Ma da vam ne bude dosadno,malo ste se ulijenili ovih godina bez nasbadblueboylivno je napisao/la:Čini mi se da će biti ovdje posla za moderaturu tijekom sezone.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
batigol777
- Kontakt:
Naljutili ste pisku i nema više ko da piše aman. Nema informaija novih, friških a hebo ga patak.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Mene zanima me da li će naši kadeti i juniori igrati premijer ligu ili i oni kao prije ispadaju u ovu prvu federalnu?
Prestaneš nas pratit i riješiš svoj problem.sodaacm je napisao/la:Iako sam velikim slovima aludirao na rijec VASA (liga)tebi izgleda to nije bilo dovoljno da shvatis o cemu govorim, ali ajde nema veze,,,Pa onda negdje sam procitao kao vi cete gostovati na nekim oranicama, kao da je Banja Ilidza Wembli u PM, i takvi postovi su prepotetni,(od strane pojedinca)za mene a to sto ti kazes da cete osvojiti ligu to nije prepotetnost za mene to je ambicioznost i hrabrost za napisati u ovom trenutku u ovoj saban ligi gdje Zvijezda mora da igra po samim oranicama dok cete vi ostale docekati na Banji Ilidzi tzv bosanski Wembli toliko o tome , bez ikakve uvrede ,,pozzKapetan je napisao/la:]
To da smo se prošetali ligom to je činjenica, mislim da niko ni prije, a ni poslije, nije bio ubjedljivi od nas, a to ne treba da znači da ćemo opet, ja mislim da će ovu sezonu bit puno teže, puno je dobrih ekipa i liga je daleko napredovala. Ja vjerujem da ćemo opet osvojit ligu, znam da to u tvojim očima izgleda kao da sam prepotentan, ali da ne vjerujem da ćemo osvojit ja se sigurno ne bi smatrao navijačem.
Sve najbolje "Bajo moj".
Hvala na savjetu ,ali ja ,stvarno, svama nemam problema uopceKapetan je napisao/la:Prestaneš nas pratit i riješiš svoj problem.sodaacm je napisao/la:Iako sam velikim slovima aludirao na rijec VASA (liga)tebi izgleda to nije bilo dovoljno da shvatis o cemu govorim, ali ajde nema veze,,,Pa onda negdje sam procitao kao vi cete gostovati na nekim oranicama, kao da je Banja Ilidza Wembli u PM, i takvi postovi su prepotetni,(od strane pojedinca)za mene a to sto ti kazes da cete osvojiti ligu to nije prepotetnost za mene to je ambicioznost i hrabrost za napisati u ovom trenutku u ovoj saban ligi gdje Zvijezda mora da igra po samim oranicama dok cete vi ostale docekati na Banji Ilidzi tzv bosanski Wembli toliko o tome , bez ikakve uvrede ,,pozzKapetan je napisao/la:]
To da smo se prošetali ligom to je činjenica, mislim da niko ni prije, a ni poslije, nije bio ubjedljivi od nas, a to ne treba da znači da ćemo opet, ja mislim da će ovu sezonu bit puno teže, puno je dobrih ekipa i liga je daleko napredovala. Ja vjerujem da ćemo opet osvojit ligu, znam da to u tvojim očima izgleda kao da sam prepotentan, ali da ne vjerujem da ćemo osvojit ja se sigurno ne bi smatrao navijačem.
Sve najbolje "Bajo moj".
Izgleda da je dogovoren dvojac iz Veleža. Radi se o defanzivcu i veznom
sutra na treningu vjerovatno tri nova igraca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Idemo ludo idemo jako

Pejić i .....sony_91 je napisao/la:Izgleda da je dogovoren dvojac iz Veleža. Radi se o defanzivcu i veznom
taj drugi vam je u capljinu preso
e otkud maletic u capljini
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja nisam ni mislio na Maletića kada sam napisao vezni 
zezam ja malo znam o kome je rijec.dogovorena su tri igraca i golman.pa vidjet cemo sutra
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ima li danas trening u koliko je sati i da li je na nasem stadionu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Pejić sinoć potpisao, jeli istina, potvrda?!? Drugi iz Veleža bi trebao biti Zvonić??? Samo još ako neko zna ko je golman???
Radil se stadion?moze li kakva friska slika i da li se planira sta uraditi ako se ne radi
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Pejic je dobar igrač, sigurno pojačanje za vas, ali Zvonic.. Zaista iskreno i realno vam želim puno sreće sa njim. Ali valjda Feja zna bolje od mene 
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ne radi se ništa, dali ce se sta radit niko ne zna ili bar nece da kazu nešto se krije...NKZ07 je napisao/la:Radil se stadion?moze li kakva friska slika i da li se planira sta uraditi ako se ne radi
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
S obzirom da pojacanja nisu zvucna, ekipa se mjenja iz temelja i imat cemo preko 50% tinejdzera u ekipi koji cesto podlegnu pritisku pogotovo u gostima gdje se igra ''u kost'' ja mislim da ambicije na forumu nisu realne pogotovo kad neko kaze da cemo se prosetat ligom i sigurno da nismo glavni favorit za ulazak nego jedan od favorita i bit ce gusto do samog kraja ali nadam se da cemo bit dovoljno sretni i spretni i ''podmazani'' kod sudija i da cemo se vratit u Pl 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
danas dosli pejic zvonic i lazarevic,tri odlicna igraca koji ce konkurisati za prvu postavu.do kraja se ocekuje dolazak jos dva spica a jedan bi mogao biti nas bivsi igrac.
feja radi dobro sa ekipom i kao sto neko rece da cemo se prosetat ligom necemo ali cemo biti jedan od favorita za ulazak
vec sada imamo u ekipi vecinom igrace koji imaju staz u premijer ligi i vjerujem da ce to mnogo znaciti.
od subote krecu prijateljske i vidjecemo na cemu smo
eto nadam se da vise nece biti pljuvatora nego svi uz zvijezdu i ponovo u premijer ligu
feja radi dobro sa ekipom i kao sto neko rece da cemo se prosetat ligom necemo ali cemo biti jedan od favorita za ulazak
vec sada imamo u ekipi vecinom igrace koji imaju staz u premijer ligi i vjerujem da ce to mnogo znaciti.
od subote krecu prijateljske i vidjecemo na cemu smo
eto nadam se da vise nece biti pljuvatora nego svi uz zvijezdu i ponovo u premijer ligu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.