FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Centarsut Bekica, penal nad Benkom i Puzigaca egzekutor 
Benko pogadja u sledecem napadu, ali je gol ponisten zbog ofsajda
Benko pogadja u sledecem napadu, ali je gol ponisten zbog ofsajda
-
ajdohordas
- Kontakt:
1.nije titula nikog zaslijepilaarhimed89 je napisao/la:Neke je izgleda zaslijepila titula.
Milos je vecim dijelom u prosloj sezoni odigrao kriminalno.Kad se samo sjetim onog setanja po terenu i one kurcobolje.
Mesa nije ni imao priliku da ga vidimo na djelu,a da je imao siguran sam da bi sa onoliko utakmica koliko je odigrao Milos u prosloj sezoni pokazao puno vise od njega.
Neko je gore nabrojao gol Sirokom,Slaviji i sta ti ga ja znam.Pa to isto mozemo reci i za Dzemu Berberovica jer je bilo tekmi kad je momak fakat dominirao na terenu.I prepisati titulu njegovim pojedinim potezima je budalestina.Svaki gol za sebe je bio bitan kao i onaj Milosev.Sta je manje bitniji gol Benke protiv Zrinjskog,pa gol kad je procepio golijadu protiv Slobode pa masu drugih utakmica.Milos je podbacio sezonu totalno jer je toliko ocito bilo nezalaganje da je to ocajno.
Neka Mesa odigra onoliko tekmi koliko je odigrao Milos pa se onda moze ocijeniti.Jedan odigrao skoro sve tekme,drugi nije tekme kako treba i kao on je donijeo titulu Sarajevu.On da je igrao na nivou nebi Sarajevo onako ocajno izgledalo u dosta tekmi ove godine.
2.rekao sam njegovo kurcanje i mazenje lopte i lijencarenje po terenu jest glupo i ruzno izgledalo, ali ipak nas nije toliko kostalo koliko ga vi sad prozivate
3.ja nisam rekao i niko od nas nije rekao da je on sam doneo titulu na Koševu, nego da su njegovi golovi i asistenicije u zadnjim utakmicama uveliko doprinjeli osvajanju naše titule
To je moje lično mišljenje, što naravno ne znači da ce se svi slozit samnom
-
bordobijeli
- Kontakt:
kupili sudijeMrcho je napisao/la:Puzigaca za 1:0 iz penala
Nastavljamo kupovati sudije.
Puzi majstore, nista bez tebe! 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
65' | FK Sarajevo 1:0 RNK Split
Barbarić sjajno reaguje ispred gola Oštrakovića, te otklanja opasnost po gol Sarajeva.
Barbarić sjajno reaguje ispred gola Oštrakovića, te otklanja opasnost po gol Sarajeva.
Neko je rekao prije tekme da je ovo amidža završio i bio je upravu. Završit će i Lech Poznan.
SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tooo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Aerodromsko
- Kontakt:
Taj sampitic je napisao/la:Neko je rekao prije tekme da je ovo amidža završio i bio je upravu. Završit će i Lech Poznan.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Uzvratio je Split dobrom šansom u 65. minuti. Ipak, pojačanje bordo tima Barbarić sjajnom intervencijom spašava svoj tim.
BravoAerodromsko je napisao/la:Taj sampitic je napisao/la:Neko je rekao prije tekme da je ovo amidža završio i bio je upravu. Završit će i Lech Poznan.ja ti kazem zavrsili
SRETAN BROJ - 1725
84' | FK Sarajevo 1:0 RNK Split
Splićani prijete. Udarac sa distance odlazi preko gola Oštrakovića.
Splićani prijete. Udarac sa distance odlazi preko gola Oštrakovića.
90' | FK Sarajevo 1:0 RNK Split
Kraj utakmice. Sarajevo je slavilo golom Puzigaće
Kraj utakmice. Sarajevo je slavilo golom Puzigaće
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Splitu je ovo četvrta utakmica, nama je praktično prva.
Izgubili su od Rabotnickog 2:1, Domzala 3:1, remizirali sa Kartpaty-em 0:0, izgubili od FC Sarajeva 1:0
Izgubili su od Rabotnickog 2:1, Domzala 3:1, remizirali sa Kartpaty-em 0:0, izgubili od FC Sarajeva 1:0
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 30 jun 2015, 19:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Protiv Rijeke treba odigrati simulaciju takmičarske utakmice tj. da obavite tima igraju sa prvim sastavom i najjače izmjene da se još malo sredi i da se vidi na čemu smo.
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.