Mozambik je napisao/la: Mi izgleda u reprezentaciji nemamo fudbalere, nego biznismene.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Mozambik je napisao/la: Mi izgleda u reprezentaciji nemamo fudbalere, nego biznismene.
Na takav nacin razmisljaju luzeri. Asmir to nije, ito je pokazao milion puta. Siguran sam da iz njegovo ugla odlazak iz uspavanog Stoke-a, dolazak u ambiciozan klub koji je gladan trofeja vise odgovara Asmirovim ambicijama. Da mu je odlazak u Aston Villu bolji od ovog samo bi luzer mogao reci.rope11 je napisao/la:Naravno da je luzerski otici hladiti klupu radi para u najboljim godinama, iako znas da imas kvalitet za nesto bolje i da ni pomocu trikova neces izbaciti Tibu iz prve postave vec ces dobijati minutazu na kapaljku u nebitnim utakmicama.
Najprihvatljivije od svega bi bilo da, ako je vec moralo doci do toga, odradi tu jednu sezonu u Celziju jer nema boljih opcija i da od naredne sezone trazi bolji angazman. Mada sumnjam i u to, ne bi ni ovi dzabe placali golmana desetak miliona ako ga ne misle imati bar 2-3 sezone tu.
Urban je napisao/la:
cak sam i uvjeren ako potpise za celzi da ce jako brzo dohakat doticnom ..
Eto i kasnije mi Hrvatima pricamo sto dizu svoje igrace u nebesa..Urban je napisao/la:@tuzlak1987
Nista nije 100% tako da nista ti parametri ne znace .. samo je bitno imat samopouzdanje a asmir ga ima dovoljno da moze parrirat doticnom belgijancu .. cak sam i uvjeren ako potpise za celzi da ce jako brzo dohakat doticnom ..
rope11 je napisao/la:Urban je napisao/la:
cak sam i uvjeren ako potpise za celzi da ce jako brzo dohakat doticnom ..![]()
![]()
Ljudi, stvarno ne bi bilo na odmet malo realnosti.
Imao je priliku da ucestvuje, sada ni pod trikovima nece biti prvi golman nazalost..Urban je napisao/la:rope11 je napisao/la:Urban je napisao/la:
cak sam i uvjeren ako potpise za celzi da ce jako brzo dohakat doticnom ..![]()
![]()
Ljudi, stvarno ne bi bilo na odmet malo realnosti.
A zasto nije to realnost ??? Je li cilj samo ucestvovati ili biti najbolji postici sto vise ??
Ne znam druže, mi koji pratimo Chelsea smatramo da Tibo neće sa gola narednih 10 godina, savršen golman, donio je mnogo bodova i Asmir u ovom trenutku teško da može pored njega.Urban je napisao/la:A zasto nije to realnost ??? Je li cilj samo ucestvovati ili biti najbolji postici sto vise ??
Curto je primio ovakav gol.calcio je napisao/la:Kada Curto zabije ovakav gol neka se javi...![]()
Virtu4l je napisao/la:Ne znam druže, mi koji pratimo Chelsea smatramo da Tibo neće sa gola narednih 10 godina, savršen golman, donio je mnogo bodova i Asmir u ovom trenutku teško da može pored njega.Urban je napisao/la:A zasto nije to realnost ??? Je li cilj samo ucestvovati ili biti najbolji postici sto vise ??
Curto je primio ovakav gol.calcio je napisao/la:Kada Curto zabije ovakav gol neka se javi...![]()