Meč lopta, sad su gotovianonimni je napisao/la:Evo žuti za Balzan, jurišššššššššššš
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Tako odma na početku im pokazati ko je babo, sad samo nastaviti tim tempom i utrpati što više golova do kraja 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- zeljeznicar1
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/tekstualni-prenos/jovanmaksimovic je napisao/la:gdje vi gledate
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
daj video kako je penal bio i kako ga zabi...ajmoooo
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
http://fkzeljeznicar.ba/tekstualni-prenos/jovanmaksimovic je napisao/la:gdje vi gledate
i m-97 slike na facebook-u
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: admir12345, Ajzea, Alipasino, Andrija, anonimni, Argentina, besko, BIHfAnatiC86, BlueIsTheColor, bojamora, cala, CapitalCityBoy, chanchi, corleone87, DooVe, DR.HOUSE, droba, EdoM, EmirGz, Epidaurus, fare1921, fibonacci, forza, GANI60, GracanicaAA, HannahMontana, Husika, Iceplayer, IvanOsim, jaludovolimte, josik, jovanmaksimovic, Kaunas, KLIS, kontra, Letach, likusa, manijakdokraja, manijakinho, mavi, Merhaba, milomirodovic, Minjore, miretm, mirza_9, Nerim, normalaba, Ouroboros, pcmovca, pinki, Pistol, RN87, SasaKajkut, scorpion, Semirr, SGD53, sila14, TeaM87, terabajt, Tihi, TMmanija2012, TMovac, Unofficialpage, Utopija, Vedad87, voltron30, wayneroo, zeljeznicar1, Zivot, ZrinjskiMostar1994, zubanovic89 i 611 gostiju.
Bolje da si pitao gdje vi citate?zeljeznicar1 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/tekstualni-prenos/jovanmaksimovic je napisao/la:gdje vi gledate
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Na rez.ultatima, upućen sam k'o da sam na tekmijovanmaksimovic je napisao/la:gdje vi gledate
Cenzura na nivou fkt, ne možeš stranicu postaviti da nema tačkica i zvjezdica
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nema video streama, ne nasjedajte na te linkove. 
- corleone87
- Kontakt:
ma bet i kad zagalami 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Glupost ovo, ne možeš stranicu postavit.anonimni je napisao/la:Na rez.ultatima, upućen sam k'o da sam na tekmijovanmaksimovic je napisao/la:gdje vi gledate![]()
Cenzura na nivou fkt, ne možeš stranicu postaviti da nema tačkica i zvjezdica
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gledaj golmana kolisni je 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Slabo nešto ima dangerous attack
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Plavi dominiraju, ma nek se igra nek se pokaze odakle dolaze klubovi 
- corleone87
- Kontakt:
2:0
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Česta slika ima da bude
aaaaaaaaaaaaaaaa
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
GOOOOOOOOOOOL
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Goooooooooooooooolllllllllllllllll
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 209 gostiju.