FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma mi smo real za ove... 
Ajzea je napisao/la:Što ga daju oni naši na tribinama, ideee vlaak idee vlaak
kako znaaaaaas
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
još jedan u drugom i dosta...
Video na k l i xubrile je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Što ga daju oni naši na tribinama, ideee vlaak idee vlaak
kako znaaaaaas
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Lagano školski.. Odlično je to Oda ukomponovao, totalna dominacija.. sličnu igru očekujem i u drugom poluvremenu 
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
ma ovo igraci travnika samo sto su u drugim dresovimabraco je napisao/la:Kakvi su ovo mesari jbt, ubiše nam igrače.
Žuti karton za Brincata, nakon što je otvorenim đonom startao na Beganovića.
Sad ovo lagano privesti kraju, čuvati se povreda jer ovi izgleda idu divljački.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
4 je zabio na proljeceChWilla je napisao/la:baš je malo i daleko. ali meni izgleda da jeste. on je bio taman uletio za onaj "svoj" gol kakva je zabio 3 na proljeće, druga stativa i lagano sa 2mZZtop10 je napisao/la:nakon sto sam pregledao vise puta.... mozda si i u pravuChWilla je napisao/la:iz ovog dalekog kadra baš izgleda da ga je vukao s obje ruke.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
U drugom dati jos jedan izvrsiti par izmjena da se neki igraci ne potrose puno.
ali tri ista i jedan različit (protiv borca) 
-
djedovic01
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ne bi lose bilo 0-3 da zavrsi, da vidimo u revansu Vecu na golu, Sehica i Hirosa 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ma mirno privesti utakmicu kraju, možda zabiti još 1-2 i to je to, samo da ne bude kakvih povreda jer su ovi mesari teški..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ovu dvojicu ces mozda i vidjeti,a Vedrana tesko. Njega ces ako Bog da gledati od prvog kola na Grbavici i ja se nadam citavu sezonu.Minjore je napisao/la:Ne bi lose bilo 0-3 da zavrsi, da vidimo u revansu Vecu na golu, Sehica i Hirosa
- bistrikboy
- Kontakt:
Sad oprezno rezultat je nezgodan.Dobro je ovo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma mozearelinho je napisao/la:Ovu dvojicu ces mozda i vidjeti,a Vedrana tesko. Njega ces ako Bog da gledati od prvog kola na Grbavici i ja se nadam citavu sezonu.Minjore je napisao/la:Ne bi lose bilo 0-3 da zavrsi, da vidimo u revansu Vecu na golu, Sehica i Hirosa
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Na klupi su: Kjosa, Uzelac, Memija, Diatta, Hiroš, Dado, Enis.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ocekujem do kraja Uzelca, Diattu i DaduMirsoNi je napisao/la:Na klupi su: Kjosa, Uzelac, Memija, Diatta, Hiroš, Dado, Enis.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 18 gostiju.