FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Skocila cijena Rikiju, sad je 1m i 200k
SAMO TRPAJ!!!
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ma to Zeljkaneeeeeeeeeeeee to Bajaa majstoreee
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- blueman-TM87
- Kontakt:
Bit cejaludovolimte je napisao/la:
Nakon sjajne solo akcije Amira Hadžiahmetovića mrežu Balzana pogađa Rijad Bajić. 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Udri Riade, ako Bog da i protiv Ferenca ovako
Beganović je postigao gol, ali je poništen zbog nedozvoljene pozicije
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
poništen gol, nema veze sad će treći za minutu 
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ajzea je napisao/la:Nakon sjajne solo akcije Amira Hadžiahmetovića mrežu Balzana pogađa Rijad Bajić.
Gdje to ti pratis
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma ni O od ofsajda
Sudija, sudija...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
treba im uvalit 4-5 komada pa ubaciti nekog rezervnog nek polomi maltezana barem jednog
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
dobra tekstualni nema sta i ovdje i na zvanicnoj
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Na svim mogućim gdje sam znao da će biti ovaj tekstualniAsharaK je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Nakon sjajne solo akcije Amira Hadžiahmetovića mrežu Balzana pogađa Rijad Bajić.
Gdje to ti pratis
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Daj link, gdje ima josAjzea je napisao/la:Na svim mogućim gdje sam znao da će biti ovaj tekstualniAsharaK je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Nakon sjajne solo akcije Amira Hadžiahmetovića mrežu Balzana pogađa Rijad Bajić.
Gdje to ti pratis
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Sudija je prekinuo utakmicu kako bi se igrači obje ekipe osvježili. Vrijeme je izuzetno sparno
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
pade mi zvanicna stranica 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] i 22 gosta.