http://bleacherreport.com/articles/2510 ... understudyDiMarzio: Begovic to Chelsea is a done deal for £8 million
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Don't believe the hype.
E moj Asmire, zar i ti... 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
asmir se zasitio vise stokea, kojeg je prerastao, nek ide u Chelsea, na britaniji napretka nema vec odavno ..
ne kazem da ce u chelsea biti bolje stanje, ali asmir je zagarantovano pametniji od nas sviju
ne kazem da ce u chelsea biti bolje stanje, ali asmir je zagarantovano pametniji od nas sviju
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Kakve su to price da Asmir ima luzerski mentalitet. A pa dragi moji, luzeri su oni koji bi otisli u klub u kojem bi imali zagarantovano mjesto. On je otisao u klub gdje ce morati krv da propisa da bi se docepao prvih 11, i pokazao da cijeni sebe. Sjecate se Sorensena, i on je bo mocan i nedodirljiv, pa ga je Asmir skinuo s gola. Ne kazem da ce Curtoisa tek tako skinuti, ali sam siguran da je dogovorio uslove da je pregovarao o minutazi i da zna gdje ide, tj. da mu je obecan odredjeni broj utakmica da brani. A Mourinho nije neozbiljan da ne odrzi rijec, on i jeste jedan od najvecih i zato ga igraci cijene, jer brani svoje igrace.
Cuj managera, svi bi odbili chelsea, pa njemu je ovakva prilika sad ili nikad!
Otišao je u klub gdje ima zagarantovano mjesto na klupi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E moj Asmire. Ovo nisam očekivao od njega, igrači su nam fantastični. I pitamo se što smo u svim sportovima slabi, što nismo nigdje bitan faktor.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kakva prilika, da brani u miki maus kupu i ceka povredu Tibe. Golmanu treba po sezoni najmanje 30 + meceva u svim takmicenjima, da bi imao tu sigurnost i napredovao.
28 godina je nista i moglo bi se reci tek pola golmanske karijere, al' Asmir je odlican golman da bi vazne utakmice gledao sa klupe.
28 godina je nista i moglo bi se reci tek pola golmanske karijere, al' Asmir je odlican golman da bi vazne utakmice gledao sa klupe.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Asmire, nek' je sa srećom! Siguran sam da će se vrlo brzo izboriti za mjesto u udarnoj postavi. To je nivo gdje je on trebao biti već prije dvije, tri godine. Medju najboljima.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Nije ti ovo trebalo Asmire.
Prvi golman Chelsea nece biti nikad, to je jasno svakom ko zna nabrojati 3 kluba iz EPL, ali eto sam je izabrao
Prvi golman Chelsea nece biti nikad, to je jasno svakom ko zna nabrojati 3 kluba iz EPL, ali eto sam je izabrao
Kiks!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pare su opet presudile, dobio je mozda i duplo vise da sjedi na klupi nego sto bi dobio negdje da je standardan. 4 mil, mislim da ne postoji rezervni golman da po sezoni zaradjuje toliko u svijetu..
Svaki dobar tim ima 2-3 dobra golmana ali realno ko zna kakva je situacije i ko je Curtois sada, tj najperspektivniji golman zna i da ce Begovic hladiti klupu nazalost
Svaki dobar tim ima 2-3 dobra golmana ali realno ko zna kakva je situacije i ko je Curtois sada, tj najperspektivniji golman zna i da ce Begovic hladiti klupu nazalost
biskitt je napisao/la:Kakve su to price da Asmir ima luzerski mentalitet. A pa dragi moji, luzeri su oni koji bi otisli u klub u kojem bi imali zagarantovano mjesto. On je otisao u klub gdje ce morati krv da propisa da bi se docepao prvih 11, i pokazao da cijeni sebe. Sjecate se Sorensena, i on je bo mocan i nedodirljiv, pa ga je Asmir skinuo s gola. Ne kazem da ce Curtoisa tek tako skinuti, ali sam siguran da je dogovorio uslove da je pregovarao o minutazi i da zna gdje ide, tj. da mu je obecan odredjeni broj utakmica da brani. A Mourinho nije neozbiljan da ne odrzi rijec, on i jeste jedan od najvecih i zato ga igraci cijene, jer brani svoje igrace.
Svaka cast na kazanom .. 100% se slazem sa tobom , ne mogu da vjerujem da forumasi pricaju o luzerskom mentalitetu nasih igraca i napadaju ih zbog tog, a ovdje ispoljavaju taj isti menatalitet luzerski kad je asmirov prelazak u čelzi upitanju .. svojim radom asmir ce biti medju stativama ..
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedno je rad, a drugo je rad i talenat. A Courtois to ima, kada talenat radi kao i radnik, obicni rad ne moze pobjediti nikako. Momak ce biti klupa sta god da uradi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Transfer jos nije zavrsen ima tu jos mogucnosti da Begovic zavrsi u Man Utd s obzirom da je De gea blizu potpisa za R.Madrid....
Sumnjam da ce Begovic prihvatiti da bude rezerva,Chelsea je samo poslao ponudu a to ne znaci da je sve zavrseno...
Sumnjam da ce Begovic prihvatiti da bude rezerva,Chelsea je samo poslao ponudu a to ne znaci da je sve zavrseno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Zbog ovakvih komentara uvijek se desi suprotno. ja mu zelim svu srecu da uspije u Chelsea - ju a nekako sam siguran da hoce, a tebi poslije tog njegovog uspijeha zelim da nestanes zauvijek sa foruma ..mirzatele je napisao/la:Nije ti ovo trebalo Asmire.
Ne mogu da vjerujem da ljudi pišu ovakve komentare, pa treba da slavimo prelazak našeg igrača u redove jednog od najvecih klubova Engleske

tuzlak1987 je napisao/la:Jedno je rad, a drugo je rad i talenat. A Courtois to ima, kada talenat radi kao i radnik, obicni rad ne moze pobjediti nikako. Momak ce biti klupa sta god da uradi.
Znači po velikoj većini na ovom forumu ispada da begovic je taraba i da nema talenta ..!!! Kako se moze donijet zaključak da je kiks prelazak u bolji i veci klub ... sanse za osvajanje svih trofeja u klupskom fudbalu ... kako moze to biti kiks a begovic posjeduje talenat ima ambicije da bude sto bolji golman ..
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 30 jun 2015, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
E jbmu kako ne znas bar tri. Hajd da ti pomognem Liver..samozeljo1987 je napisao/la:Zbog ovakvih komentara uvijek se desi suprotno. ja mu zelim svu srecu da uspije u Chelsea - ju a nekako sam siguran da hoce, a tebi poslije tog njegovog uspijeha zelim da nestanes zauvijek sa foruma ..mirzatele je napisao/la:Nije ti ovo trebalo Asmire.
Ne mogu da vjerujem da ljudi pišu ovakve komentare, pa treba da slavimo prelazak našeg igrača u redove jednog od najvecih klubova Engleske
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno Asmire ali ovom odlukom si svoju karijeru stavio na kocku. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- maroonGiant
- Kontakt:
Sretno Asmire i zacepi usta kriticarima, vjerujem u tebe i da ces postati prvi golman Celzija
. Ne znam cemu ovoliko negodovanje, nije potpisao dozivotni ugovor, a puno se lakse prodati iz Celzija nego iz Stouka, napravit ce on jos jedan veliki transfer 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije niko napisao da nije talenat, veoma kvalitetan golman. Ali pored top3 golmana u svijetu trenutno nema sanse da brani. Dobijati ce neki prostor ali ce Courtois biti u povlastenom polozaju tj braniti ce mnogo vise od Begovica..Urban je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Jedno je rad, a drugo je rad i talenat. A Courtois to ima, kada talenat radi kao i radnik, obicni rad ne moze pobjediti nikako. Momak ce biti klupa sta god da uradi.
Znači po velikoj većini na ovom forumu ispada da begovic je taraba i da nema talenta ..???? Kako se moze donijet zaključak da je kiks prelazak u bolji i veci klub ... sanse za osvajanje svih trofeja u klupskom fudbalu ... kako moze to biti kiks a begovic posjeduje talenat ima ambicije da bude sto bolji golman ..
Isto razlika u godinama je velika, razlika u talentu je isto na Courtoisovoj strani. Momak je medju najtalentovanijim golmanima u svijetu, koliko god Begovic bio dobar on mu ne moze za startnu primirisat
Ide kod golmana koji ima najstabilnije mjesto u postavi pored Neuera i Buffona u svijetu..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 jun 2015, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz i 19 gostiju.