FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Esii TM87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Esii TM87 » 25 apr 2010, 23:06

Schlager je napisao/la:Skontao sam ja sta vas Zeljovce nervira . Svjesni ste da cete najvjerovatnije biti prvaci,ali to je sad skoro matematicki nemoguce bez da vam Sarajevo u zadnjem kolu pomogne pobjedom nad nama,a onda cete,cak i ako postanete prvaci,sledecih 10 godina morati slusati njihova peckanja kako nikad ne biste postali prvaci bez njihove pomoci.

Sladje bi bilo da je Borac napravio kiks veceras,pa da vi osvojite bodove negdje na strani i u to zadnje kolo udjete sa 4 boda prednosti pa da vam pomoc komsija uopste ne treba.

Priznajte da sam vas provalio :D
Nisi nas provalio ;) oni ako se budu pitali oni ce vam dati bodove,navijaju za vas...nego mi cemo im uzeti frzu pa nek se prodaju vama ko kakve kurave :mrgreen: jer vi ste losi fakat :lol:
1921-2011

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 25 apr 2010, 23:07

hahhahahahhahaha....joj kako vas je lijepo vidjeti....mozda igramo najgori fubdal ali i tako dobijamo...sta ce biti kad pocnemo igrati lijep fudbal... ali ovo je slatko ko danasnji Kecmanov kos u Zagrebu :D ludnica na tribinama.... a kulirajte ove levate, sanjace veceras Borac i Banja Luku....pozdrav federaciji iz izkompleksirane Banjaluke ahahhahahahhahahhahahahaha....a jest' mi dragooooooooooo

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 23:07

harinjo je napisao/la: sa kim da se tjeramo? gostovali ste jačim ekipama i demolirani ste na grbavici u mostaru! svi su računali da ćete osvojiti 6 bodova kući,baš kao što smo i mi osvojili! ali hvala BOGU gostujete slobodi kojoj gori i veležu ,sarajevu ekipama koje imaju obraza tako da neznam čemu se nadate,kada na grbavici protiv direknog konkurenta primite 4 i iz jednog šuta date go,tako se titula teško osvoja...ali realno da je osto bilbija i vranješ zabrinuo bi se...ovako :mrgreen:
Ako smo toliko losi,sto nas niste demolirali 4:0,nego primili dva gola...Opet kazem,ceracemo se jos... ;) A ako ste toliko sigurni u titulu,sto ste prisvojili temu sebi,pa pisete li pisete...Opusteno onda,ako znate da je titula vasa.
Treci put castimo

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 25 apr 2010, 23:10

ako ovakaav borac ovoji vise bodova od zelje u naredna 3 gostovanja nek uzmu titulu ja cu im 1 cestitati ,evo tuzla im je 1 prilika da vidimo tih 30 suteva i tu opsadu gola :mrgreen:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 23:11

Biti Borcev navijac,pogotovo nocas...neprocjenjivo! :lol:
Treci put castimo

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 25 apr 2010, 23:11

tatamata je napisao/la:
harinjo je napisao/la: sa kim da se tjeramo? gostovali ste jačim ekipama i demolirani ste na grbavici u mostaru! svi su računali da ćete osvojiti 6 bodova kući,baš kao što smo i mi osvojili! ali hvala BOGU gostujete slobodi kojoj gori i veležu ,sarajevu ekipama koje imaju obraza tako da neznam čemu se nadate,kada na grbavici protiv direknog konkurenta primite 4 i iz jednog šuta date go,tako se titula teško osvoja...ali realno da je osto bilbija i vranješ zabrinuo bi se...ovako :mrgreen:
Ako smo toliko losi,sto nas niste demolirali 4:0,nego primili dva gola...Opet kazem,ceracemo se jos... ;) A ako ste toliko sigurni u titulu,sto ste prisvojili temu sebi,pa pisete li pisete...Opusteno onda,ako znate da je titula vasa.
Fala bogu ima kup pa ces da vidis opet deranje guzova u sred banjaluke a na grbavici da i ne govorim

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 23:11

Ma vama ne treba titula , to sami ponavljate i pjevate uz ustali urođenicko/divljacki repertoar ,jel tako ili nije.
Vi ne priznajete ovu državu niti ligu u kojoj se ko fol nešto "cerate" samo ne kontam što se onda cerate :shock: :?:
Kakva vam je to furka :roll:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 25 apr 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 25 apr 2010, 23:11

na danasnoj utakmci smo razvalili protivnika koji je vec od samog pocetka krenuo da krade vrijeme.
Igra u prvih 45 minuta nije bila pretezno dobra moze se izdvojiti sut Kajkuta glavom koji je morao da udje u gol i pokusaj isto igraca iz slobodnog i drago mi je sto je potvrdio da odlicno izvodi slobodnjake.
Drugo pol.smo krenuli veoma agresivnije nemoguce je kako lopta nije htjela da udje u gol, jedina zamjerka je sto vise ne sutaju na gol iz daljine.Crveni karton cist ko suza,penal neznam da li je bio nisam vido bas dobro.
Igra Travnika je nemoguca od samog pocetka su se krenuli valjati po terenu ubjedljivo igraju naj ruzniji fudbal u ligi i volio bi da ispadnu i ako je veoma tesko za ocekivati.
Publika,dosla je u veoma dobro broju odlicno navijanje i na istoku i na zapadu ali na kraju bezpotrebno uletanje i mala tuca sa policijom treba malo smiriti onu djecurdliju koja su sebi umislili da su neko i nesto samo ruse ugled.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 25 apr 2010, 23:12

Biti Borcev navijac,pogotovo nocas...neprocjenjivo! :lol:
[

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 apr 2010, 23:12

tatamata je napisao/la:
nezaboravi da je bio autogo,i go u 90 min :!: realno ko je gledo meč na grbavici,neznam dali je bio loš dan borca ili..neznam ali ko je god gledo vidio je da je borac bio katastrofa! a gledo sam široki borac,i zrinski borac realno ono je loše :!: svaka čast za drugo mjesto,borite se ali realno mislim da će ŽELJO biti prvak igrama je zaslužio.....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 23:14

drop je napisao/la:Ma vama ne treba titula , to sami ponavljate i pjevate uz ustali urođenicko/divljacki repertoar ,jel tako ili nije.
Vi ne priznajete ovu državu niti ligu u kojoj se ko fol nešto "cerate" samo ne kontam što se onda cerate :shock: :?:
Evo ja cu ti reci sta je furka!Ovo sto se sad desava je furka! ;) Ovo sto pises vec sat vremena o Borcevoj pobjedi je furka,ovo sto ti je muka,sto imas knedlu u grlu,sto si se ponadao,pa si ispusio,sto ti je krivo,to je furka!Sto ako uzmemo titulu,sto cete se pojesti od muke,samo zbog toga i niceg vise.Vama u inat!Eto!
Treci put castimo

hordas_ključ
Kontakt:

Post Postao/la hordas_ključ » 25 apr 2010, 23:15

MI ODLUCUJEMO KO CE BITI PRVAK HAHAHA..BIT CE PECKANJAAA...... :o :o :o :o :o :o :o :o

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 23:17

tatamata je napisao/la:
drop je napisao/la:Ma vama ne treba titula , to sami ponavljate i pjevate uz ustali urođenicko/divljacki repertoar ,jel tako ili nije.
Evo ja cu ti reci sta je furka!Ovo sto se sad desava je furka! ;) Ovo sto pises vec sat vremena o Borcevoj pobjedi je furka,ovo sto ti je muka,sto imas knedlu u grlu,sto si se ponadao,pa si ispusio,sto ti je krivo,to je furka!Sto ako uzmemo titulu,sto cete se pojesti od muke,samo zbog toga i niceg vise.Vama u inat!Eto!
Šta ima inatđija, nisam te prepoznao ;) ...samo bi trebali poceti pjevati **** namještenu titulu,a ne ulijetati u teren nakon gola u 94 minutu.
A vidjecemo ko ce gutati knedle na kraju...znam zasigurno ko ih je gutao kada vas je Željo dva puta izbacio u cvajtu 8-)
Zadnja izmjena: drop, dana/u 25 apr 2010, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 apr 2010, 23:17

hordas_ključ je napisao/la:MI ODLUCUJEMO KO CE BITI PRVAK HAHAHA..BIT CE PECKANJAAA...... :o :o :o :o :o :o :o :o
Steta sto ti ne odlucujes ni o cemu... mozda bi mog'o odlucit' o preuredjivanju Hadisona kao u srijedu... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 23:18

drop je napisao/la: Šta ima intađija, nisam te prepoznao ;) ...samo bi trebali poceti pjevati ****š namještenu titulu,a ne ulijetati u teren nakon gola u 94 minutu.
A vidjecemo ko ce gutati knedle na kraju...znam zasigurno ko ih je gutao kada vas je Željo dva puta izbacio u cvajtu 8-)
Odo,aj uzivaj...napisi jos koju pametnu.
Treci put castimo

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 25 apr 2010, 23:18

hordas_ključ je napisao/la:MI ODLUCUJEMO KO CE BITI PRVAK HAHAHA..BIT CE PECKANJAAA...... :o :o :o :o :o :o :o :o
Ma sta vi odlucujete furdo jedna kako imas obraza da se javis uopste,vi da ste ista odlucivali nebi bili 5-ti

hordas_ključ
Kontakt:

Post Postao/la hordas_ključ » 25 apr 2010, 23:22

joj vidi adisa macke hahahahaha....ja bi prije umro nek da mi komsije donesu titulu hahahahaha....boli tebe racku sta mi radimo...nije vas bilo 7 godina sa posusjem se borili za opstanak prosle sezone..a komsijama iz banja luke cestitke za pobjedu :) :) :) :) :)

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 25 apr 2010, 23:24

& те & је ово $ & ' :mrgreen:

јоооооооооооој & " :D :D :D

? $ ' $ ? $ $ у " $ ' $ ". ? ? у " ' :o
? $ ¥ " ? у ?. & " $ ?, / " % " " % ?, не ' % ' је, $ је " ' ? " ? његова ¥ ... & је ' " ону ? у ' ?. ? је ? стварно пуно!!!

" у $ ? " " " $ је у &.
3 $ ", & " /, ? ", на & & " " ? $ $ везна, а $ је " &, а % ", $ је " " '. " & " ". % " " ? " у - $ " " " (" ").

" % %!!!! На ? " %, ' ? !!! :o $! " " пуно ?, ? је $ реаговао на & $ је " " ?.

" ' " " ?, а овај у 94. је " & суза, $ ' $. & ¥ " ? ? " " ? " $ ? $ је & &. А " ?, ". " ? на ", а " $ је & ?.

" $ ? " / $ ' " ' ? на & ". $ " ' је & $ се " $ $ $!!!!!

' $ на ", $ " & ". " ' $ " & ?. & "... % не ' $ $ " :)
"" ПУТ ""

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 25 apr 2010, 23:25

daj ljudovi,pusti te plavce... eto im titula,eto im i kup...zabole me...bitno je da smo u evropi,da cemo malo renovirati stadion... elem,danas sam nakon par godina isao na istocnu zapadnu tribinu, po zavrsetku tekme...sam primjeto da je propao dio tribine...u zemlju..al bukvalno, nekih 6-7 stolica.... 4 red odozdo..nazlost nisam imao digitlalni,a tel mi bio u gasen....
o tekmi necu puno...ovo se ne smije desavati,sa iggracem vise...ovakva realizacija-uzas...
p.s.odlican golman travnika...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 25 apr 2010, 23:26

sjecam se jedne godine kad je borac ispadao u 2ligu na kosevu tekma a navijaci borca izbacili veliki transparent
LETECI START VAS VODI U BANJALUKU , a nije proslo deset sekundi a na sjeveru horde izbacile transparent A VAS U DRUGU LIGU...kao da je bilo dogovoreno...onda su nastala komesanja na jugu dje su bili navijaci borca...kako je to bilo smjesno..nikad to necu zaboravit...et pozdrav...navijam za fks al nek zeljo bude prvak...manje ce nas brukat u evropi , samo zbog toga....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.