Unistise ga.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Denver izabrao Emmanuel Mudiay
Kad se samo sjetim prosle godine i NBA Draft. Pracenje, ludovanje, smijeh i ponos gledati Nurka... Uhh, jedva cekam iduceg dijamanta na draftu...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mudiay - Juka, fino će to izgledat za Nuggetse.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- sigurnoable
- Kontakt:
Meni ce zvaka ostati zauvijek u pamcenjusajo10 je napisao/la:Kad se samo sjetim prosle godine i NBA Draft. Pracenje, ludovanje, smijeh i ponos gledati Nurka... Uhh, jedva cekam iduceg dijamanta na draftu...
![]()
![]()
Zar neko jos uvijek prati ovog "reprezentativca" ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pratim
i pratit cu ako Bog da i u buducnosti..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Jusuf Nurkić
+1xinxee je napisao/la:Pratimi pratit cu ako Bog da i u buducnosti..
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ponos Bosanski. Nasa najbolja sportska reklama u SAD, pa i vise od toga.xinxee je napisao/la:Pratimi pratit cu ako Bog da i u buducnosti..
Neka si nam ziv i zdrav Juka !
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Mudiay je odlican pick and roll igrac...odlicno za Juku. Voli razigravat suigrace kako sam kaze. Dobar je bio i Ty ali on je na izlaznim vratima, samo sto ne mogu nikom da ga uvale jer je problematican iako vrlo dobar play
kladio bi se da ovo seljacko dijete nikada nece zaigrati za a selekciju.VGS je napisao/la:Zar neko jos uvijek prati ovog "reprezentativca" ??
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bassha je napisao/la:
ova zastava,75-76 regular season champions,gdje je ovo slikano?
Zašto to znači da je Denver tada bio na prvom mjestu tablice prije početka play offa a ne da su osvojili nba ligu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Evil Genius II je napisao/la:*aba ligu.
da,da,aba,u pravu si
-
MujoMujaga
- Kontakt:
Po meni je Nurkić nastupajući za U-18 i U-20 košarkašku selekciju BiH dao nemjerljiv doprinos BiH košarci. Obzirom da smo mi narod koji često doživi amneziju onda sve zasluge ovog momka za navedene selekcije padaju u zaborav.
Prije ravno godinu dana po nekim ljudima iz KS BiH Juka je bio heroj i patriota za primjer kada je u Denveru ostavio ne potpisan visemilionski ugovor da bi igrao za repku, a nakon samo mjesec dana po istim ljudima postao izdajnik No1. Nije se rodio k'o je narodu ugodio.
- sigurnoable
- Kontakt:
Ramirez5 je napisao/la:Prije ravno godinu dana po nekim ljudima iz KS BiH Juka je bio heroj i patriota za primjer kada je u Denveru ostavio ne potpisan visemilionski ugovor da bi igrao za repku, a nakon samo mjesec dana po istim ljudima postao izdajnik No1. Nije se rodio k'o je narodu ugodio.
Nisam odavno ulazio na ovu temu. Drago mi je sto Jukin oporavak ide ovako dobro. I bez nastupa na narednom Eurobasketu, on je najveca uzdanica BH kosarke u buducnosti. Forumasi koji ga prate na drustvenim mrezama, i dalje objavljujte dijelove sa treninga ovdje. Sretno Juka.

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!