Ne znam šta mi biGefufna je napisao/la:1+3+3, progresija ti pada u voduHeller je napisao/la:u prvom mecu je uzeo 8 gemova, u ovom 9, kako je kreno za 3-4 godine ce uzet Rogera na GS-u

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne znam šta mi biGefufna je napisao/la:1+3+3, progresija ti pada u voduHeller je napisao/la:u prvom mecu je uzeo 8 gemova, u ovom 9, kako je kreno za 3-4 godine ce uzet Rogera na GS-u
Servis je danas puno više donio, nego odnio...da je imao veći postotak prvog, osvojio bi manje gemova...Unofficialpage je napisao/la:Bi ga naučilo psihički da se nosi, egzibicija nema nikakav psihički pritisak. E Damir je danas tu pao, servirao je on ovako i na RG ali nije napravio 8 duplih jer je psihički na šljaci daleko jači.shminka je napisao/la:Nije moglo bolje, potrebne su godine da se nauči igrati na travi, idemo dalje
Jedan meč na nekom od turnira ga ne bi naučio da igra na travi
I ti lupaš realno, čuj psihički bi naučio za 1 meč i to protiv nekog ko nije ni blizu imena Rogera FedereraUnofficialpage je napisao/la:Bi ga naučilo psihički da se nosi, egzibicija nema nikakav psihički pritisak. E Damir je danas tu pao, servirao je on ovako i na RG ali nije napravio 8 duplih jer je psihički na šljaci daleko jači.shminka je napisao/la:Nije moglo bolje, potrebne su godine da se nauči igrati na travi, idemo dalje
a i prvi mec si fulao ( 6:4 6:3 6:2 )Heller je napisao/la:Ne znam šta mi biGefufna je napisao/la:1+3+3, progresija ti pada u voduHeller je napisao/la:u prvom mecu je uzeo 8 gemova, u ovom 9, kako je kreno za 3-4 godine ce uzet Rogera na GS-u![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj i ja sam ovo primijetiorisingforce je napisao/la:
hahaha
Šta je smiješno? Potpisao i rukovao se??risingforce je napisao/la:
hahaha
i ovo treba biti smijesno ?risingforce je napisao/la:
hahaha
hahhaa. htio je da se potpise, posao da uzme marker od dvoje fanova, a oni su mu samo pruzili ruku, naravno cekali su autogram Federera hahahahaVirtu4l je napisao/la:Šta je smiješno? Potpisao i rukovao se??risingforce je napisao/la:
hahaha
Problem i jest sto se nije potpisao..Virtu4l je napisao/la:Šta je smiješno? Potpisao i rukovao se??risingforce je napisao/la:
hahaha
Na osnovu ostalih je donio, ne znam da bi osvoji manje gameova. Po meni duple imaju itekako veze sa psihom.shminka je napisao/la:Servis je danas puno više donio, nego odnio...da je imao veći postotak prvog, osvojio bi manje gemova...Unofficialpage je napisao/la:Bi ga naučilo psihički da se nosi, egzibicija nema nikakav psihički pritisak. E Damir je danas tu pao, servirao je on ovako i na RG ali nije napravio 8 duplih jer je psihički na šljaci daleko jači.shminka je napisao/la:Nije moglo bolje, potrebne su godine da se nauči igrati na travi, idemo dalje
Uzasan, sami smo sebi najveci neprijatelji, svakim danom to vise shvacam, nek nam je Bog na pomocuDenox je napisao/la:i ovo treba biti smijesno ?risingforce je napisao/la:
hahaha
pu, kakav narod imamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.