Ne vjerujem ko je sve član Skupštine jednog ozbiljnog kluba.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Promijenio kurs za 360 stepeni.
onaj momak Adnan Secerovic sto je odradio polusezonu kod nas prosle godine (dosao iz Holandije) na probi u Radniku iz Bijeljine
Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa kad bi pogledao clanove skupstine, posebno ove sto su godinama tu (naravno cast izuzecima), to nije respektabilan saziv ni za jedan klub druge kantonalne lige,a kamo li za Slobodu 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ramiz Fucko. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja je on prevarafukaratz je napisao/la:onaj momak Adnan Secerovic sto je odradio polusezonu kod nas prosle godine (dosao iz Holandije) na probi u Radniku iz Bijeljine
Ma Avdija bi 2 sezone orao nase livade po desnoj strani. Dajte nam AV i to je to za ovaj prelazni rok.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Stiglo iznenađenje...

-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
stvarno ti nije bilo mrsko i kosu mu pravit (da ne bude identicna ko na onoj slici)NKMramor je napisao/la:Stiglo iznenađenje...![]()
![]()
-
dino_tuzla
- Kontakt:
Sta bi sa Pirica? Je li ostao u Belgiji?
Ma ne treba tek tako odbacivat Panonska jezera, mislim ja prvi nisam rodjeni Tuzlak, kao što mi se vidi iz lokacije, ali volim Slobodu, volim svoj kanton, neću valjda za Želju navijatmerak je napisao/la:Na Panonskim jezerima najmanje ima Tuzlaka i navijaca Slobode![]()
Soni Trg ili Trg Slobode bi bio idealan po meni, najveca koncetracija ljudi je na tim mjestima. Ekipa se sa priprema vraca 17. Jula petak dodje a vec taj vikend iskoristiti za ovaj dogadjaj.
Ovo je super jos samo da se mi pitamo al eto mnoge stvari smo ovdje pisali i ostvarilo se
Uglavnom, nije to bit humanitarna akcija pa da bude na Trgu Slobode, Panonska jezera su puno bolja kao ideja, jer je to svojevrsni "Imamovićev simbol" grada Tuzle postao..
al opet što ti kažeš ne pita se tu nas ništa..
Kako zavrsi pripremna?
Koja pripremna, nisam u tokuZodiac je napisao/la:Kako zavrsi pripremna?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jbt ja sam mislio tekma danas
,jos trazim po portalima ima li gdje rezultat
.
Mec sa Radnikom ako se na taj mec odnosis igra se u cetvrtak u 17:00Zodiac je napisao/la:Kako zavrsi pripremna?
samo Sloboda
sutra u pola 6 protiv radnikafukara87 je napisao/la:Koja pripremna, nisam u tokuZodiac je napisao/la:Kako zavrsi pripremna?![]()
BALL DON'T LIE
Ako mislis na tabako shop u Omegi,momci placaju Slobodi koristenja grba...vec odavno,jos kad su one maice pocele sa prodajom.Coraco je napisao/la:Kad vidim da ona trgovina preko puta hemijske škole (jel zgrada tuzlanka) prodaje sve sa grbom Slobode, čitav asortiman proizvoda.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
prekosutra u pola 6idma75 je napisao/la:sutra u pola 6 protiv radnikafukara87 je napisao/la:Koja pripremna, nisam u tokuZodiac je napisao/la:Kako zavrsi pripremna?![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne mislim na tabako, nego neka radnja kao "gift shop"emirzlaTu je napisao/la:Ako mislis na tabako shop u Omegi,momci placaju Slobodi koristenja grba...vec odavno,jos kad su one maice pocele sa prodajom.Coraco je napisao/la:Kad vidim da ona trgovina preko puta hemijske škole (jel zgrada tuzlanka) prodaje sve sa grbom Slobode, čitav asortiman proizvoda.

u ovom redu iza binga
http://tuzla.danas.info/2015/06/30/ukid ... ekreaciju/
sjasi kurta,uzjasi murta..
nemoze klepati u slobodi,klepa gradjane tuzle,i naplacivace koristenje JAVNE USTANOVE..
jos malo naplacivace i slobodi...
sjasi kurta,uzjasi murta..
nemoze klepati u slobodi,klepa gradjane tuzle,i naplacivace koristenje JAVNE USTANOVE..
jos malo naplacivace i slobodi...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.