FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Oploditelj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po meni nas trener bi trebao uigravati prvih 11 koje namjerava zvesti na megdan lechu. Postujem i znam da svi moraju dobiti priliku za dokazivanje ali ova tekma protiv Poljaka ima veliki ulog.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Hvala care !Derdiyok je napisao/la:03.07. Kranjska Gorabhfanatic14 je napisao/la:Momci kad igramo sa rijekom i gdje tacno u sloveniji ??? Da skoknem to gledat !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Jest mangup ovaj Mamic, za Roga iz Splita plati 5 miliona eura.
Cudi me da nije zagriz'o za Cimirota, pa on bi njega tusno hladno za 15 milki.

Cudi me da nije zagriz'o za Cimirota, pa on bi njega tusno hladno za 15 milki.
1946
Pa ko izvali da će snimak biti na smarttv
, evo ja snimio čitavo poluvrijeme ali ramazanskog programa.... 
Msm 3m€. Kako god, ludjak.Head je napisao/la:Jest mangup ovaj Mamic, za Roga iz Splita plati 5 miliona eura.![]()
Cudi me da nije zagriz'o za Cimirota, pa on bi njega tusno hladno za 15 milki.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/d5lv ... cki-dinamoSabinho je napisao/la:Msm 3m€. Kako god, ludjak.Head je napisao/la:Jest mangup ovaj Mamic, za Roga iz Splita plati 5 miliona eura.![]()
Cudi me da nije zagriz'o za Cimirota, pa on bi njega tusno hladno za 15 milki.![]()
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Halali, ja sam inicirao ali drugi je neko najavio.vedator je napisao/la:Pa ko izvali da će snimak biti na smarttv, evo ja snimio čitavo poluvrijeme ali ramazanskog programa....
Sad sam slao poruku smart tv-u, kažu biće snimak obavjestit će me.
Hahah hajd javi kad ti kažu kad ćehilmo je napisao/la:Halali, ja sam inicirao ali drugi je neko najavio.vedator je napisao/la:Pa ko izvali da će snimak biti na smarttv, evo ja snimio čitavo poluvrijeme ali ramazanskog programa....
Sad sam slao poruku smart tv-u, kažu biće snimak obavjestit će me.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kad će biti snimak na bordo tv tekme sa splitom? hoćel' bit' do sehura kojim slučajem
? @fcsarajevoba javi se živ bio da ne čekam džaba...
1946
Ko vam je kapiten sada? Ja bih vala svjetla obraza dao traku Samiru 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Pa stvarno misliš da je Split dobio te pare, a da nisu u pitanju malverzacije ? Kao što je igrače iz Lokomotive kupovao i prodavao njima za milionske cifre...Sabinho je napisao/la:Msm 3m€. Kako god, ludjak.Head je napisao/la:Jest mangup ovaj Mamic, za Roga iz Splita plati 5 miliona eura.![]()
ZELJEZNICAR 1921!
Tatomirović je kapiten, Samir je mlad da bi preuzeo tu odgovornost na sebe, možda bi ga samo sputavala. Imali smo primjer Kenana Handžića za vrijeme mandata Varešanovića i nije se baš proslavio.Merhaba je napisao/la:Ko vam je kapiten sada? Ja bih vala svjetla obraza dao traku Samiru
Tatomirović inače, danas Cimirot kad nije Tatko igrao.Merhaba je napisao/la:Ko vam je kapiten sada? Ja bih vala svjetla obraza dao traku Samiru
Mislim da je Samir premlad za takvo nešto. Svojevremeno je nešto slično urađeno u doba Varešanovića, kad je dao traku Kenanu Handžiću i mali propao poslije toga. Jednostavno se izgubio valjda.
Edit: eto hilmo me preduhitrio
Zadnja izmjena: okoca, dana/u 30 jun 2015, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam za to da odigramo sa prvim postavama protiv Rijeke. Meni se sviđa ovo sto Dzeno izvede kombinovane sastave i sto na taj nacin vidi kako se koji igraci snalaze na terenu i koliko mogu.
Po meni bi bilo glupo sada izaci sa tom nekom prvom postavom i pokazati Poljacima dobre i lose trane ovog tima. Mislim da oni nama nece prirediti to zadovoljstvo.
Realno, mi imamo dovoljno igraca da na treningu mozemo sastaviti prvi tim, a i taj drugi pa igrati međusobno.
Po meni bi bilo glupo sada izaci sa tom nekom prvom postavom i pokazati Poljacima dobre i lose trane ovog tima. Mislim da oni nama nece prirediti to zadovoljstvo.
Realno, mi imamo dovoljno igraca da na treningu mozemo sastaviti prvi tim, a i taj drugi pa igrati međusobno.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
Oploditelj
- Kontakt:
Znaci , prvi tim ce se uigrati na treninzima......razmisli maloShofaII je napisao/la:Ja nisam za to da odigramo sa prvim postavama protiv Rijeke. Meni se sviđa ovo sto Dzeno izvede kombinovane sastave i sto na taj nacin vidi kako se koji igraci snalaze na terenu i koliko mogu.
Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalac 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma ljudi pustite pripreme neka teku svojim tokom, nego imali ko kakvih informacija o golmanu 
Samiru jedina preokupacija treba da bude ispravljanje svojih nedostataka u igri i unaprijeđenje igre. Kapitenska traka bi mi bila teret više koji mu trenutno nije potreban, kasnije OK.Merhaba je napisao/la:Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalac
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Svaki put izađe informacija o snimku na BORDO TV za "par sati" poslije utakmice i onda se otegne ne satima nego i danima. Prošle pripreme čini mi se protiv Metalurga za dan tek 'vako objavili i to samo prvo poluvrijeme, pa onda još čekali čekali pa izbacili drugo. Nije problem hajde što se ne izbaci odma, ali radije onda nemojte ništa izbacivati i bacati ublehe o snimku par sati poslije tekme i na kraju samo zahebete raju...
1946
Upravo, ne treba mu jos ta obaveza. Nek se zabavi oko sebe i nek samo nastavi raditi kao i dosad. Isto kao i Cimi, za njega znam da se kloni poroka i tih zayebancija, samo sisu voli zapalit.hilmo je napisao/la:Samiru jedina preokupacija treba da bude ispravljanje svojih nedostataka u igri i unaprijeđenje igre. Kapitenska traka bi mi bila teret više koji mu trenutno nije potreban, kasnije OK.Merhaba je napisao/la:Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalac
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Laganini1986 i 13 gostiju.