Avanes je napisao/la:I tako smo završili zauvijek sa Neandertalcem, nadam se.
Zdraaaaaoo
Pozdrav i tebi.
Ok je kada neko preskoci tri ispisane stranice, citira jedan korektan post izvucen iz konkretne i solidne diskusijs, optuzi bezrazlozno i uvrijedi, opet nicim izazvan?
onako je napisao/la:Jeli ima ikakve sanse za prenos danas, vrbanjusa napisa neki dan da ima prenos, a on ima satro pouzdane info?
Sretno nam danas u svakom slucaju
Trebao je Face da otkupi prenos, međutim niko na Malti neće snimati utakmicu. Ne mogu otkupiti nešto što se ne snima.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Aerodromsko je napisao/la:Face nudio skoro identicne uslove kao i FKS-Lech, ali Zelji bilo malo pa ce od ove utakmice sto su planirali Zelji dati otici i pojacati ponudu za FKS-Lech
Aerodromsko je napisao/la:Face nudio skoro identicne uslove kao i FKS-Lech, ali Zelji bilo malo pa ce od ove utakmice sto su planirali Zelji dati otici i pojacati ponudu za FKS-Lech
Ma covjek je imao ekskluzivnu informaciju nije do njega. Na Tv-u nije bila nikakva reklama nikad, a posebno sutradan nakon izvlacenja parova. Ali kao da je to bitno prenosa nema. FK.Zeljeznicar i udri..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
aferim
sto nesto zasmrdi...
Grbavica
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
vrbanjusa je napisao/la:Takva je najava od Face Tv bila. Emisija od 17 utakmica 17:45.
Mojne Bogati vise najavljivat, hvala ti
Mojne Boga ti me više čitati, hvala ti.
Ok je jarane, nego te pamtim kao pouzdanog i provjerenog forumasa. Kad god si nesto napisao i bilo je tako, zbog toga me zacudila ova info, nisi ti neko za neprovjerene informacije.
Realno jači smo od Balzana, al fudbal je **** sport tako da možemo im uvaliti sedam komada lagano, a mogu se i oni zatvoriti pa nam iz kontri uvaliti tri. Tipujem da će imati 47 dangerous napada, a mi 107