak..
Izvini, ali onda sport nije za tebe, pokusaj s necim drugim, mozda se pronadjes. ;)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 22:55

harinjo je napisao/la:ma što će nas pogađati,mi igramo svoju igru vi svoju :!: mjerilo jačine i razlika između borca i ŽELJE je demoliranje na grbavici :!: ko će biti šampion biće do kraja neizvjesno,a neznam šta se čude sudio je sudija iz trebinja :!: :oops: borac je danas morao pobijediti... u ovoj cirkus ligi sve je moguće sejedno je ko će biti šampion kad se neigra fer i pošteno.... :oops:
Je l jos ne shvatas da je bio penal,i da mlatis praznu slamu?
Simpatizer je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Zeljovac na vasoj temi je to "malo" drugacije vidio. Popricaj malo sa njim! ;)
Uzeo si mi rijec iz usta,sad sam to krenuo pisati.
Zao mi covjeka, sad ce po njemu "udarati" kao copor bijesnih pasa.
Crna ovca... :mrgreen: Ja cekam BHT,da vidim pregled...
Treci put castimo

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 25 apr 2010, 22:56

Schlager je napisao/la:Evo sad je bio pregled na RTRS i mogu reci da se bolje na TV vidi nego uzivo da je bilo kontakta kod penala tako da je prije da je bio penal nego da nije. A crveni je naravno cist kao suza,to se vidjelo iz aviona.

I ja sam kao i Simpatizer prezadovoljan odnosom prema igri u drugom poluvremenu,a publici svaka cast.
Gledao sam pregled,u najmanju ruku sumnjiv penal u 94 min...nema veze nemozete vi boda uzeti u gostima ;)
1921-2011

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 22:57

harinjo je napisao/la:ma što će nas pogađati,mi igramo svoju igru vi svoju :!: mjerilo jačine i razlika između borca i ŽELJE je demoliranje na grbavici :!: ko će biti šampion biće do kraja neizvjesno,a neznam šta se čude sudio je sudija iz trebinja :!: :oops: borac je danas morao pobijediti... u ovoj cirkus ligi sve je moguće sejedno je ko će biti šampion kad se neigra fer i pošteno.... :oops:
Vjeruj da smo komentarisali (kod rezultata 0-0) negdje u 80 i nekoj minuti da ce se igrati dok Borac ne da gol ili ce biti biti neki penal u 90 i nekoj minuti...i tako i bi na kraju.
I sad se ovi njihovi navijaci prave naivni, ko fol sve u dure bilo sve po PS-u...aha,svakako ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 apr 2010, 22:58

Ovo je jos uvjek smijesno toliki broj penala jos kad vidim clanak u kojem pisem SUDIJSKA NADOKNADA OPET SRETNA ZA BORAC malo je reci koliko je smijesno i jadno...ali neka vas nece te jos dugo tako,opet ce te vi sledece sezone u drugu ligu to je vas standard...Uzivajte za sada ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 22:59

drop je napisao/la: Vjeruj da smo komentarisali (kod rezultata 0-0) negdje u 80 i nekoj minuti da ce se igrati dok Borac ne da gol ili ce biti biti neki penal u 90 i nekoj minuti...i tako i bi na kraju.
I sad se ovi njihovi navijaci prave naivni, ko fol sve u dure bilo sve po PS-u...aha,svakako ;)
Pa da vi se jadni ponadali...mogu misliti razocaranja kad je sjevnulo 1:0. :cry: :lol: Ceracemo se jos mi... ;)
Treci put castimo

hordas_ključ
Kontakt:

Post Postao/la hordas_ključ » 25 apr 2010, 23:01

uzet ce te vi taj bodic negdje u gostima makar u 93 minuti... :D :D :D :D

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 25 apr 2010, 23:02

tatamata je napisao/la:
drop je napisao/la: Vjeruj da smo komentarisali (kod rezultata 0-0) negdje u 80 i nekoj minuti da ce se igrati dok Borac ne da gol ili ce biti biti neki penal u 90 i nekoj minuti...i tako i bi na kraju.
Pa da vi se jadni ponadali...mogu misliti razocaranja kad je sjevnulo 1:0. :cry: :lol: Ceracemo se jos mi... ;)
Hajd ti malo ceraj ovce nisi ti za ovo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 apr 2010, 23:02

Skontao sam ja sta vas Zeljovce nervira . Svjesni ste da cete najvjerovatnije biti prvaci,ali to je sad skoro matematicki nemoguce bez da vam Sarajevo u zadnjem kolu pomogne pobjedom nad nama,a onda cete,cak i ako postanete prvaci,sledecih 10 godina morati slusati njihova peckanja kako nikad ne biste postali prvaci bez njihove pomoci.

Sladje bi bilo da je Borac napravio kiks veceras,pa da vi osvojite bodove negdje na strani i u to zadnje kolo udjete sa 4 boda prednosti pa da vam pomoc komsija uopste ne treba.

Priznajte da sam vas provalio :D

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 apr 2010, 23:03

hordas_ključ je napisao/la:uzet ce te vi taj bodic negdje u gostima makar u 93 minuti... :D :D :D :D
Recimo na Hadisonu... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 25 apr 2010, 23:03

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 23:03

tatamata je napisao/la:
Joj "ceranja"penali u 90 i nekoj minuti :oops:
Dogodine vam ne gine cvajta gdje i pripadate... i opet cemo vas mi poslati po treci put ,ali tad bi bio red da konacno castite...pa cete se "cerati" sa Boksitom ,BSK i slicnim šošonskim ekipama.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 23:04

adis_macak je napisao/la: Hajd ti malo ceraj ovce nisi ti za ovo
Ljubim te!cmok...nemoj da si ljubomoran ;) :o

drop kralju pa ti si opsjednut s nama,koji ti je ovo post vec?
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 25 apr 2010, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 25 apr 2010, 23:04

gledao sam penal sad na rtrs sportskom pregledu, cist da cistiji ne moze biti.
otkad se to sudijaska nadoknada ne racuna( a ova je bila vise nego opravdana) u 93 minuti cist, klasican penal.

Kako reko vise nego zasluzten pobjeda borca.

Znam da je krivo onima sto su gledali tekstualni prenos pa doslo 90 min a 0-0 pa se ponadali, da je bila kradja ja bi reko, al ovo je posteno da postenije biti ne moze.

Sto kaze tata mata, razvalili smo ih, al jbg nije htjela u go.

Naravno da kad igras bunker 90 minuta stalno si u opasnosti da napravis penal, i travnik ga je i ranije napravio, jer je dobrambeni travnika igrao ruukom, sudija fda je namjestao mirne ga je savjesti mogao odsvirati, a ova, jednostavno NIJE MOGAO DA NE ODSVIRA.
TREĆI PUT ČASTIMO !

hordas_ključ
Kontakt:

Post Postao/la hordas_ključ » 25 apr 2010, 23:04

pa moglo bi i zeljovce peckat ako osvoje titulu ako pobjedimo borca a strumfovima damo bod hahaha...sta su docekali da im komsije s Koseva donesu titulu hahahaha.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 25 apr 2010, 23:05

Izvini, ali onda sport nije za tebe, pokusaj s necim drugim, mozda se pronadjes. ;)[/quote]

nasao sam se ja davno liče u sportu , imam tolko toga u arhivi (salova i dresova)...al kazem da ova liga i sport je smijesno...(grohotom se smijem) mnogo ja toga znam o sportu i nasem fudbalu, narocito ono iza sto se dogadja, zbog toga mi nepada na pamet da se bavim nasom ligom, osim kad uplatim koju stoju npr na zelju u prijedoru il slicno... a i ti si smijesan poredeci ovu ligu i sport...ovo je komedija,

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 apr 2010, 23:05

tatamata je napisao/la:
sa kim da se tjeramo? gostovali ste jačim ekipama i demolirani ste na grbavici u mostaru! svi su računali da ćete osvojiti 6 bodova kući,baš kao što smo i mi osvojili! ali hvala BOGU gostujete slobodi kojoj gori i veležu ,sarajevu ekipama koje imaju obraza tako da neznam čemu se nadate,kada na grbavici protiv direknog konkurenta primite 4 i iz jednog šuta date go,tako se titula teško osvoja...ali realno da je osto bilbija i vranješ zabrinuo bi se...ovako :mrgreen:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 apr 2010, 23:05

Uzivam. :mrgreen:

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 25 apr 2010, 23:06

Daj ljudi kako se mozete raspravljati sa navijacima tog kluba
zeljo - Zepce 2
prodaju utakmicu i obraz za sepet sljiva i sad nasli drzati lekcije o postenju, jesmo kupili i kupicemo i u gostma i bicemo prvaci .

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.