Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 18:17

Ebiga za tog Ubiparipa su inace podcijenjeni igraci koji igraju u MLS.
Iako iz te lige idu u dobre evropske klubove ili imaju repku koja moze igrati sa svakim dobro.
Medjutim igrom slucaja tog iz MLS je raja prokuzila na f.b.
Na njegovoj stranici su sve sami orlovi i teme o Srbijanskoj repci gori nego onaj ''nas''@Bjeljinac na forumu :lol: .BIH naravno ni na vidiku.Isto skoro kao i sa Suboticem a prije i sa Marinom.
Koliko bi taj ''grizao'' u repci BIH je diskutabilno pitanje.
P.S Pandza nije standardan ne zbog kvaliteta nego da je slucajno u Hrvatskoj repci taj bi igrao sve i jednu minutu.
Ali posto je bio i usput iskren i rekao ono sto mu je na srcu.Sklonjen je iako je u Zagrebu protiv Dinama i Mandje u kupu dokazao da itekako zna da ispuni ono sto mu se rekne.
Njega bi i takvog vise volio u repci nego te Ubiparipe i ostale azdaje. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 apr 2010, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 apr 2010, 18:18

volim_ciglu je napisao/la:Pape je evo sada rekao da ce za sljedeci spisak biti 16,17 igraca koji su igrali protiv Gane, plus 5,6 novih igraca. Koga ce pozvati, samo on zna, mada imam neki osjecaj da ce netko iz premier lige dobiti poziv.
Pandza, cini mi se nece dobiti poziv, osim ako se ne izbori za pozicijju u Hajduku. Pape je vise puta rekao da mu je najbitnije da je igrac standardan, a kung-fu to nazalost nije. Doduse nemam pojma koliko su standardni Nadarevic i Dzemo, a posto smo jako tanki u pozadini, ovo sve pada u vodu.
Kad smo vec kod standardnih igraca, Begovic Boga mi, ne igra otkada je presao u Stoke, mozda Buric dobije poziv?
Ne znam kakav je onaj Sinisa iz MLS, ali moze biti zanimljiv jedino zbog pozicija kojih igra, zadnji vezni i lijevi vezni.
Ima li netko zanimljivih razmisljanja u vezi poziva nekome iz nase lige?
Njih dvojica vec par mjeseci igraju non stop. Naderavic je jednu sjedio rad zutih. Ima i Bajic igra sa Dzemom al nije ni on bas neka sila. Kaze Pape da se je Sudic povrijedio, jel to istina? Igrao je neki dan, a bas Malmo igra danas pa cemo da vidimo.
Sinisa igra a poceo je Baggio da igra za Chicago.

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 20 apr 2010, 22:21

Pape zna sve sta se desava. Onaj drugi sportski site kaze da Sudic ide na operaciju. Zadovoljan sam sa Papetom, upucen je u stvari, prati igrace. Doduse kako se to radilo ranije, sad nam je dobro ako selektor zna i imena igraca.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 20 apr 2010, 23:15

volim_ciglu je napisao/la:Pape zna sve sta se desava. Onaj drugi sportski site kaze da Sudic ide na operaciju. Zadovoljan sam sa Papetom, upucen je u stvari, prati igrace. Doduse kako se to radilo ranije, sad nam je dobro ako selektor zna i imena igraca.
Papa je u razgovoru za avaz ili ss.ba reko i da se cuo sa njim i da Sudovic ima zelju da zaigra za BH i da ga nece zvat sad posto je nezgodno povrijedjen !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 apr 2010, 23:18

harishp je napisao/la: Medjutim igrom slucaja tog iz MLS je raja prokuzila na f.b.
Na njegovoj stranici su sve sami orlovi i teme o Srbijanskoj repci gori nego onaj ''nas''@Bjeljinac na forumu :lol: .BIH naravno ni na vidiku.Isto skoro kao i sa Suboticem a prije i sa Marinom.
Koliko bi taj ''grizao'' u repci BIH je diskutabilno pitanje.
vidio mali sinisa nema sanse da zaigra za orlove preko drine pa valjda prokontao da je dobro da ima rezervnu opciju(ili ti domovinu), BiH. takvi nam netrebaju i iskreno se nadam da ga nece pozvati pape..

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 24 apr 2010, 22:30

mogo bi pap razmislisit o bekricu
11 golovaa i 13 asistencija bar da ga proba
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 24 apr 2010, 23:32

Muratovic igrao od 75. u domacem porazu Sturma od Laska(0-1).Mirnel Sadovic ponovo strijelac za domacu pobjedu Magna nad Riedom(2-0).
BosnaE

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 apr 2010, 18:48

pa ni ovaj Mujdza ni tako los,,, u zadnjih par utakmica dosta dobro igra,,,, ne postoji nikakva sansa da zaigra za nas??? A evo i gledam Avdic 2 gola dao za Elfsborg ili kako god,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 apr 2010, 19:48

vrebac86 je napisao/la:pa ni ovaj Mujdza ni tako los,,, u zadnjih par utakmica dosta dobro igra,,,, ne postoji nikakva sansa da zaigra za nas??? A evo i gledam Avdic 2 gola dao za Elfsborg ili kako god,,,
Istog sam mišljenja, solidan desni bek, koji nama stvarno treba. Ako ima pravo i želju da igra, trebalo bi ga zvati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 20:29

Slijedeca tekma Bilic ga zove.Tek tako reda radi.Da ne bi ''ispali iz kondicije i starog obicaja'' :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 25 apr 2010, 20:43

:lol:
Prije mjesec dana kad sam govorio BiH treba Mujdžu svi viču imamo bolje (Jahić, Berberović WTF?! :lol: ).
Sušiću zovi Mujdžu.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 apr 2010, 20:49

Mrgood je napisao/la::lol:
Prije mjesec dana kad sam govorio BiH treba Mujdžu svi viču imamo bolje (Jahić, Berberović WTF?! :lol: ).
Sušiću zovi Mujdžu.
Jelde Mrgude,ismijavali su nas dvojicu i govorili da mi obrisu temu. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 20:52

Mrgood je napisao/la::lol:
Sušiću zovi Mujdžu.
Grdne rane,sav se pretrgao.
Niti ce se on odazvati,niti ce ga Pape zvati.
Vecini je jasno bilo vec odavno.
P.S Naravno da su bolji i ko' ljudi i ko' igraci.Dovoljno.
Mujdza je vec davno rekao sta misli o jednoj i drugoj repci i gdje pripada.Pametnom kako rekoh dovoljno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 apr 2010, 23:03

Sta se brinete, ima Bahtiyaroglu. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 apr 2010, 23:08

Mujdza nam ne treba. Pa taman da je Maicon.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 25 apr 2010, 23:30

Cartman je napisao/la:Mujdza nam ne treba. Pa taman da je Maicon.
zelim kad izadju na teren da u njih vjerujem i da znam da igraju za drzavu koju vole srcem i dusom, a ne da igra kreten zbog svojih interesa. Makar nikad ne stigli na veliko takmicenje, al nek igramo sa igracima koji vole svoju zemlju.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2010, 23:34

Mi gubimo i na kraju izgubimo jednu od vaznijih tekmi,kad cujes dva ''satro reprezentativca'' kako pitaju jednog drugog.''kako su nasi ,veceras odigrali.....da li znas rezultat'' :evil: :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 26 apr 2010, 00:04

bosanac723 je napisao/la:
zelim kad izadju na teren da u njih vjerujem i da znam da igraju za drzavu koju vole srcem i dusom, a ne da igra kreten zbog svojih interesa. Makar nikad ne stigli na veliko takmicenje, al nek igramo sa igracima koji vole svoju zemlju.
pa meni je bitno da oni igraju dobro za repku,a sad igrajul srcem to je njihov problem...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 apr 2010, 02:07

adas_barca je napisao/la:
pa meni je bitno da oni igraju dobro za repku,a sad igrajul srcem to je njihov problem...
kako ces odigrati dobro ako neigras s srcem i motivacijom?? :roll: :|

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 26 apr 2010, 05:25

adas_barca je napisao/la:
Nije brate njihov problem.Problem je nas a za veliku vecinu stavri kriv je savez koji nema ma bas nikakav scouting pa da sve te igrace otkrije prije sviju.
BosnaE

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, soxx i 31 gost.