AhaChWilla je napisao/la:o organizaciji utakmice
Sa prijevozom i svim troskovima?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
AhaChWilla je napisao/la:o organizaciji utakmice
Cetvrtak, radni dan, ramazan, bice sigurno raje ali ne previse.DR.HOUSE je napisao/la:e sada i mi navijaci trebamo veliku podrsku dati sto vise napuniti kosevo nek vide momci da smo uz njih
U 21:15 utakmica, ko posti može komotno doći. Ali naravno uvijek vrijedi ona, ko hoće nađe način, ko neće nađe razlogElegant je napisao/la:Cetvrtak, radni dan, ramazan, bice sigurno raje ali ne previse.DR.HOUSE je napisao/la:e sada i mi navijaci trebamo veliku podrsku dati sto vise napuniti kosevo nek vide momci da smo uz njih
vala bas,uvijek ima neka izvlakusa,ili je prekasno ili je prerano ili vrijeme ne valja ili su karte preskupe,a u biti je najveci problem sto je raji mrsko dolazitishzna je napisao/la:U 21:15 utakmica, ko posti može komotno doći. Ali naravno uvijek vrijedi ona, ko hoće nađe način, ko neće nađe razlogElegant je napisao/la:Cetvrtak, radni dan, ramazan, bice sigurno raje ali ne previse.DR.HOUSE je napisao/la:e sada i mi navijaci trebamo veliku podrsku dati sto vise napuniti kosevo nek vide momci da smo uz njih
Jesam ti rekao da cemo dobiti bilo koga u prvom kolu?likusa je napisao/la:Hocel taj cetvrtak
Odlicno, rutinski, ocekivano i bez povreda sto je jako bitno.pijanBabo je napisao/la:Prvi put da vidim ovakvu statistiku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.