Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sada wenger ima slatke muke , realno Cech je najbolji ali sada se moramo rijesiti jednog golmana, steta
Istina. Ospina je vrlo dobar golman, njemu visina fali da bude vrhunski top golman, ali je nažalost nema. A Arsenal se našao u nezavidnoj situaciji koju dodatno komplikuje pravilo u vezi home grown igrača, a pošto se Szczesney računa kao HG on je taj vjerovatno koji ostajo.EdoBa je napisao/la:Sada wenger ima slatke muke , realno Cech je najbolji ali sada se moramo rijesiti jednog golmana, steta
Poljak može biti vrhunski golman da sredi glavu, jer fakat ima potencijala i bilo bi šteta da ga ne iskoristi. Bilo kako bilo Pozicija golmana je obezbijeđena do daljnjeg i to kako
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
hahaha kakav komedijaš,do sad ospina bi vrh a sad mu odjednom fali visine,a kad sam o tome govorio prije nego je došao kod nas,onda su se cerekali ti istitopnik1 je napisao/la:Istina. Ospina je vrlo dobar golman, njemu visina fali da bude vrhunski top golman, ali je nažalost nema. A Arsenal se našao u nezavidnoj situaciji koju dodatno komplikuje pravilo u vezi home grown igrača, a pošto se Szczesney računa kao HG on je taj vjerovatno koji ostajo.EdoBa je napisao/la:Sada wenger ima slatke muke , realno Cech je najbolji ali sada se moramo rijesiti jednog golmana, steta
Poljak može biti vrhunski golman da sredi glavu, jer fakat ima potencijala i bilo bi šteta da ga ne iskoristi. Bilo kako bilo Pozicija golmana je obezbijeđena do daljnjeg i to kako.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakva zamjena teza? Pa dobro gledas li ti covjeka kako brani? Fakat se raspravljamo sa idiotima. Ma ne, vi niste idioti, pa oni su genijalci za tebe i paju.
Ospina brani vrhunski, samo sto nije bolji od Cecha koji ipak ima vece iskustvo u jacim ligama.
Ospina brani vrhunski, samo sto nije bolji od Cecha koji ipak ima vece iskustvo u jacim ligama.
Celik!3,2,2.
Ako ćeš iskreno povraća mi se kad ti pišeš. Prvo se nauči pisati kulturno, da te neko poštuje, to za početak.Schneiderlin je napisao/la:hahaha kakav komedijaš,do sad ospina bi vrh a sad mu odjednom fali visine,a kad sam o tome govorio prije nego je došao kod nas,onda su se cerekali ti istitopnik1 je napisao/la:Istina. Ospina je vrlo dobar golman, njemu visina fali da bude vrhunski top golman, ali je nažalost nema. A Arsenal se našao u nezavidnoj situaciji koju dodatno komplikuje pravilo u vezi home grown igrača, a pošto se Szczesney računa kao HG on je taj vjerovatno koji ostajo.EdoBa je napisao/la:Sada wenger ima slatke muke , realno Cech je najbolji ali sada se moramo rijesiti jednog golmana, steta
Poljak može biti vrhunski golman da sredi glavu, jer fakat ima potencijala i bilo bi šteta da ga ne iskoristi. Bilo kako bilo Pozicija golmana je obezbijeđena do daljnjeg i to kako.
kakve zamjene teza se mogu pročitati od voajeroljubaca,to nije normalno
Drugo i drugo sve što sam rekao za Ospinu ću uvijek ponoviti i tojim iza toga. I stojim iza toga, i za razliku od tebe pišem smisleno i znam šta pišem.
Čeh je prilika koja se ne dešava svake godine i on spada u žive legende, i glupo je i porediti ga sa nekim ostalim golmanima. Sad da je tebi objašnjavam zašto sam ja i većina ljudi pisali za Ospinu da je dobar i da može pokriti golmansku poziciju je besmisleno jer nemaš kapaciteta da razumiješ tuđe mišljenje.
Treće molim te nauči se pisati kulturnije i ne citiraj me ubuduće. Hvala
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
pišete smisleno nakon što drugi otkriju ameriku,kakvi klaunovi od voajeroljubaca,mijenjate priču kako vjetar puše
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Smisleno znaci da ti recenice imaju pocetak i kraj. Da sve stoji zajedno fino, da se lijepo izrazis. A da li ce ti argumenti imati smisla, eh to je vec neka druga prica.
Celik!3,2,2.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ispade Cech bolji od Ospine samo zbog iskustva, Ospina vrhunski golman

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zanimljivo donošenje zaključaka uistinu. Možeš li obrazložiti kako si došao do istih, što te naposlijetku natjeralo da napišeš ovu blago rečeno zanimljivu rečenicu ?BigBigBang je napisao/la:Ispade Cech bolji od Ospine samo zbog iskustva, Ospina vrhunski golman![]()
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pravo pravcato pojacanje, u svakom smislu te rijeci.
Mislim da je sada konacno svima jasno da Vojo nije i tesko da ce ikad biti WC golman. Tako da cemo se rijesiti jos jedne glupe rasprave.
Ostaje jos jedna kljucna pozicija, ono sto odavno cekam, a to je klasa u vrhu napada.
Mislim da je sada konacno svima jasno da Vojo nije i tesko da ce ikad biti WC golman. Tako da cemo se rijesiti jos jedne glupe rasprave.
Ostaje jos jedna kljucna pozicija, ono sto odavno cekam, a to je klasa u vrhu napada.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kome je konacno jasno? Pa mozda je Cech tu i da malo uputi Woju? Cuj golman od 25, ali je jasno da nikad nece biti wc. Kad je Lehmann proigrao?
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
CEch je dosao tu da odradi minimalno jos 5 sezona ako Wojo hoce da ceka do tridesete i da uci onda slobodno moze...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eto ti znas koliko je on dosao i koliko ce ustvari odraditi sezona.
Ne volim ovo pogadjanje buducnosti. Moze vec ove godine Woju prodat, a moze taj isti Wojo postati legena Arsenala. Pa Lehmann je tek probranio u 30-oj godini.
Ne volim ovo pogadjanje buducnosti. Moze vec ove godine Woju prodat, a moze taj isti Wojo postati legena Arsenala. Pa Lehmann je tek probranio u 30-oj godini.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj ja znam, haj eto reci koliko ce ostati? Potpisao je dugogodisnji ugovor ti ako mislis ili ako si zamislio da ce Cech braniti sezonu pa ce ga Wojo skinuti sa gola vec naredne grdno se varas, nije Wojo Curtois (a ni Curtois nije bolji od Cecha vec je imao prednost samo zbog godina). Cech ima 33 godine i on ima sigurno jos minimalno 4-5 sezona na najvecem nivou i toliko i ocekujem da bude u Arsenalu i da zavrsi karijeru u Arsenalu.
PRvi sam bio da se Sczecnom da sansa i voajer mu je dao i vise od toga i on nije iskoristio nazalost i nema on nikakav izgovor za neuspjeh. Dobio je sansu kao vrlo mlad da bude prvi golman nije bio kloc kao Almunia i Fabianski ali nije nikad uspio da napravi iskorak i da napreduje na neki veci nivo, ja njega vidim ili kao drugog golmana ili da ga posalju negdje na posudbu pa ga prodaju poslije godinu dana.
PRvi sam bio da se Sczecnom da sansa i voajer mu je dao i vise od toga i on nije iskoristio nazalost i nema on nikakav izgovor za neuspjeh. Dobio je sansu kao vrlo mlad da bude prvi golman nije bio kloc kao Almunia i Fabianski ali nije nikad uspio da napravi iskorak i da napreduje na neki veci nivo, ja njega vidim ili kao drugog golmana ili da ga posalju negdje na posudbu pa ga prodaju poslije godinu dana.
Ono kad ti je drago što si potpisao za Arsenal

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:Ono kad ti je drago što si potpisao za Arsenal![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ulaganje u Voju je bilo gubljenje vremena. Nisam nikad bio za iako mi je drag. Ne treba zaboraviti da je njega Ospina poslao na klupu a ne Cech. Cech ce ga samo zakucati.
Dobio je mnogo mnogo vremena. Ne znam koji veci klub bi mu vise dao?!
Sve i ako ikad postane klasa, to je trebao postati negdje drugo pa onda doci u Arsenal. Ja svakako sumnjam i od prvog dana sam sumnjao u to.
Dobio je mnogo mnogo vremena. Ne znam koji veci klub bi mu vise dao?!
Sve i ako ikad postane klasa, to je trebao postati negdje drugo pa onda doci u Arsenal. Ja svakako sumnjam i od prvog dana sam sumnjao u to.
Ti si sve bio u pravu tek nakon što nešto se ispostavi u pravu pa nam ti dođeš da napišeš da si bio u pravu
.
Pa isti taj Scezni je prije 2 sezone podijelio golden glove sa Čehom. Joj braćo mila postova u lika, ja sam ovo ja sam ono
Pa isti taj Scezni je prije 2 sezone podijelio golden glove sa Čehom. Joj braćo mila postova u lika, ja sam ovo ja sam ono
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.